Mobiiliversio Piilota

Käytät ilmeisesti Internet Explorer 6 -selainta. Se on jo vanhentunut.
Turvallisemman ja luotettavamman käytön takaamiseksi suosittelemme, että päivität selaimesi johonkin seuraavista:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

 • Suomi

  Maakohtaiset sivut

MODERNI JA TEHOKAS

Olympus PEN ei ole pelkkä kamera. Se on PEN-sukupolven ykkösvalinta tehokkaille naisille, jotka suhtautuvat intohimoisesti designiin, valokuvaukseen ja urbaaniin elämäntapaan. He ovat niitä, jotka luovat trendejä ja muokkaavat jatkuvasti nykyhetkeä ja tulevaisuutta. Me haluamme nostaa nämä naiset esiin, ja siksi olemme suunnitelleet heille kattavan valikoiman lisävarusteita.

Me haluamme nostaa nämä naiset esiin, ja siksi olemme suunnitelleet heille kattavan valikoiman lisävarusteita.

Leather Collection -mallisto

Leather Collection

AITO JA AJATON

Jotkut asiat ovat ajattomia, ja aidon nahan tunne lukeutuu niihin. Kestäväksi tehty, silmiä hivelevä Leather Collection -mallisto on hienovarainen muodon ja funktionaalisuuden taidonnäyte. Nämä laukut edustavat meidän näkemystämme ajattomasta klassikosta, jokaisen muotitietoisen valokuvaajan silmäterästä.

ÄLÄ ANNA ULKOASUN HÄMÄTÄ

Kauniista ulkoasustaan huolimatta Shoulder Bag ja Bucket Bag -laukut ovat luovien ammattilaisten oikeita kameravarusteita.Pehmustetun kameralaukun funktionaalisuus ja jokaista asukokonaisuutta täydentävä tyyli merkitsevät,että ne todellakin täydentävät Leather Collection-tuoteperheen.
Minimalistinen ja funktionaalinen.Elegantti,mutta oikea kameralaukku.

LEATHER COLLECTION –MALLISTO

 • Rannehihnat

  Muotia valokuvauksen ehdoilla edustavat rannehihnat on valmistettu design ja toiminnallisuus huomioiden. Nämä kauniit hihnat ovat enemmänkin kuin vain tapa kuljettaa Olympus PEN -kameraasi mukavasti.

 • Shoulder Bag

  Olkalaukussa topatun kameralaukun funktionaalisuus yhdistyy käsilaukun eleganssiin. Aito nahka ja irrotettava hihna merkitsevät, että se on sekä kestävä että monikäyttöinen.

 • Bucket Bag

  Laadukkaan pehmeästä mokkanahasta valmistetussa kantolaukussa yhdistyvät tavallisen kameralaukun edut ja haluttavan muotituotteen katseet vangitseva ulkoasu.

KLASSIKOT
PYSYVÄT.

Style Collection

KAUNIIN TARPEELLINEN

Paras kamera on se, joka sinulla on mukanasi. Tämän vuoksi kehitimme Style Collection -malliston - jotta voisit kantaa kameraasi tyylillä.

Kaulaketjuhihnan ja Croco-hihnan myötä kamerasi saa ripauksen eleganssia ja hienostuneisuutta, kun haluat ilmentää henkilökohtaista tyyliäsi.

STYLE COLLECTION –MALLISTO

 • Kaulaketjuhihnat

  Kaulaketjuhihnassa roikkuva kamera huomataan. Elegantin mustasta keinonahasta ja hopean- ja kullanvärisistä metalleista valmistetut hihnat tuovat kamerasi osaksi omaa lookkiasi.

 • Croco-hihna

  Kullanväriset yksityiskohdat ja trendikäs kuviointi edustavat klassista tyyliä mutta antavat hihnalle raikkaan tuoreen ilmeen. Olkoon krokotiilikuvioinen keinonahka seuraava valinta kokoelmaasi.

TEE SIITÄ
KAUNIS!

Design Collection

STYLE COLLECTION

Design Collection -mallistossa taide yhdistyy funktionaalisuuteen. Hihnat ja suojapussit on suunniteltu käyttötarkoitus mielessä pitäen, joten ne ovat paljon muutakin kuin pelkkä kaunis asuste.

VÄRISTÄ VÄRINÄÄ

Design Collection -malliston tarkoituksena on luoda vaikutus katsojaansa. Nämä kamera- ja objektiivipussit suojaavat, kannattelevat ja alleviivaavat Olympus PEN -kameraasi ainutlaatuisella tavalla. Huolehdi tyylistä huomiota herättävästi, kun suojaat kameraasi.

DESIG COLLECTION –MALLISTO

 • Olkahihnat

  Korut ja yksityiskohdat täydentävät asukokonaisuuden. Tämän vuoksi Olympus on luonut nämä olkahihnat, jotka herättävät ihastusta ympärillään. Olympus-olkahihnat eri kuoseissaan ilmentävät trendikkyyttä sopusointuisilla kuvioillaan.

 • Säilytystaskut

  Nämä kauniisti muotoillut
  laukut suojaavat jokaisen fashionistan kameraa tai objektiivia. Mykistävän muodikkaat kumppanit.

SYKKIIKÖ SYDÄMESI MUODILLE JA LIFESTYLE-TUOTTEILLE?

Inspiroidu ja aloita oma luova matkasi PEN-kameralla.

Halusitpa sitten kehittää someprofiiliasi, parantaa kuvaustaitojasi tai oppia lisää järjestelmästämme – meillä on sisältöä juuri sinua varten.

Löydä  

Laajenna tuotteesi takuuta

Liity MyOLYMPUS-palveluun ja laajenna valikoitujen rekisteröityjen tuotteiden takuuta.

Rekisteröi nyt
 
 

Asiakastuki

Valitse alla olevasta luettelosta ongelma, johon tarvitset tukea.

Seuraa meitä