• Suomi

Kuinka päivittää ohjelmisto

Voit ladata viimeisimmän päivityksen ohjelmaasi. Se on helppoa ja nopeaa. Seuraa ohjeita alla.

Ohjeet - Olympus Viewer 3 päivitys

1. Tarkista, että sinulla on hallintaoikeudet tietokoneeseen ja tietokoneesi on kytkettynä internettiin.

2. Käynnistä OLYMPUS–ohjelmisto.

3. Saadaksesi viimeisin päivitys, valitse valikosta ”Help” (Apua) ja ”Update Software” (Päivitä ohjelmisto).

4. Jos haluat tutustua lisätietoihin, ole hyvä ja valitse ”Detail” (Lisätiedot). Jatkaaksesi, valitse ”Update” (Päivitä).

5. Kun olet hyväksynyt Ehdot, päivitykset siirtyvät internetistä ja ovat asennettuna. Asennuksen jälkeen OLYMPUS–ohjelmisto automaattisesti sulkee ja uudelleen avaa itsensä, ja näin ohjelmisto on päivitetty.

Ohjeet - Olympus Software [ib] -päivitys

1. Tarkista, että sinulla on hallintaoikeudet tietokoneeseen ja tietokoneesi on kytkettynä internetiin.

2. Käynnistä OLYMPUS–ohjelmisto.

3. Saadaksesi viimeisimmän päivityksen, valitse valikosta ”Help” (Apua) ja ”Update Software” (Päivitä ohjelmisto).

Nyt ohjelmisto tarkistaa, onko ohjelmistosta saatavilla uudempi versio.

4. Kun olet hyväksynyt Ehdot, päivitykset siirtyvät internetistä.

5. Päättääksesi päivityksen sinun tulee käynnistää päivityksen asennus.