Mobiiliversio Piilota

Käytät ilmeisesti Internet Explorer 6 -selainta. Se on jo vanhentunut.
Turvallisemman ja luotettavamman käytön takaamiseksi suosittelemme, että päivität selaimesi johonkin seuraavista:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

 • Suomi

  Maakohtaiset sivut

 

NAUTI. LAUKAISE. TOISTA.

OLYMPUS PEN E-PL9

LOPETA NÄPPÄILY. ALOITA KUVAAMINEN.

Parempia kuvia ilman ylimääräistä säätöä, ja kaunis kamera, jolla ottaa ne. Nosta kuvaamisesi uudelle tasolle Olympus PEN E-PL9 -kameralla ja jaa suosikkiotoksesi helposti yhdysrakenteisella WiFi:llä, joka muodostaa saumattoman yhteyden älypuhelimeesi. Nyt on sinun vuorosi: Lopeta näppäily. Aloita kuvaaminen.

 • LAAJENNA LUOVUUTTASI

  Monet sanovat, että olen luova ja että tarvitsen kameran, jolla voin ilmaista, mitä tunnen. Nautin E-PL9:n intuitiivisesta tuntumasta, minkä ansiosta itseluottamukseni on kasvanut. Automaattitila helpotti alkutaipaleen jännitystä, sillä kamera on niin nokkela, mutta nyt käytän luovia toimintoja kosketusnäytöllä. Voin tehdä isoja printtejä maalauksistani, sillä laatu on vähintään sama kuin isommilla ja kömpelömmillä kameroilla.

 • TÄYDELLINEN ISTUVUUS

  Olkoon asukokonaisuus kuinka kaunis tahansa - jos ei tunnu hyvältä, se ei ole minua varten. Sama koskee myös kameroita. Keskityn yksityiskohtiin ja huomasin heti, miten täydellisesti nahalta tuntuvat materiaalit istuvat kameraan ja korostavat sen yksinkertaisen klassisia linjoja. Sen täytyy myös toimia: yksinkertaiset asiat, kuten kohteen tarkentaminen tai kuvan ottaminen näyttöä koskettamalla, ovat itsestäänselvyys. E-PL9-kameran hallintapainikkeet tuntuvat hyvältä ja ne ovat juuri oikeilla paikoillaan. Ja voin valita värin tyylini mukaan.

 • Ilmaise itseäsi

  Haluan oppia, mikä tekee kuvasta hyvän, ja E-PL9 auttaa minua siinä. Valikkojen syvyyksiin piilotetut toiminnot ovat nyt vain kosketuksen päässä, kiitos AP-tilan, jonka avulla voin luoda unenomaisia usean valotuksen kuvia tai vaikuttavia yökuvia. Lisäobjektiivien avulla kuvani erottuvat joukosta. 45mm F1.8 -objektiivin ansiosta muotokuvissani on nyt ammattimaisesti sumeneva tausta, joka on paljon autenttisempi kuin puhelimeni kuvissa. Ilmainen OI.Share-sovellus sisältää jopa opastevideoita aiheesta.

 • JAA ELÄMÄSI HETKET

  Kun saan taltioitua mahtavan kuvan ystävästäni, haluan jakaa sen - heti! Nyt se on helpompaa kuin koskaan E-PL9:n WiFi-toiminnolla, joka luo yhteyden älypuhelimeeni. Voin jopa noutaa kuvia kamerastani, vaikka se on laukussani, ja jakaa ne someen ilmaisella sovelluksella. Blogini ja instani suosio on kasvanut erinomaisen kuvanlaadun ansiosta.

SYKKIIKÖ SYDÄMESI MUODILLE JA LIFESTYLE-TUOTTEILLE?

Inspiroidu ja aloita oma luova matkasi PEN-kameralla.

Halusitpa sitten kehittää someprofiiliasi, parantaa kuvaustaitojasi tai oppia lisää järjestelmästämme – meillä on sisältöä juuri sinua varten.

Löydä  
pen_e_pl8_features_hl_1

Tutustu eri objektiivien vahvuuksiin

Tee kamerallasi asioita, joista puhelimesi voi vain uneksia - taltioi pienimmätkin yksityiskohdat lähikuvausobjektiivilla, kuten 30mm F3.5 Macrolla, tai ota 45mm F1.8 ja loihdi kauniita muotokuvia pehmeällä bokella eli kauniisti sumenevalla taustalla. Oikea objektiivi myös vaikuttaa perspektiiviin ja tasoittaa kasvot puhelimella otettujen selfiekuvien vääristyneitä kasvoja kauniimmaksi. Lue lisää objektiiveista täältä:

pen_e_pl8_features_hl_2

Tee salamasta ystäväsi

Salamalaitteella on usein huono maine, mutta sen avulla voit luoda todella hyvän kuvan haastavissa valaistusolosuhteissa. Kuvaatko jotakuta ikkunan edessä tai aurinkoa vasten? Korosta kohteen kasvoja täytesalaman avulla. Salamalaite voi pysäyttää liikkeen, kun yleisvalo on liian heikko lyhyemmän valotusajan käyttämiseksi. Lisäksi voit korostaa kohdetta yön pimeässä kuvatessasi. E-PL9-kameran avulla voit hallita salaman tehoa tarkasti luodaksesi juuri haluamasi vaikutelman, ja se voi todella pelastaa otoksesi.

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua
 • test-and-wow

  Testaa nyt

  Tutustu kameramallistoomme ja etsi lähin jälleenmyyjä.

  Testaa nyt
   
   
  test-and-wow

  Testaa nyt

  Tutustu kameramallistoomme ja etsi lähin jälleenmyyjä.

  Testaa nyt
   
   
 • storelocator

  Ostopaikat

  Haluatko mieluummin henkilökohtaista palvelua? Löydä nopeasti lähin OLYMPUS-jälleenmyyjä asuinpaikastasi riippumatta

  Etsi jälleenmyyjä
   
   
 • cart

  Osta verkosta

  Hyödynnä helppo ja kätevä 24/7 kauppa - osta uusi OLYMPUS-tuotteesi verkkokaupastamme jo tänään.

  Osta verkosta
   
   

Laajenna tuotteesi takuuta

Liity MyOLYMPUS-palveluun ja laajenna valikoitujen rekisteröityjen tuotteiden takuuta.

Rekisteröi nyt
 
 

Asiakastuki

Valitse alla olevasta luettelosta ongelma, johon tarvitset tukea.