Käytät ilmeisesti Internet Explorer 6 -selainta. Se on jo vanhentunut.
Turvallisemman ja luotettavamman käytön takaamiseksi suosittelemme, että päivität selaimesi johonkin seuraavista:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

 • Suomi

  Maakohtaiset sivut

Se on muotia!

OLYMPUS PEN - se ei ole pelkkä kamera, vaan osa tyyliä, jota voi täydentää lukuisilla trendikkäillä varusteilla. Ne ovat katseenvangitsijoita, jotka täydentävät lookin. Niiden pohjalta loimme PEN Generation -malliston tyylitietoisille naisille, jotka arvostavat kaunista muotoilua, valokuvaamista ja kaupunkielämää.

Kansainväliset muotibloggaajat kuten Camilla Pihl, Paula Ordovás, Hanna Schumi, Kayla Seah, Sarah Mikaela, Anne-Kathrin Strauß ja monet muut kirjoittavat juttuja Generationin verkkojulkaisuun. He kiertävät maailmaa esitelläkseen meille kuumimmat trendit muodin huipulta ja näyttävät, miten ne otetaan haltuun. Lisäksi he paljastavat arvokkaita vinkkejä muotikuvaukseen.

Naisellinen.
Elegantti.
Pelkistetty.

Nahkamallisto

Ihana nahka

Little White Feather, Black like my Dress ja Just Nude. Mikä voisi olla klassisempi valinta Olympuksen uusille olkahihnoille kuin nämä muotisävyt. Kauden muotivärit Olympuksen olkahihnoille ovat Strawberry Kisses, Peach Blossom Love, Bohemian Pool Party ja Hint of Mint. Houkuttelevat puuteri- ja pastellivärit vetoavat pehmeämpää lookia etsiviin.

Ajattoman tyylikkäät varusteet on suunnitellut Anne-Kathrin Strauß. Muotibloggaajana ja entisenä mallina hänellä on intuitiivinen kyky nähdä nykyiset muotivirtaukset. Anne-Kathrin on kansainvälisesti tunnettu erottuvasta tyylistään ja täydellisestä lookistaan.

Tyylikäs ja elegantti

Olkalaukku ja kantolaukku ovat nahkamalliston katseenvangitsijoita. Ne ovat tyylikkäitä ja elegantteja, ja niissä on kaikki pehmustetun kameralaukun edut. Niiden sisäosat saavat takuulla muoti-ihmisten sykkeen nousemaan.

Uusi Camera Outfit antaa kamerallesi uuden lookin joka päivä, sisältää runkosuojan ja väriin sopivan olkahihnan. Tuloksena on kokonaisuus, jolla on perinteinen muotoilu, nykyaikainen joustavuus ja monikäyttöisyys. Se osoittaa, että muoti näkyy edelleen viimeistellyissä yksityiskohdissa.

Nahkamalliston tuotteet

 • Camera Outfit

  Vaateta kamerasi nyt! Tyylikäs OLYMPUS-runkosuoja ja väriin sopiva olkahihna antavat kamerallesi erilaisen lookin. Aidosta mokkanahasta valmistettu suoja on saatavilla klassisissa väreissä ja se tekee kamerastasi tyyliisi sopivan.

 • Kantolaukku

  Erittäin pehmeästä mokkanahasta valmistettu, sisältä pehmustettu kantolaukku tarjoaa kaikki perinteisen kameralaukun edut, ja se on yksi tämän vuoden ehdottomista muotivarusteista. Se sulattaa sydämesi ja jää muiden mieleen.

 • Rannehihnat

  Laadukkaat OLYMPUS-rannehihnat täyttävät vaativatkin muotoiluvaatimukset ja tuovat muodin osaksi valokuvausta. Houkuttelevat värit ilahduttavat jokaista muodista kiinnostunutta. Miellyttävät ja luotettavat hihnat sopivat täydellisesti yhteen OLYMPUS PEN -kameran kanssa.

 • Olkahihnat

  Säädettävät OLYMPUS-olkahihnat valmistetaan aidosta nahasta eri värisinä malleina, ja ne tuovat muodin osaksi valokuvausta. Ehdoton varuste kaikille muodista kiinnostuneille kuvaajille, jotka arvostavat kaunista muotoilua, valokuvaamista ja kaupunkielämää.

 • Olkalaukut

  Tyylikkäissä ja eleganteissa OLYMPUS-olkalaukuissa on kaikki pehmustetun kameralaukun edut. Laukut valmistetaan aidosta nahasta, ja niissä on irrotettavat hihnat. Perinteinen muotoilu, nykyaikainen joustavuus ja monikäyttöisyys.

Oletko
Material
Girl?

Style-mallisto

Sopiva annos glitteriä ja säihkyä tekevät tytöstä kiinnostavamman.

Olipa edessä klubi-ilta tai kutsu elegantteihin juhliin, elämä on ilontäyteisempää, kun saa tanssia. Nämä ovat hetkiä, jotka haluat säilyttää ikuisesti. Mutta kuka haluaisi kantaa mukanaan isoa ja rumaa kameralaukkua?

OLYMPUS-malliston varusteet ovat täydellinen pari mille tahansa kameralle, ja ne tuovat yöhön glamouria. Hopean, kullan ja mustan väriset käsilaukut ja kaulaketju kameralle ylittävät sovinnaisuuden rajan sopivasti ja herättävät ansaittua huomiota juhlissa. Kamerasi istuu tyyliisi entistä paremmin ja seuraa mukanasi tanssilattialle.

Style-malliston tuotteet

 • Kaulaketjuhihnat

  OLYMPUS-kaulaketju on täydellinen kameratarvike kaikkiin juhliin. Elegantin mustasta keinonahasta ja ylellisestä hopean- ja kullanvärisestä metallista valmistettu ketju on juuri sopivan huomiota herättävä yön juhlahumussa. Sen ansiosta kamera sulautuu lookkiisi ja näyttää muodikkaalta tanssilattialla.

 • Olkahihnat

  OLYMPUS-olkahihna sopii täydellisesti tyttöjen illanviettoon. Voit käyttää sitä kamerassasi tai OLYMPUS-käsilaukussasi. Hopean- ja kullanvärinen nahkainen olkahihna antaa jokaiselle naiselle hänen ansaitsemaansa glamouria.

 • Käsilaukut

  OLYMPUS-käsilaukut kameroille kulkevat mukana koko yön. Aidosta nahasta valmistetut laukut täydentävät kokonaisuuden, olipa edessä klubi-ilta tai kutsu elegantteihin juhliin.

Muoti. Taidetta?
Todella!

Design-mallisto

Ink Couture

Muoti on jo pitkään ollut oma taiteenlajinsa. Tunnettuja suunnittelijoita pidetään aikamme suurina taiteilijoina. Näin ollen ei ole yllätys, että tämän olkahihnan kuvitus ja muotoilu yhdessä muodostavat jotain todella poikkeuksellista.

Sarah Mikaelan kalligrafiamusteella toteutettu luomus ei ole vain muoti-ihmisten must-have - se on taideteos artistilta, joka seuraa aikaansa. Arvokkaan sininen väri ei ole sattumaa. Tämä ylellinen väri kuuluu kauden trendikkäimpiin. Käytitpä sitä sinisen lookin osana tai pienenä korostuksena asukokonaisuudessa, tämä olkahihna on muotituote, joka on pakko saada.

Valokuvauksen muoti-ikonit

Korut ja yksityiskohdat täydentävät asukokonaisuuden. Tästä syystä OLYMPUS on luonut Design-malliston, joka herättää ihastusta ympärillään. OLYMPUS-olkahihnat Get Together, Art meets Fashion, Killing me Softly, Hello Peacock, Feel Boho, Funky Town, Floral Fantasy ja Color Play ilmentävät muodikkuutta ja sopusointuisia kuvioita. Samalla olkahihnoja on helppo vaihtaa asun mukaan. Kauniit OLYMPUS-säilytystaskut ovat saatavana kahdessa koossa, ja ne ottavat OLYMPUS PEN -kameran ja objektiivit pehmeään syleilyyn. Pehmustettu sisäpinta suojaa arvokasta kameraasi tehokkaasti. Ihana tuote muotitietoisille kuvaajille.

Jokaiselle naiselle. Joka päivä. Aina erilainen.

Desig-malliston tuotteet

 • Olkahihnat

  Korut ja yksityiskohdat täydentävät asukokonaisuuden. Tämän vuoksi OLYMPUS on luonut nämä olkahihnat, jotka herättävät ihastusta ympärillään. OLYMPUS-olkahihnat eri kuoseissaan ilmentävät trendikkyyttä sopusointuisilla kuvioillaan.

 • Säilytystaskut

  Kauniit OLYMPUS-säilytystaskut ottavat muodikkaan käyttäjänsä kameran ja objektiivin pehmeään syleilyyn. Vaikuttava ja muodikas kumppani kameralle.

Laajenna tuotteesi takuuta

Liity MyOLYMPUS-palveluun ja laajenna valikoitujen rekisteröityjen tuotteiden takuuta.

Rekisteröi nyt
 
 

Asiakastuki

Valitse alla olevasta luettelosta ongelma, johon tarvitset tukea.

Seuraa meitä