Mobiiliversio Piilota

Käytät ilmeisesti Internet Explorer 6 -selainta. Se on jo vanhentunut.
Turvallisemman ja luotettavamman käytön takaamiseksi suosittelemme, että päivität selaimesi johonkin seuraavista:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

LAATU ON MIELENTILA

PEN E-PL10:ssä puhdas estetiikka, ajaton muotoilu ja suorituskykyinen teknologia yhdistyvät tavalla, joka nostaa valokuvauksesi uudelle tasolle. Kompaktin muotoilunsa ja vaivattoman käytettävyytensä ansiosta se on korvaamaton kumppani, inspiroiva muusa ja itsessään tyylikäs taideteos. Heille, joiden intohimo edellyttää laatua ilman kompromisseja.

 • INTOHIMO EDELLYTTÄÄ LAATUA

  Uuden sukupolven PEN takaa laadukkaat kuvat, jotka täyttävät odotuksesi. Myös hankalat kuvaustilanteet, kuten yömaisemat, eivät enää muodostu samanlaiseksi haasteeksi kuin puhelimella kuvattaessa. Taltioi hetket upean sumealla taustalla, mikä nostaa kuvasi esiin tavanomaisten älypuhelinkuvien massasta.

 • E-PL10 on helppo ja intuitiivinen käyttää, joten et enää missaa kuvaustilanteita. Nopea automaattitarkennus ja kosketusnäyttö varmistavat, että saat taltioitua ratkaisevan hetken. Ota selfiet yhdysrakenteisen kohti kääntyvän näytön avulla. Automaattitilassa kamera tunnistaa valaistusolosuhteet ja valitsee automaattisesti optimaalisen kuvausasetuksen.

  HELPPOKÄYTTÖINEN

 • SOPII KUVAAN TÄYDELLISESTI

  E-PL10 on niin kompakti ja kevyt, että se on helppo ottaa mukaan kaikkialle. Kameran ajaton ja hienostunut väritys sopii tyyliin kuin tyyliin. Saatavilla on valikoima muodikkaita varusteita, jotka antavat viimeisen silauksen jokaiseen asukokonaisuuteen.

 • Tässä PEN-mallissa on lukuisia luovia kuvaustoimintoja, kuten Art Filter (Taidesuodin) -suotimet, joilla Instagram-syötteesi erottuu massasta. Advanced Photo Mode (Kehittynyt kuvaustila) -kuvaustilan Scene Mode (Aiheohjelma) -ohjelmat tukevat luovaa visiotasi. E-PL10-kamerassa on myös kosketusnäyttöä hyödyntävä käyttöliittymä ja voit sekä tarkentaa että ottaa kuvat sormen kosketuksella.

  ANNA LUOVUUTESI VIRRATA

 • VAIHDA PERSPEKTIIVIÄ

  Olipa kuvausaiheesi mikä tahansa, uudella PEN-mallilla saat laadukkaan kuvan. Kattavasta M.Zuiko-objektiivimallistosta löydät objektiivin makro- tai lähikuvia sekä kauniita muotokuvia varten.

 • Yhdistä muihin laitteisiin

  Jaa intohimosi ystäviesi ja PEN Generationin kanssa automaattisesti. Kun käytössäsi on Olympus PEN, voit siirtää kuvasi älypuhelimeesi yhdellä napautuksella: yhdysrakenteisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaisen OI.Share-sovelluksen avulla voit jakaa parhaat kuvasi välittömästi - mistä tahansa ja milloin tahansa.

 • E-PL10 tukee kuvaamistasi muullakin tavoin kuin korkealuokkaisilla kuvilla. Kamera taltioi videot 4K-laadulla, ja käsivaralta kuvatessasi E-PL10 takaa vakaan videokuvan tehokkaan runkovakaajansa ansiosta. Luo täydellinen video tai vloggaa tien päällä - olipa kyseessä sisällöntuotanto sosiaaliseen mediaan tai oma henkilökohtainen muistosi.

  VAKAASTI ETEENPÄIN

TÄYDELLINEN ISTUVUUS

Täydellinen lisä jokaiseen asukokonaisuuteen.
Vuoden tekninen taideteos.
Aina mukanasi - aamusta iltaan.
Korkeimman tason taidetta: muoti kohtaa valokuvauksen.
Aina yhtä tyylikäs: 3 uutta ja tyylikästä väriä.
Tukeva pohja luoville visioillesi!

Liitä uuteen PEN E-PL10 -kameraasi ammattilaistason M.Zuiko-objektiiveja ja koe rajattomat luovat mahdollisuudet. Tarjoamme kattavan valikoiman kauniita ja muodikkaita lisävarusteita, jotka alleviivaavat henkilökohtaista tyyliäsi.

LISÄÄ OBJEKTIIVI

Taltioitpa sitten makro- tai lähikuvia - Olympuksen valikoimassa on yli 20 laadukasta objektiivia.

Tehosta tyyliäsi

Tyylikkäitä lisävarusteita kaikkiin asukokonaisuuksiin.

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua
 • test-and-wow

  Testaa nyt

  Tutustu kameramallistoomme ja etsi lähin jälleenmyyjä.

  Lisää
   
   
  test-and-wow

  Testaa nyt

  Tutustu kameramallistoomme ja etsi lähin jälleenmyyjä.

  Lisää
   
   
 • storelocator

  Ostopaikat

  Haluatko mieluummin henkilökohtaista palvelua? Löydä nopeasti lähin OM Digital Solutions-jälleenmyyjä asuinpaikastasi riippumatta

  Etsi jälleenmyyjä
   
   
 • cart

  Osta verkosta

  Hyödynnä helppo ja kätevä 24/7 kauppa - osta uusi OLYMPUS-tuotteesi verkkokaupastamme jo tänään.

  Osta verkosta
   
   

Laajenna tuotteesi takuuta

Liity MyOLYMPUS-palveluun ja laajenna valikoitujen rekisteröityjen tuotteiden takuuta.

Rekisteröi nyt
 
 

Asiakastuki

Valitse alla olevasta luettelosta ongelma, johon tarvitset tukea.