Mobiiliversio Piilota

Käytät ilmeisesti Internet Explorer 6 -selainta. Se on jo vanhentunut.
Turvallisemman ja luotettavamman käytön takaamiseksi suosittelemme, että päivität selaimesi johonkin seuraavista:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

 • Suomi

  Maakohtaiset sivut

Tough! TG-5:

Paras kumppani kaikista haastavimpiin seikkailuihisi.

”Tiedän, että tällä kameralla saan otettua korkealaatuisia kuvia myös heikossa valossa, mikä on hyvin tavallista sukeltaessa.”

Ikimuistoisimmat seikkailut tapahtuvat usein kaikista haastavimmissa valaistusolosuhteissa. Kyky selviytyä heikon valon asettamista rajoituksista on tärkein vaatimus hienon kuvan saamisessa, olipa kyseessä arktinen iltahämärä tai vedenalainen maailma. Uusi, nopea kuvakenno, joka tarjoaa korkean kuvanlaadun myös korkeilla herkkyyksillä, sekä järjestelmäkameroiden lippulaivamallista tuttu, uusin TruePic VIII -kuvaprosessori tuottavat entistä paremman kuvanlaadun laajalla dynamiikalla ja nopealla vasteajalla.

”Olitpa sitten metsävaelluksella syvällä erämaassa, kiipeämässä tunturin laelle tai tutkimassa arktisia luolia, tämän kameran kenttäanturijärjestelmä on korvaamaton kumppani avarassa luonnossa.”

Yhdessä ilmaisen OI. Track -sovelluksen kanssa uusi TG-5 sallii GPS-, kompassi-, manometri- ja lämpötilatietojen koostamisen valokuviisi ja videoihisi sekä siirtämään ne Wi-Fi-yhteydellä älypuhelimeesi tai tablettitietokoneellesi.

”Jos tavallisen kameran vie sydäntalvella pakkasesta hirsimökin lämpöön, objektiivi usein huurtuu heti. Toisin on TG-5-kamerassa.”

Kaksikerroksinen suojalasi on vain yksi uusi lisä muiden koeteltujen ominaisuuksien ohella, ja voit jatkaa kuvaamista riippumatta siitä, mitä luonto eteesi heittää. Äärimmäiset lämpötilamuutokset voivat aiheuttaa kosteuden tiivistymisen objektiiviin. TG-5 estää tämän kaksikerroksisen suojalasin avulla, jotta sinä voisit jatkaa kuvaamista.

 •  
  Luokkansa paras kuvanlaatu
 •  
  Kenttäanturijärjestelmä
 •  
  Luotettava Tough-suorituskyky

Tallenna entistä enemmän toimintaa.

Hyvistä videoista tulee hämmästyttäviä, kun saat taltioitua jokaisen yksityiskohdan juuri oikealla hetkellä. TG-5-mallin uudenaikainen teknologia tekee siitä entistä helpompaa. Suurinopeuksisen TruePic VIII -prosessorin ansiosta voit tallentaa uskomattomalla 4K-tarkkuudella ja luoda hidastuksia 120 ruudun sekuntinopeudella full-HD-koossa. Näe jokaisen liikkeen dynaamisuus tai taltioi kauniita maisemia häikäisevällä erottelukyvyllä.

Hakeudu lähietäisyydelle.

Oletko koskaan halunnut kuvata tarkimmatkin yksityiskohdat pienistä kohteista, joita et näe paljain silmin?
TG-5-mallin edistyksellisen, mukautuvan makrojärjestelmän suurin kuvasuurennus on 7x* (ja sen toimintatilat ovat Mikroskooppi, Mikroskooppiohjaus, Tarkennuksen haarukointi ja Terävyystasojen pinoaminen), mikä tekee siitä mahdollista. Mikroskooppi-tilassa kamera voi taltioida jopa 1 cm:n etäisyydellä olevia kohteita. Mikroskooppiohjaus-tilassa näytön suurennuskertoimeksi voidaan valita jopa 44,4x zoomausvivulla.
Saatavilla on myös kaksi lisävarustetta, ohjausvalo LD-1 ja salamadiffuusori FD-1, jotka tuovat esiin mukautuvan makrojärjestelmän parhaat puolet. Kuvaa hämmästyttäviä lähikuvia, ikään kuin tarkastelisit kohdetta mikroskoopin läpi.

*Kinovastaavuus

Elä hetki uudelleen täydellisenä.

Taltioi mahtavia kokemuksia 4K-tarkkuudella ja hidastettuna videokuvana seurantatiedoilla, ja jaa ne vaivatta.
Tuo älypuhelimeen kompassin, manometrin ja lämpötila-anturin tiedot sekä kameralla otetut kuvat TG-5-mallin yhdysrakenteisella Wi-Fi-ominaisuudella ja OI.Share-tuella, ja yhdistä ne luodaksesi seurantavideoilla varustettuja videoita ilmaisella Olympus Image Track (OI.Track) -sovelluksella.
Jaa kokemuksesi ystävien kanssa juuri sellaisina kuin olet itse ne kokenut.

Varustele Tough!-kamerasi

TG-5-kameran ominaisuuksia voidaan lisätä valtavalla määrällä lisävarusteita, jotka avaavat uusia näköaloja toiminnan luovaan taltiointiin.
Tarjolla on suojakoteloita, LED-valo, salamalaitteita, kalansilmä- ja telelisäkkeitä sekä sukelluskotelo.
Päästä luovuutesi valloilleen ja ota kaikki irti mahtavien kokemustesi taltioinnista.

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua
 • test-and-wow

  Testaa nyt

  Tutustu kameramallistoomme ja etsi lähin jälleenmyyjä.

  Lisää
   
   
  test-and-wow

  Testaa nyt

  Tutustu kameramallistoomme ja etsi lähin jälleenmyyjä.

  Lisää
   
   
 • storelocator

  Ostopaikat

  Haluatko mieluummin henkilökohtaista palvelua? Löydä nopeasti lähin OLYMPUS-jälleenmyyjä asuinpaikastasi riippumatta

  Etsi jälleenmyyjä
   
   
 • cart

  Osta verkosta

  Hyödynnä helppo ja kätevä 24/7 kauppa - osta uusi OLYMPUS-tuotteesi verkkokaupastamme jo tänään.

  Osta verkosta