Mobiiliversio Piilota

Käytät ilmeisesti Internet Explorer 6 -selainta. Se on jo vanhentunut.
Turvallisemman ja luotettavamman käytön takaamiseksi suosittelemme, että päivität selaimesi johonkin seuraavista:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

TG‑6

Tough-suorituskykyä.
Ei kompromisseja
 • Poikkeuksellinen kuvan- ja videonlaatu
 • Vaihdettavat vedenalaiset kuvaustilat
 • Ensiluokkaista TOUGH-suorituskykyä

Koe maailma

uuden Tough-kameran avulla!

Ota TG-6 mukaasi ja aloita oma seikkailusi. Tämä kamera on ihanteellinen kumppani matkan kohokohtien taltiointiin, olosuhteista riippumatta. Laajan tarvikevalikoiman ansiosta Tough-käyttökokemuksesi on entistä rikkaampi ja voit varustautua kaikista haasteellisimpiinkin seikkailuihin.

TG-6 on vedenkestävä 15 metriin, iskunkestävä jopa 2,1 metristä tapahtuviin pudotuksiin, pölynkestävä, pakkasenkestävä -10 °C:een, murskautumisenkestävä, ja huurtumista ehkäisevän pinnoitteen ansiosta se on myös seikkailunkestävä.

Taltioi jokainen hetki täydellisenä

Villeimmissä seikkailuissasi et koskaan tiedä, mitä seuraavaksi tapahtuu. Korkean erottelukyvyn F2-objektiivi, TruePic VIII -kuvaprosessori ja 12 megapikselin kuvakenno antavat sinulle vapauden ottaa korkealaatuisia kuvia olosuhteista riippumatta. Kuvistasi tulee kauniita ja kirkkaita myös heikossa valossa.

Älä enää koskaan hukkaa täydellistä hetkeä

Kun painat laukaisimen puoliväliin, Pro Capture alkaa taltioida ja puskuroida kuvia 10 ruudun sekuntinopeudella. Heti kun painat laukaisimen pohjaan, katkeamaton taltiointi alkaa. Näin taltioit otoksia, joiden ottaminen on aikaisemmin ollut mahdotonta.

Täydellistä tasapainoa

TG-6 taltioi kuvat myös haastavissa, valtavia kirkkauseroja sisältävissä valaistusolosuhteissa, joissa on sekä kirkkaita että pimeitä kohtia: HDR-tila yhdistelee neljällä eri valotuksella taltioitua otosta yhdeksi kuvaksi ja kirkastaa tai pimentää ne täydellisiksi. Sen avulla voit etsiä täydellisen kontrastin kirkkaiden ja pimeiden kohtien välille tasapainottamalla mustan ja valkoisen tasoa.

 • Korkea kuvanlaatu

 • Pro Capture

 • HDR

Jaa matkasi

Lisää hallintaa otoksiisi: OI.Share-sovelluksen avulla voit käyttää älypuhelintasi joustavana kauko-ohjaimena, ja sisäänrakennetun Wi-Fin avulla voit myös jakaa elämyksesi kaikille välittömästi.

Field Sensor -järjestelmä

Liikkeitäsi seuraavan, sisäänrakennetun Field Sensor -anturijärjestelmän ansiosta tiedät jatkossa aina, missä kuvasi on otettu. Kerää lisätietoja muistojasi varten: OI.Share -sovellus linkittää kuviisi ja videoihisi GPS-, kompassi-, ilmanpaine- ja lämpötilatiedot.

Muistosi eivät ole koskaan aiemmin olleet näin eläviä

Herätä seikkailusi eloon taltioimalla jokainen yksityiskohta juuri oikealla hetkellä. 4K-videon avulla voit taltioida henkeäsalpaavaa videokuvaa suosikkihetkistäsi ja luoda Full HD -videoita 120 ruudun sekuntinopeudella.

Sukella vedenalaiseen TG-6-maailmaan

Näe, mitä pinnan alta löytyy. Vesitiivis TG-6 on suunniteltu ja valmistettu toimimaan jopa 15 m syvyydessä ilman erillisiä lisävarusteita.

Sukella syvemmälle

Haluatko syvemmälle? TG-6:n sukelluskotelo PT-059 tarjoaa jännittävämmän sukelluselämyksen jopa 45 metrin syvyyteen, eikä siinä vielä kaikki: voit laajentaa kamerasi ominaisuuksia entistä enemmän valtavalla lisävarustevalikoimalla.

Taltioi kiehtovia vedenalaisia maailmoja

Voit herättää kuvasi henkiin veden syvyydestä riippumatta käyttämällä yhtä kolmesta vedenalaisesta valkotasapainotilasta. Valitse "Shallow" (enintään 3 metrin syvyydelle) korostaaksesi punaisen sävyjä, "Keskisyvä" 3 - 15 metrin syvyydelle tai "Syvä" korostaaksesi sinisen sävyjä yli 15 metrin syvyydessä.

Vedenalainen mikroskooppitoiminto

Sukella pää edellä veteen ja pääse lähemmäs kuin koskaan aiemmin: vedenalaisen mikroskooppitoiminnon avulla voit kuvata lähikuvia jopa vain 1 cm:n etäisyydellä objektiivista, joten voit taltioida kaikista pienimmätkin yksityiskohdat.

Vedenalainen HDR

Vedenalainen HDR tasapainottaa täydellisesti kuvan kirkkaat ja tummat kohdat estämällä liian suuret erot mustien ja valkoisten välillä. Tuloksena syntyy vaikuttavia vedenalaisia kuvia laajalla dynamiikalla.

 • VEDENALAINEN VALKOTASAPAINO

 • Mikroskooppitoiminto

 • VEDENALAINEN HDR

Nosta herkinkin kauneus näkyväksi

Siirry silmien näkökyvyn yli! Mikroskooppi-tilan avulla kamera voi taltioida kohteita, jotka ovat jopa vain 1 cm:n etäisyydellä. Hyödynnä jopa 44,4x näytön suurennusta sekä joustavaa zoomausvipua. Kun käytössäsi on LG-1-valo-opastin ja FD-1-salamadiffuusori, TG-6 saa entistä enemmän potentiaalia makrokuvaukseen.

Tarkenna tärkeimpään

TG-6-kameralla voit tarkentaa tärkeimpään kohteeseen. Terävyystasojen pinoaminen- ja Tarkennuksen haarukointi -toimintojen ansiosta käytettävissäsi on kaksi tehokasta tilaa, joiden avulla voit joko saada koko kohteen tarkaksi tai laajentaa terävyysaluetta myöhemmin.

Anna matkallesi
viimeinen silaus

Oletko koskaan halunnut pysähtyä hetkeksi ja muistella kokemuksiasi? Voit muokata RAW-kuviasi Olympus Workspace -ohjelmistolla ja tulostaa niistä fyysiset printit – näin kokemuksesi on ikuistettu pysyvästi.

Kaksi värivaihtoehtoa

Korosta persoonallisuuttasi valitsemalla joko punainen tai musta versio TG-6-kamerasta.

Optimaalinen ote

TG-6-kameran etuosassa on kahva, josta saa erinomaisen otteen jopa maastovaelluksella.

Lisävarusteen lukituspainike

Lisävarusteen lukituspainike estää kiinnitettyjä lisävarusteita, kuten kalansilmälisäkettä, telelisäkettä, valo-opastinta ja salamadiffuusoria, irtoamasta ja putoamasta. Näin ollen voit rentoutua, kun kuljetat kameraa lisävarusteineen.

Säätöpyörä/zoomausvipu

TG-6-kameran zoomausvivun rakenteen ansiosta voit käyttää kameraa vaikka käsineet kädessä, jyrkkiä rinteitä laskiessasi. Säätöpyörällä voit säätää vaivattomasti eri kuvausasetuksia, kuten valotuksen korjausta.

Ruudukkonäyttö helpottaa sommittelua

TG-6-kamerassa on ruudukkonäyttö, jonka avulla sommittelet kuvan vaivatta. Voit valita joko tavallisen ruudukon tai kultaisen leikkauksen.

Monipuoliset valotustilat ja mukautetut asetukset

Tuttujen aukon esivalinnan ja ohjelma-automatiikan lisäksi säätöpyörässä on myös videotila eri videokuvaustilojen vaivattomaan valintaan.

Tee seikkailustasi entistä jännittävämpi
 • test-and-wow

  Testaa nyt

  Tutustu kameramallistoomme ja etsi lähin jälleenmyyjä.

  Lisää
   
   
  test-and-wow

  Testaa nyt

  Tutustu kameramallistoomme ja etsi lähin jälleenmyyjä.

  Lisää
   
   
 • storelocator

  Ostopaikat

  Haluatko mieluummin henkilökohtaista palvelua? Löydä nopeasti lähin OM Digital Solutions-jälleenmyyjä asuinpaikastasi riippumatta

  Etsi jälleenmyyjä
   
   
 • cart

  Osta verkosta

  Hyödynnä helppo ja kätevä 24/7 kauppa - osta uusi OLYMPUS-tuotteesi verkkokaupastamme jo tänään.

  Osta verkosta