Käytät ilmeisesti Internet Explorer 6 -selainta. Se on jo vanhentunut.
Turvallisemman ja luotettavamman käytön takaamiseksi suosittelemme, että päivität selaimesi johonkin seuraavista:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

 • Suomi

  Maakohtaiset sivut

 
Valloita
 
 

Tough! TG-Tracker

Paras kumppani
kaikkiin haasteisiin
 •    
- Täydellinen kumppani seikkailuun - jopa kaikista vaativimpaan

Valtaa vuori, kesytä suurin aalto, näytä rinteelle, että kanttisi kestää: mikään haaste ei ole liian suuri TG-Trackerille - kestävälle ja vaivattomalle actionkameralle, joka taltioi laadukkaat videot ja valokuvat kaikista vaativimmissakin olosuhteissa.

- Täydellinen kumppani seikkailuun - jopa kaikista vaativimpaan

Valtaa vuori, kesytä suurin aalto, näytä rinteelle, että kanttisi kestää: mikään haaste ei ole liian suuri TG-Trackerille - kestävälle ja vaivattomalle actionkameralle, joka taltioi laadukkaat videot ja valokuvat kaikista vaativimmissakin olosuhteissa.

- Täydellinen kumppani seikkailuun - jopa kaikista vaativimpaan

4K-videotallennus, tehokas kuvaprosessori, 5-akselinen kuvanvakaaja ja ultralaajakulmainen objektiivi ovat poimintoja tämän kameran ominaisuuksista, jotka varmistavat, että saat taltioitua toiminnan. TG-Tracker tuottaa poikkeuksellisen videolaadun ilman monimutkaisia säätöjä, jotta sinä voit keskittyä taltioimaan kokemuksen.

- Mahtavat tapa tallentaa ja tarkistaa suoritus

TG-Tracker taltioi lokiin suorituksesi ja seuraa seikkailujasi, joten tiedät saavuttaneesi jotain. Yksityiskohtaisten lokitoimintojen ansiosta saat käyttöösi tärkeimmät tiedot, joiden avulla voit parantaa suoritustasi OLYMPUS Field Sensor System -järjestelmän avulla.

 •  
  Tough-laatua!
 •  
  Ensiluokkainen 4K-videotallennus
 •  
  Nouse haastamaan

Tärkeimmät TG-Trackerin toiminnot

 • Kovaa suorituskykyä

  Vedenkestävä 30 metriin, pakkasenkestävä –10 °C:een, iskunkestävä 2,1 metriin, murskautumisenkestävä 100 kg:aan sekä pölynkestävä - uusi
  TG-Tracker on rakennettu kulkemaan mukanasi kaikkiin haasteisiin. Edistyksellinen sisä- ja ulkokotelointi ja maineikas OLYMPUS-tiivistejärjestelmä huolehtivat vaikuttavasta lujuudesta ja vedenkestävyydestä.

  • 2,1 m

  • 30 m

  • 100 kg

  • -10 °C

 • Field Sensor System -järjestelmä

  Viiden anturin tuottamaa seurantadataa täysin koteloidussa video- ja stillkamerassa, joka taltioi kaiken, mitä koet! GPS, kompassi, kiihtyvyysanturi, ilmanpaineanturi ja lämpömittari taltioivat toiminnan ja tekevät seikkailuistasi entistä ikimuistoisemmat. Soveltuu täydellisesti henkilökohtaisen suorituskyvyn seurantaan haastavissa ulkoilmaseikkailuissa.

 • Kuvaa, seuraa ja esitä

  Siirrä kuvasi tai videoleikkeesi lokitietoineen älypuhelimeesi ja OI.Track-sovellukseen. Tarkista edistymisesi ja taitojesi kehittyminen yhdellä vilkaisulla vaihdettavilla lokitietonäkymillä yhdessä valokuva- ja videoleikkeiden kanssa. Ilmaisen OI.Share-sovelluksen avulla voit tuoda toimintakuvasi vaivatta älypuhelimeesi sosiaaliseen mediaan jakamista varten. Voit myös käyttää laitetta kauko-ohjaimena TG-Trackerin asetusten ja kuvaamisen hallintaan.

 • 4K ja ultralaajakulmaobjektiivi

  4K-videotallennus ja ultralaajakulmaobjektiivi taltioivat toiminnan kokonaisuudessaan erittäin suurella tarkkuudella. Ultralaajakulmaisen objektiivin kuvakulma on täydet 204°, joten voit elää kokemuksen uudelleen.

Muut ominaisuudet
 • 5-akselinen kuvanvakaaja

  TG-Tracker sisältää tehokkaan 5-akselisen kuvanvakaajan, joka tasoittaa kaikentyyppisen liike-epäterävyyden. Kamera soveltuu täydellisesti erittäin sulavien videoiden kuvaamiseen riippumatta siitä, miten kuoppaista kyytiä on tiedossa.

 • Taittuva 1,5" LCD-näyttö

  1,5" LCD-värinäyttö 115 200 kuvapisteellä nostaa sinut valokeilaan, kun kuvaat ja katselet videoita. Taita näyttö auki - myös toiminnan tuoksinassa!

 • 4K-videotallennus

  Kuvaa 4K-videoita
  TG-Trackerilla ja koe maineikas OLYMPUS-kuvaprosessoriteknologia, joka tuottaa värikylläiset ja yksityiskohtaiset valokuvat ja videot alhaisella kohinalla.

 • Tehokas otsavalo

  Yhdysrakenteinen, tehokas otsavalo tuo apua hankaliin valaistusolosuhteisiin. Käytettävissäsi on jopa 60 lumenin valoteho 3,5 metrin etäisyydellä enintään yhden minuutin ajan. Pikakytkennän avulla voit valaista kohteen nopeasti ja lisätä kuvan todentuntuisuutta.

 • Time-lapse-video

  Time-lapse-videotilassa voit kuvata auringonnousut, muuttuvan sään tai ainutlaatuisen actiontilanteen videoina, joissa on erityinen time-lapse-tehoste. Soveltuu erinomaisesti verkossa jaettavaksi.

 • Silmukkatallennus

  Silmukkatallennuksen avulla voit taltioida videoita yhtäjaksoisesti, kunnes muistikorttisi täyttyy tai akku tyhjenee. Jokainen tiedosto on kooltaan täydet 29 minuuttia, mikä helpottaa tiedostonkäsittelyä haku- ja muokkausvaiheissa tallennuksen jälkeen.

 • Sukellustunnistin

  TG-Tracker tunnistaa automaattisesti, kun olet veden alla. Kun syvyys on yli 50 cm, kamera siirtyy optimaaliseen vedenalaiseen kuvaustilaan - joten voit keskittyä kokonaan ainutlaatuiseen sukelluskokemukseesi.

 • Pitkäkestoinen akku

  Suuren kapasiteetin pitkäkestoinen litiumioniakku tarjoaa vaikuttavat mahdollisuudet yhtäjaksoisten videoiden kuvaamiseen.

 • Kahva ja sovitin

  Steady Grip -kahvan avulla voit taltioida kohteesi jokaisesta kuvakulmasta, myös toiminnan tiimellyksessä. Kiinnityssovittimen avulla voit kiinnittää myös kolmansien osapuolten lisävarusteita, joten käytettävissäsi on rajattomasti mahdollisuuksia.

Tough! TG-Trackerin tekniset tiedot

Tough! TG-Trackerin tekniset tiedot
 • test-and-wow

  Testaa nyt

  Tutustu kameramallistoomme ja etsi lähin jälleenmyyjä.

  Lisää
   
   
  test-and-wow

  Testaa nyt

  Tutustu kameramallistoomme ja etsi lähin jälleenmyyjä.

  Lisää
   
   
 • storelocator

  Ostopaikat

  Haluatko mieluummin henkilökohtaista palvelua? Löydä nopeasti lähin OLYMPUS-jälleenmyyjä asuinpaikastasi riippumatta

  Etsi jälleenmyyjä
   
   
 • cart

  Osta verkosta

  Hyödynnä helppo ja kätevä 24/7 kauppa - osta uusi OLYMPUS-tuotteesi verkkokaupastamme jo tänään.

  Osta verkosta
   
   
Laajenna tuotteesi takuuta

Liity MyOLYMPUS-palveluun ja laajenna valikoitujen rekisteröityjen tuotteiden takuuta.

Rekisteröi nyt
 
 
Asiakastuki

Valitse alla olevasta luettelosta ongelma, johon tarvitset tukea.