Käytät ilmeisesti Internet Explorer 6 -selainta. Se on jo vanhentunut.
Turvallisemman ja luotettavamman käytön takaamiseksi suosittelemme, että päivität selaimesi johonkin seuraavista:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

 • Suomi

  Maakohtaiset sivut

Huoltoilmoitukset

 • 02.05.2018

  Tiedote M.Zuiko Digital ED 8mm F1.8 PRO -objektiivin käyttöohjeen päivityksestä

  Olympus on havainnut M.Zuiko Digital ED 8mm F1.8 PRO -mallin käyttöohjeesta puutteen, joka liittyy avoimen lähdekoodin ohjelmistoihin (OSS, Open Source Software). Korjattu käyttöohje on nyt ladattavissa lataussivullamme.

  Siirry kohtaan Lataa
 • 01.12.2017

  Tietoja koskien uuden Panasonic 200 mm ‑objektiivin käyttöä Olympus-kameroissa

  Huomaa, että automaattitarkennus (AF) ei ehkä toimi oikein, kun uusi Panasonic LEICA DG ELMARIT 200mm F2.8 ‑objektiivi kiinnitetään Olympus Micro Four Thirds ‑kameraan. Olympus julkaisee laiteohjelmistopäivityksiä tämän ongelman ratkaisemiseksi kaikkien liittyvien kameramallien osalta seuraavan aikataulun mukaisesti:

  E‑M1 Mark II / E‑M5 Mark II / PEN‑F : Helmikuu 2018.
  E‑M1 / E‑M10 Mark III / E‑M10 Mark II / E‑PL8 / E‑PL7 : Kevät 2018
  E‑M5 / E‑M10 / E‑P5 / E‑P3 / E‑P2 / E‑P1 / E‑PL6 / E‑PL5 E‑PL3 / E‑PL2 / E‑PL1s / E‑PL1 / E‑PM2 / E‑PM1 / A01" : Vuoden 2018 loppuun mennessä

  Pahoittelemme mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

 • 24.05.2016

  OLYMPUS-huoltonouto – uusi käytäntö


  Arvoisa asiakas,

  Olemme ottaneet käyttöön uuden huoltomenettelyn, joka lyhentää korjausaikoja ja säästää lähetyskuluissa. Uudessa menettelyssä kaikki huollot hoidetaan noutopalveluna, joten sinun ei tarvitse erikseen lähettää tuotteita meille. Uusi korjausnoutopalvelu on tarjolla sekä Olympus-jälleenmyyjille että loppukäyttäjille.

  Noudon voit tilata ottamalla yhteyttä asiakaspalvelukeskukseemme sähköpostilla tai puhelimitse.

  Tämän jälkeen DHL noutaa huollettavan tuotteen sinulta maksutta.

  Asiakaspalvelukeskuksen yhteystiedot:

  Puhelin: +800 6710 8300 Sähköposti: huolto@olympus.fi

  Asiakaspalvelukeskuksen aukioloajat: Ma-to 10.00–19.00 Pe 10.00–16.30

 • 15.09.2015

  OLYMPUS OM-D E-M10 Mark II -mallia koskeva tärkeä ilmoitus

  Olympus pyrkii kaikin keinoin varmistamaan, että valmistamamme tuotteet ovat korkeinta mahdollista laatua, ja että niiden käyttö on turvallista. Jos tuotteessa ilmenee ongelma, tutkimme kyseisen ongelman yksityiskohtaisesti, jotta voimme tiedottaa siihen liittyvistä havainnoista ja ryhtyä tarvittaviin ratkaisutoimenpiteisiin mahdollisimman nopeasti.

  Olympus Corporation on havainnut, että pienessä määrässä OM-D E-M10 Mark II -kameroita objektiivin lukitustappi ei toimi suunnitellusti, minkä seurauksena tietyt muovibajonetilla varustetut objektiivit eivät lukitu paikalleen asianmukaisesti. Ilmoituksen julkaisuhetkellä Olympus Europa ei ole vielä aloittanut OM-D E-M10 Mark II -kameran toimituksia muutamia harvoja poikkeuksia lukuun ottamatta. Parhaimman mahdollisen asiakastyytyväisyyden takaamiseksi olemme kuitenkin päättäneet tarkastaa Euroopan varastoissa olevat tuotteet ennen niiden jakelua jälleenmyyjille. Tämä mekaaninen ongelma voi koskea myös pientä määrää Euroopassa jo myytyjä kameroita. Tästä syystä Olympus tarjoaa näiden kameroiden käyttäjille maksuttoman tarkastuksen ja huollon.

  Uuden OM-D E-M10 Mark II -kameran omistajia kehotetaan ottamaan yhteyttä Olympuksen Euroopan asiakaspalvelukeskukseen puhelimitse numeroon 00800 67 10 84 00*. Olympuksen asiakasneuvojat antavat tarkat ohjeet kameran lähettämiseksi maksuttomaan tarkastukseen. Asiakkaat voivat myös halutessaan lähettää sähköpostiviestin osoitteeseen camera.repair.uk@olympus.eu. Kameran sarjanumero on ilmoitettava sähköpostiviestissä. Numero sijaitsee kamerarungon pohjassa.

  Pahoittelemme ongelman mahdollisesti aiheuttamaa vaivaa. Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille tärkeintä, ja pyrimme kaikin mahdollisin keinoin varmistamaan, että Olympus-tuotteet täyttävät ne korkeat laatustandardit, joita asiakkaat ovat tottuneet odottamaan meiltä.

  * Maksuton puhelinnumero. Ma-to 9.00-18.00, pe 9-15.30 CET

 • 21.05.2015

  Kiireellinen tiedotus kaikille VG-170-kameran käyttäjille

  Hampuri, 21. toukokuuta 2015 – Olympus tarjoaa kaikille tämän kameran käyttäjille ilmaisen tarkastus- ja korjauspalvelun, koska tekninen vika voi aiheuttaa lievän sähköiskun, jos VG-170-kameraan kohdistuu voimakas isku. VG-170-kameran käyttäjiä kehotetaan ottamaan yhteyttä Olympuksen asiakaspalveluun mahdollisimman pian tarkastuksesta sopimista varten.  

  Ei vakavan vamman vaaraa
  Sähköiskun vaara on olemassa, jos kameraan on kohdistunut voimakas isku ja käyttäjää käyttää sen jälkeen zoomausvipua tai sulkimen vapautusta. Sähköisku ei aiheuta vakavaa vamman vaaraa. Se voi kuitenkin aiheuttaa sormenpään huomattavaa tunnottomuutta ja siitä johtuvaa epämukavuutta. Toukokuuhun 2015 mennessä tämä vika on haitannut kolme VG-170-kameraa, joita on myyty vuoden 2013 loppuun mennessä noin 430 000. Olympus on tiedottanut asiasta toimivaltaisille viranomaisille.

  Yhteyden ottaminen Olympukseen
  Tämän mahdollisuuden eliminoimiseksi Olympus pyytää kiireellisesti VG-170-kameran omistajia ottamaan yhteyttä Olympuksen asiakastukeen, ennen kuin kameraa käytetään uudelleen, soittamalla numeroon 00800 67 10 84 00*. Olympuksen asiakasneuvojat ovat valmiina kertomaan, miten kamera toimitetaan tarkastettavaksi ja korjattavaksi. Vaihtoehtoisesti voitte lähettää sähköpostia osoitteeseen camera.repair.fi@olympus.eu. Jos otatte yhteyttä kirjallisesti, muistakaa kirjoittaa sähköpostiviestiin kameranne sarjanumero. Numero on merkitty kameran pohjaan.
  Pahoittelemme tämän ongelman mahdollisesti aiheuttamaa haittaa. Tyytyväisyytenne on meille tärkeintä, ja pyrimme kaikin mahdollisin keinoin varmistamaan, että Olympus-tuotteet täyttävät ne korkeat laatustandardit, joita asiakkaamme ovat aina tottuneet odottamaan meiltä.

  * Maksuton puhelinnumero. Maanantai–torstai 10.00–19.00, perjantai 10.00–16.30.