Käytät ilmeisesti Internet Explorer 6 -selainta. Se on jo vanhentunut.
Turvallisemman ja luotettavamman käytön takaamiseksi suosittelemme, että päivität selaimesi johonkin seuraavista:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

 • Suomi

  Maakohtaiset sivut

englanniksi
Tule ja tapaa PEN-sukupolvi

Inspiroidu eurooppalaisista blogaajista ja kertomuksista, ja liity OLYMPUS PEN -sukupolveen

Hanki oma lookkisi: Mikä on oma PEN-tyylisi?

 • E-PL9

  Helppokäyttöisen kosketusnäytön avulla voit ohjata luovia toimintoja, ja yhdistetyn Bluetooth- ja Wi-Fi-ominaisuuden ansiosta kuvien siirto on helpompaa kuin koskaan aiemmin. Uusi lookki herättää ansaittua huomiota ja korkea valmistuslaatu, josta Olympus PEN -mallisto tunnetaan, tuntuu hyvältä käteen.

 • E-PL8

  “With its stunning design and new stylish accessories this little gem is perfect to live a blogger’s lifestyle. The camera is as easy to use as a smartphone but the quality of the photos I shot with it brought my instagram account to a new level.”

 • Muotitarvikkeet

  Olympus PEN ei ole pelkkä kamera, vaan muodikkaan kuvaajan ehdoton varuste, jota täydennetään mahtavilla tarvikkeilla. Suunniteltu muotitietoisille ihmisille, jotka haluavat nauttia elämästä ja laadukkaasta muotoilusta, valokuvauksesta ja kaupunkielämästä.

 • PEN Generation

  The PEN Generation – kaikille, jotka tykkäävät muodista, kauneudesta, lifestyle-jutuista ja tietenkin valokuvauksesta. Voit lähettää omia kuviasi, ammentaa innoitusta uusimmista PEN-artikkeleista ja oppia uutta valokuvauksesta. Kaikkien fashionistojen kokoontumispaikka!

PEN-F

Tämän kameran ominaisuudet eivät kuitenkaan rajoitu vain ulkoiseen kauneuteen. Siinä yhdistyvät 80-vuotinen kameraperinne ja tekniset innovaatiot. Oletko valmis herättämään tämän tehopakkauksen?

Lue lisää

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua