• Suomi

Firmware & kamerankielen -päivitysohjeet

Voit päivittää uusimman firmware-ohjelmiston kameraasi.

OLYMPUS digitaalikameran päivitysohjelma

Firmware-päivitykset voidaan ladata Olympus Digitaalikameran Päivitysohjelman kautta. Napsauta kuvaketta alla asentaaksesi ohjelman.

Olympus Digital Camera Updater:

Lataa

Firmwaren lataaminen ja hakeminen

Huom:
Kun kameraan on ladattu uusi firmware, kameraa ei voida enää palauttaa aikaisempaa firmware-versioon.

Firmware-päivityksen lataamisen valmistelu:
1. Varmista, että sinulla on tietokoneen hallintaoikeudet.
2. Kytke tietokoneesi internetiin. Olympus suosittelee kiinteää internet-yhteyttä, jos sellainen on saatavilla. Riski on pienempi yhteyden pysymisen varmistamisen kannalta firmware-päivityksen aikana. Langatonta internet-yhteyttä voidaan myös käyttää.
3. Varmistu siitä, että kamerassa on tarpeeksi virtaa koko päivityksen lataamisen ajaksi. Käytä juuri ladattuja akkuja tai lisävarusteena saatavaa AC-adapteria. (Adapteri ei ole saatavilla kaikissa kameramalleissa.)
4. Poista muistikortti kamerasta.

Päivitä kamerasi firmware seuraamalla alla olevia ohjeita:

1. Avaa asentamasi OLYMPUS Digitaalikameran Päivitysohjelma.
2. Lue ehdot, jonka jälkeen liitä digitaalikamerasi tietokoneeseen USB-johdolla.
Huom: Kamerasi voi avata menu valikon LCD-näytölle. E-System kameroissa valitse "STORAGE". Kompaktikamerat, jotka eivät kuulu E-System kameroihin, valitse "PC" ja paina kameran OK-painiketta.
Valitse Next (seuraava) jatkaaksesi.

3. Jos uudempia firmware-päivityksiä on saatavilla, niistä ilmestyy tieto taulukkoon. Tarkastaaksesi mitä muutoksia firmware päivittää, valitse listalta ja valitse Details (yksityiskohdat). Hakeaksesi valittu firmware-päivitys, valitse Update (päivitä), jonka jälkeen seuraavassa kohdassa Yes (kyllä). (Jos valitset No (ei) , päivityksen lataaminen peruuntuu.)

4. Lue tarkasti ohjelmistolisenssisopimus. Jos hyväksyt ehdot, valitse Agree (hyväksyn) jatkaaksesi.

5. Kun digitaalikameran LCD-näytölle ilmestyy OK, kuten ao. kuvassa, firmware-päivitys on valmis. Valitse Next (seuraava).

6. Irrota USB-kaapeli kamerasta ja tietokoneesta, jonka jälkeen valitse Close (sulje).