Mobiiliversio Piilota

Käytät ilmeisesti Internet Explorer 6 -selainta. Se on jo vanhentunut.
Turvallisemman ja luotettavamman käytön takaamiseksi suosittelemme, että päivität selaimesi johonkin seuraavista:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

OM SYSTEM OM-1 Do the impossible.
OM is (re)born.

Kehitetty taltioimaan kuvia, jotka tekevät vaikutuksen.

Todenmukaiset värit, terävä kuvanlaatu ja hyvä kontrasti. OM-1 tuottaa huippuluokan kuvanlaatua joka otoksella.

Stacked BSI Live MOS ‑kenno

Pinottu ja taustavalaistu 20 MP:n Stacked BSI Live MOS ‑kenno tuo suuren parannuksen kuvanlaatuun. Se hyödyntää uutta, vallankumouksellista kuvantamiselementtien järjestelytapaa, mikä päästää kuvakennolle enemmän valoa ja tehostaa hämäräkuvausominaisuuksia. Tuloksena syntyy henkeäsalpaavan tarkkoja kuvia, joissa on alhainen kohina ja laaja dynamiikka varjoista valoihin.

Hämäräkuvaus

Sisätiloissa ja heikossa valossa kuvaaminen ei enää aiheuta sydämentykytyksiä. Kameran normaali ISO-asetusväli ulottuu jopa arvoon 25 600. Kun valoa on vähän, ISO-asetus voidaan nostaa jopa arvoon 102 400, kun haluat taltioida kirkkaita kuvia kaikkein haastavimmissa olosuhteissa.

Entistä parempi runkovakaaja

Kameran tärähdykset eivät enää haittaa pitkilläkään valotusajoilla. Olemme kehitelleet maailman tehokkainta kuvanvakautusjärjestelmäämme jo vuosikymmenten ajan, jotta vapautuisit jalustoista ja muista vakautusvälineistä ja voisit kuvata vaikuttavia tele- ja makrokuvia käsivaralta. Käytettävissäsi on jopa 8 valotusaskelen* vakautusteho, joka vaimentaa kameran tärähdykset pitkilläkin valotusajoilla. Taltioi kirkkaita ja tärähtämättömiä kuvia myös haastavissa valaistusolosuhteissa.

* M.Zuiko 150-400mm F4.5 TC1.25x IS PRO ‑objektiivin kanssa

TruePic X

OM-1 on varustettu uudenaikaisella TruePic X ‑kuvaprosessorilla, joka toimii yhdessä Stacked BSI Live MOS ‑kennon kanssa. TruePic X tarjoaa erittäin nopeat käynnistys- ja kirjoitusajat hämmentävän korkeilla automaattitarkennus- ja sarjakuvausnopeuksilla. Entistä suurempien nopeuksien ohella uusi kuvaprosessori nostaa riman entistä korkeammalle myös kuvanlaadun osalta. Taltioi todenmukaiset värit entistä suuremmalla tarkkuudella ja värikylläisillä liu'uilla.

”Lintuja kuvattaessa valokuvaajan on ajateltava ja reagoitava nopeasti, mutta kalustonkin on pysyttävä vauhdissa mukana ja suoriuduttava vähintään yhtä nopeasti, ellei nopeamminkin.”

Ben Knoot

Nopeus, joka ylittää kaikki odotuksesi.

Tarjolla on nopeita kameroita. Ja sitten on OM-1. Saat huomata, että sen nopeus riittää nopeimminkin liikkuvien kohteiden ja itse elämän taltiointiin.

Kamera, joka on yhtä luja kuin sinäkin.

Tämä on kamera, josta voit olla varma, että se suoriutuu täydellisesti haastavimmissakin olosuhteissa.

Taltioi videota, joka herättää takuulla huomiota.

Käytettävissäsi on kaikki ominaisuudet kauniiden ja elokuvamaisten 4K-videoiden luomiseen. Saat taltioitua joukosta erottuvia, kirkkaita ja teräviä videoita laajalla dynamiikalla.

4K/C4K 60p 10BIT

4K-tarkkuuden käyttö tuottaa hämmästyttävän yksityiskohtaisia ja poikkeuksellisen värikylläisiä videoita, jotka toistuvat sulavasti suurimmillakin näytöillä. OM-1 taltioi tarvittaessa myös FHD-videota (jopa 240p), joka näyttää kauniilta lähes millä tahansa näytöllä. Voit myös kuvata korkealla bittinopeudella eri ruutukokoasetuksilla ja pakkauksilla, mukaan lukien H.264 ja H.265.

Huippuluokan hidastukset

Ota vauhti pois asioista taltioimalla ensiluokkaisia hidastettuja videoita. 240 ruutua sekunnissa Full HD ‑tarkkuudella on jo itsessään hieno saavutus. Uuden TruePic X ‑kuvaprosessorin ansiosta OM-1 voi taltioida pallon osumishetken mailaan pallopelissä, hidastaa kameleontin kielen liikkeen ja jopa seurata kolibrin lentoa.

OM-Log LUT

Valaistus voi muuttua nopeastikin, erityisesti silloin kun työskennellään lennossa. OM-Log-tilassa kuvaaminen Flat-tilan sijaan tehostaa dynamiikkaa ja pitää videon terävänä ja kirkkaana ilman että yksityiskohdat kärsivät valoissa ja varjoissa. Uusi Look Up Table (LUT) merkitsee, että voit tarkastella paikan päällä kuvaa, joka muistuttaa väreiltään lopullista, värimäärittelyn jälkeistä kuvaa.

Raw-lähtö

Kuvaa RAW 12BIT 4:4:4 ‑muodossa helpompaa ja nopeampaa jälkikäsittelyä silmällä pitäen. Voit myös kuvata RAW-videota ulkoisiin laitteisiin, kuten Atomos Ninja V:hen.

HLG-videotila

HLG tulee sanoista Hybrid Gamma Log (laajan dynamiikan HDR-video). Kun kuvaat videota HLG-tilassa, kuvan kirkkaus, terävyys ja värit ovat normaalia dynamiikkaa suuremmat.

Videotallennuksen ominaisuudet

OM-1-kamerassa on monipuoliset ominaisuudet, ja sen avulla saat kuvattua juuri haluamasi kaltaista videokuvaa. Valot ja varjot ilmaistaan seeprakuviolla, jotta saat säädettyä valotuksen juuri oikein. Kameran aukko, valotusaika, ISO-herkkyys ja valkotasapaino voidaan asettaa erikseen toivotun lopputuloksen saavuttamiseksi. Näyttöä voidaan vaihtaa kuvanlaatua korostavan tilan ja BT.709:ää vastaavan tilan välillä. Olemme lisänneet toimintoja, jotka helpottavat sommittelua ja mahdollistavat erottelukykyisen äänen taltioinnin. Kaiken kaikkiaan kyseessä on kamera, joka sisältää kaiken tarvittavan erinomaisen videokuvan tallentamiseksi.

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua