Käytät ilmeisesti Internet Explorer 6 -selainta. Se on jo vanhentunut.
Turvallisemman ja luotettavamman käytön takaamiseksi suosittelemme, että päivität selaimesi johonkin seuraavista:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

  • Suomi

    Maakohtaiset sivut

 

PEN E-PL7 on todellinen helmi.

Uusin tyyli

Shoppailukierros Pariisissa tai Milanossa on mahtava kokemus ja rakastan sitä. Olen koukussa erityisesti elegantteihin vaatteisiin ja koruihin, sillä ne korostavat naisellista puoltani. Juuri tämä ajatus oli mielessäni, kun ostin PEN E-PL7 -kameran. Se korostaa tyyliäni täydellisesti. Kameran ohut siluetti ja valkoinen kiiltävä pinta täydentävät eleganttia tyyliäni. Kamerani on huomion keskipisteenä aina, kun se on mukanani.

TYYLI

Korkealuokkaisen täydellinen tyyli

Kun lähden ulos, tyylini on oltava täydellinen ja elegantti. PEN E-PL7 on valmistettu keinonahalla täydennetystä ensiluokkaisesta metallista, ja se alleviivaa hienostuneisuuttani. Kamera sopii hienosti käsilaukkuuni korujen kanssa ohuen rakenteensa ansiosta. Jokainen yksityiskohta aina puoleensavetävää kädensijaa ja säätöpyörien sijoittelua myöten on tarkoitettu korostamaan tyyliäni joka hetki.

ELEGANSSI

Ilmaise itseäsi!

En koskaan tiedä, keneen törmään shoppaillessani tai kun istun kahvilassa suosikkipaikalleni. Tästä syystä varmistan, että PEN E-PL7 -kamerani on aina mukanani. Sen avulla hienot selfiet onnistuvat aina, ja se on todella helppo käyttää. Alas taittuvalla LCD-näytöllä varmistan, etteivät sormeni jää kuvaan. Monet muut pikkuseikat varmistavat, että kuvani ovat selkeitä ja kauniita

Kauneus

SYKKIIKÖ SYDÄMESI MUODILLE JA LIFESTYLE-TUOTTEILLE?

Astu OLYMPUS PEN -kameroiden kauniiseen maailmaan

Inspiroidu eurooppalaisista blogaajista ja kertomuksista, ja liity OLYMPUS PEN -sukupolveen.

Löydä  

Kuvieni esittely

Kun sain kuvattua parhaat poseeraukset PEN E-PL7 -kamerallani, olin valmis jakamaan ne ystävieni ja seuraajieni kanssa välittömästi Wi-Fi-yhteydellä. En tarvinnut hankalia johtoja - siirsin vain kuvat mobiililaitteeseeni ja julkaisin ne sillä. Siinä kaikki!

Luovuuden nimissä

Luovuuteni ei rajoitu vain tyylitajuuni. Näin ollen on hienoa, että PEN E-PL7 -kameran avulla voin ilmaista itseäni täysipainoisesti käyttämällä haluamaani 14 taidesuotimesta ja 9 taidetehosteesta. Pidän erityisesti uusista Vintage- ja Osaväri-suotimista. Ne antavat kuviini erityisen säväyksen.

Osaväri

Vintage

Laajenna tuotteesi takuuta

Liity MyOLYMPUS-palveluun ja laajenna valikoitujen rekisteröityjen tuotteiden takuuta.

Rekisteröi nyt
 
 
Asiakastuki

Valitse alla olevasta luettelosta ongelma, johon tarvitset tukea.

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua