Mobiiliversio Piilota

Käytät ilmeisesti Internet Explorer 6 -selainta. Se on jo vanhentunut.
Turvallisemman ja luotettavamman käytön takaamiseksi suosittelemme, että päivität selaimesi johonkin seuraavista:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

Some ja Lifestyle

Uusimmat muotitrendit ovat nähtävillä Isossa Omenassa kahdesti vuodessa, ja tällä kertaa aion taltioida ne Olympus PEN E-PL9 ‑kamerallani.
Olen kuvannut PEN-kamerallani lähes kahden vuoden ajan, ja voin suositella sitä koko sydämestäni. Olympus on kulkenut mukanani useilla mahtavilla matkoilla, joilla saatoin oppia ja kokea uutta sekä taltioida erityisiä hetkiä. Kameraa on helppo käyttää, ja se soveltuu täydellisesti kuvaamiseen matkan päällä. Se on myös pieni ja kevyt, ja se antaa viimeisen silauksen kaikille asukokonaisuuksilleni.
Tule mukaani New Yorkiin ja jaa päivät kanssani. Näe, mitä muotiviikko merkitsee minulle ja miten suunnittelen päiväni – koska Fashion Week ei ole pelkästään huvia, vaan se on tietynlaista muodikasta vaivannäköä.

Sunnuntai:
NYFW, täältä tullaan! Tavallisesti ensimmäinen päivä kuluu eri suunnittelijoiden asukokonaisuuksien keräämiseen tai sovituksiin ennen esitysten alkua. Tällä kertaa suunnitelmat olivat kuitenkin muuttuneet! Esitysten ja tapahtumien ohella päätavoitteemme oli luoda kirjoja ja luovaa sisältöä uusista lookeista brändikumppaneille. Tämä merkitsee heräämistä viideltä aamulla ja työtehon sekä luovuuden säilyttämistä aina puolille öin.

Maanantai:
Suunnittelu on puolet kokonaisuudesta – ennen New Yorkiin lähtöä laadimme agenttini kanssa aikataulun, jotta työskentely olisi tehokasta. Kokemukseni viime vuosilta on opettanut minulle, että kuvauksiin jää aina liian vähän aikaa. Ja kuten jokainen meistä tietää, sisältö on kaikkein tärkeintä, joten varasin lisäaikaa sisällön luomiseen.
Ennen kuvausten alkamista ohjelmassa on kuitenkin päivän ensimmäinen tapaaminen. Spring Studios toimii trendsetterisuunnittelijan ensimmäisen esittelyn tapahtumapaikkana: sijainti on aivan ilmiömäinen, ja tunnelma tukee hyvin kokoelmaa ja yleistä ilmapiiriä.

Tiistai:
Yksi päivän kohokohdista on Dieselin tapahtuma. Tämä brändi esittelee aina erityisiä malleja, ja tapahtumalla on omanlaisensa tunnelma, josta pidän. Mutta perillepääsy oikeaan aikaan ei ole kovinkaan helppoa. Monille New York tuo ensimmäisenä mieleen liikenneruuhkat! Vaikka hermot ovatkin monesti kireällä, kaikki tämä kiireinen kuhina ja hektisyys erityisesti NYFW:n aikaan saavat minut heräämään eloon. Jännittävä päivä on täynnä tapahtumia, kuvauksia ja liikennettä, ja nukahdan illalla yhdentoista aikaan.
Keskiviikko:
Päivän motto – ole erityisen tehokas viimeisenä päivänä! Aamulla on kaksi tapaamista, puolelta päivin yksi muotinäytös ja sen jälkeen on aika olla tuottoisa. Luovuus New Yorkin kaduilla nostaa ajatuksenjuoksun ulos lokeroistaan, ja pidän luovasta kuvaamisesta erityisesti Olympus PEN ‑kamerallani.Torstai:
Kotiinpaluupäivä! Istumme yhdessä suosikkikahviloistamme vielä viimeisen kerran, selaamme luomaamme sisältöä ja kokoamme yhteen viime päivien tapahtumia. Asia on selvä – me rakastamme tätä kaupunkia ja se tekee meistä erityisen luovia, vaikka siihen liittyykin paljon positiivista stressiä. NYFW:n kokeminen Olympus PEN ‑kamerani kanssa oli jälleen mahtava seikkailu!
Mutta miksi Olympus PEN on täydellinen kumppani muotiviikolle?
Minäpä kerron:
• Se on helppokäyttöinen, myös vasta-alkajille
• Veitsenterävä kuvanlaatu
• Yhdysrakenteinen Wi-Fi ja Bluetooth: kuvat siirtyvät välittömästi puhelimeesi sovelluksen välityksellä, ja ne on helppo jakaa edelleen
• Kallistettava kosketusnäyttö
• Kuusitoista erilaista taidesuodinta
• Yhdysrakenteinen, ulos taittuva salama


Korkealaatuisten kuvien ohella saatavilla on laaja valikoima lisävarusteita, joiden avulla tämä yleistuote muuttuu entistä käytännöllisemmäksi ja tyylikkäämmäksi NYFW:n kaltaisia tapahtumia varten. Olympuksella on tarjota tuotteita jokaiseen käyttötarkoitukseen – kameran säilyttämiseen tarkoitetusta pehmustetusta kantokassista aina elegantteihin olkalaukkuihin ja hihnoihin monissa eri väreissä sekä kirkkaista rannehihnoista hienostuneisiin käsilaukkuihin.
Olympus PEN E-PL9 vakuuttaa uniikin lookkinsa lisäksi myös monipuolisilla ominaisuuksillaan. En voi sanoa muuta kuin että olen iso fani.

Kirjoittaja ja kuvaaja: Karin Teigl

Kaikki kuvat on otettu seuraavalla kalustolla