Mobiiliversio Piilota

Käytät ilmeisesti Internet Explorer 6 -selainta. Se on jo vanhentunut.
Turvallisemman ja luotettavamman käytön takaamiseksi suosittelemme, että päivität selaimesi johonkin seuraavista:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

 

OM-D E-M5 Mark III
ALL YOU NEED. BREAK FREE.

Miksi E-M5 Mark III?

Murra esteet E-M5 Mark III -kameralla

Betoniviidakko, ylhäällä korkeuksissa tai katutasolla, kirkkaassa päivänvalossa tai yöaikaan, sadesäässä tai poudalla. E-M5 Mark III on valmis kaikkeen. Rajoja ei käytännöllisesti katsoen ole. Kompaktin ja kevyen rakenteen ansiosta olet vapaa raskaamman kaluston taakasta. Ja voit nostaa kuvaamisesi uudelle tasolle - kamerassa on ensiluokkainen muotoilu, edistyksellistä kuvantamisteknologiaa ja lukuisia kuvausta helpottavia toimintoja. Lyhyesti sanoen: se sisältää kaiken tarvittavan kuvausseikkailuja varten.

Koe vapauttava elämys

Tärkeimmät toiminnot

Tyylikkään ja kompaktin rungon sisällä on uudella teknologialla ja ominaisuuksilla höystetty tehopakkaus, joka erottuu muista.

Ensiluokkainen kuljetettavuus

n. 55 % pienempi
n. 64 % kevyempi

E-M5 Mark III
M.Zuiko Digital ED 12–40mm F2.8 PRO Suurin aukko: F2.8 Polttoväli: 12-40 mm

Kilpailijan isokokoinen järjestelmä
Kooltaan ja tilavuudeltaan yli kaksinkertainen E-M5 Mark III -järjestelmään verrattuna.

E-M5 Mark III erottuu luokkansa muista kameroista pienen kokonsa ja painonsa vuoksi. Koko Olympus-järjestelmä on kauttaaltaan kilpailijoitaan pienempi. Taltioi maailma sellaisena kuin sen näet. Kuvina. Videoina. Mistä tahansa perspektiivistä. Käytä haluamasi objektiivia yksilöllisen kuvaustyylisi ilmentämiseen - E-M5 Mark III -järjestelmä pysyy pienikokoisena kaikissa tilanteissa.

Ensiluokkainen kuvanlaatu

20M Live MOS -kenno
E-M5 Mark III -kameran suorituskykyinen kenno on suunniteltu toimimaan yhdessä tehokkaan kuvanvakaajan (IS) kanssa, ja se tuottaa yksityiskohtaisen ja selkeän kuvan, olitpa tien päällä tai heikossa valossa. Kennon pinnalla oleva AR-pinnoite vähentää haamukuvia ja heijastuksia.

TruePic VIII -kuvaprosessori
Kehittynyt kuvaprosessori täydentää ihanteellisesti 20M Live MOS -kennoa. Sen kaksinkertainen neliydinrakenne ja dedikoitu AF-laskentapiiri tuottavat ultranopean automaattitarkennuksen ja korkealuokkaisen kuvanlaadun.

Runkovakaaja
E-M5 Mark III -kameran yhdysrakenteisen kuvanvakaajan vakautusteho on jopa 5,5 valotusaskelta*, joten mikään ei enää pidättele sinua lähtemästä liikkeelle ja taltioimasta ympäröivää maailmaa. Ja koska vakaaja on kameran sisällä, voit kuvata tärinättömiä kuvia käsivaralta jokaisella objektiivillasi. Kun käytössä on yhteensopiva objektiivi, kuten M.Zuiko Digital ED 12–100mm F4 IS PRO, Sync IS -ominaisuus varmistaa, että kamera ja objektiivi toimivat yhdessä, tarjoten jopa 6,5 valotusaskelen vakautustehon.

*Käytettäessä 40 mm:n polttovälille säädetyn M.Zuiko Digital ED 12–40mm F2.8 PRO:n kanssa.

Kattava valikoima M.Zuiko Digital -objektiiveja
Valittavanasi on yli 20 objektiivia, joten E-M5 Mark III on fiksu järjestelmä, jonka avulla voit hyödyntää luovuuttasi täysimittaisesti, nauttia valokuvauksesta ja kuvata omalla tyylilläsi vaivatta. Makro, kalansilmä, ultratele... toteuta omaa valokuvaamistasi ilman rajoja.

Suorituskykyinen automaattitarkennus

121 ristikkäistyyppistä pistettä
Jopa 121 ristikkäistyyppistä tarkennuspistettä kennonsisäisellä AF-vaihetunnistuksella - E-M5 Mark III täyttää kaikki kuvaustarpeesi. Jopa kuviot ja liikkuvat kohteet tallentuvat tarkasti suurella nopeudella.

Suuri tarkkuus
On haastavaa kuvata selkeitä otoksia heikossa valossa, tai tummaa taustaa vasten olevia tummia kohteita, mutta E-M5 Mark III selviytyy tästäkin haasteesta kunnialla. Nopea automaattitarkennus pitää kohteen tarkkana jopa suurimmalla aukolla, ja se huomioi värit ja muodot varmistaakseen, että kohde erottuu taustasta.

AF Target -tila
E-M5 Mark III on tehty tukemaan juuri sinun valokuvaustasi, joten siinä on AF-kohdetila. Tässä tilassa on kuusi vaihtoehtoa, joiden avulla tarkennat kohteen tarkasti action- tai makrokuvauksessa. Yksittäisen toimintopainikkeen avulla haluamiesi aiheiden kuvaaminen on nopeaa ja helppoa.

Kasvojen/silmien AF-tarkennusprioriteetti
Muotokuvausta tai ympärilläsi olevien ihmisten kuvausta varten E-M5 Mark III pystyy tunnistamaan automaattisesti ihmiskasvoja ja silmiä. Tuloksena on luotettava tarkennus kohteeseen jokaisella napautuksella tai laukaisimen painalluksella.

Rakenne ja ergonomia

Ikoninen muotoilu
E-M5 Mark III nostaa alkuperäisen OM-järjestelmän ikonisen muotoilun astetta korkeammalle tasolle. Kameran päällä oleva kolmiomainen muoto, yksi OM-järjestelmän ikonisista tunnusmerkeistä, näkyy myös tässä rungossa. Hieman viistetty yläkehä tasapainottaa nahan kaltaisen materiaalin kameran yläosaan nähden ja alleviivaa kameran edistyksellistä lookkia.

Silmä lepää
E-M5 Mark III:n sähköisen etsimen (EVF) kynnys on leveämpi, mikä antaa kameralle vakaamman ulkoasun - ja helpottaa sen käyttöä. Silmä asettuu luonnollisesti suurikokoisen sähköisen etsimen eteen, ja myös silmälasien käyttäjät voivat taltioida kuvia vaivatta sen avulla.

Tukeva kahva ja ote
Peukalotuella varustettu kahva on suunniteltu E-M5 Mark III -kameran tukevaa ja miellyttävää otetta silmällä pitäen. Kamera pysyy otteessasi luotettavasti, jotta kuvaus tai videointi onnistuu myös spontaaneissa tilanteissa. Kuvaustilan säätöpyörää on myös muokattu säätimen käytön helpottamiseksi.

Joustavaa kuvausta
E-M5 Mark III -kameran taittuvan LCD-näytön ansiosta kuvaaminen ei edellytä asettumista hankalaan tai epämiellyttävään asentoon. Näyttö säätyy sinun mukaasi - kuvasitpa sitten korkealta pään yläpuolelta tai alhaalta. Siitä on myös hyötyä videoitaessa dynaamisia otoksia.

Kiitelty rakenne

Säänkestävä runko
Minne ikinä tiesi sinut kuljettaakin, ota E-M5 Mark III mukaasi. Tiivisteiden ansiosta se on roiskeen-, pölyn- ja pakkasenkestävä –10 °C:een. E-M5 Mark III on suunniteltu haastaviinkin olosuhteisiin - sateesta lumeen ja pölyyn.*

*Valitse säänkestävä M.Zuiko-objektiivi varmistaaksesi järjestelmän säänkestävyyden.

Supersonic Wave Filter (SSWF) -suodatin
Hanki luokkansa johtava tuote - ja nauti tietäessäsi, että saat selkeän lopputuloksen. Aina kun vaihdat objektiivia E-M5 Mark III -kamerassa, kamera poistaa välittömästi kaiken kennolla olevan pölyn värisyttämällä sitä ultranopeasti yli 30 000 kertaa sekunnissa. Kennon erityispinnoite estää myös pölyä tarttumasta siihen.

- Yökuvat ovat kaikista haastavimpia. Oikeanlaiset väriliu'ut, selkeät rajat, valojen lämmin hehku. E-M5 Mark III on kamera, joka tuottaa kaiken tämän ja paljon muuta. Aina yhtä luotettavasti.

Vain taivas on rajana

E-M5 Mark III - ominaisuudet ja laskennalliset toiminnot

E-M5 Mark III -kameran kompakti ja kevyt runko sisältää tehokkaan kennon, edistyksellisen kuvaprosessorin, laskennallisia kuvaustoimintoja (Computational Photography) ja Olympuksen maineikkaan suunnittelun, joiden tavoitteena on auttaa sinua nostamaan kuvaamisesi uudelle tasolle.

Olympuksen laskennalliset kuvaustoiminnot

Tarkennuksen haarukointi ja pinonta
Tämä ihanteellisesti makrokuvaukseen soveltuva E-M5 Mark III -toiminto tekee kuvasta terävän reunasta reunaan, aivan kuin luonto-oppaissa. Tarkennuksen pinonta taltioi kohteesta usean otoksen, jotka kamera pinoaa luodakseen yksittäisen, täysin tarkan ja korkealaatuisen kuvan. Tarkennuksen haarukointi toimii samalla periaatteella, mutta se antaa sinulle täyden hallinnan, ja voit koostaa otokset yhdeksi kuvaksi manuaalisesti tietokoneen avulla.*

*Katso yhteensopivat M.Zuiko Digital -objektiivit teknisistä tiedoista.

Live Composite- ja Live Bulb -tilat
Vapaaksi murtautuminen E-M5 Mark III-kameran kanssa merkitsee myös otosten taltiointia juuri silloin kuin haluat, myös yöllä tai heikossa valossa. Tässä kohtaa apuun tulevat Live Composite- ja Live Bulb -tilat. Taltioi kaupunkinäkymät tähtitaivasta vasten tai ota valojuovakuvia. Voit tarkistaa valotuksen näytöltä, ennen kuin otat kuvan.

50M-korkearesoluutiokuvat jalustalla
Tämän E-M5 Mark III -toiminnon avulla saat taltioitua yksityiskohtaisia valokuvia korkealla tarkkuudella ja erottelukyvyllä. Toiminto siirtää kennoa ja ottaa perättäisiä valokuvia, jotka yhdistetään lopussa vaikuttavaksi 50 megapikselin kuvaksi.

Välkkymisenesto
Päällä
Välkkymisenesto
Pois

Välkkymisenestokuvaus ja Flicker Scan -toiminto
Edistyksellistä teknologiaa, jota on myös helppo käyttää - sitä nämä E-M5 Mark III -toiminnot pohjimmiltaan ovat. Ne poistavat välkynnän joko mekaanisen tai sähköisen sulkimen avulla. Kummassakin tapauksessa valonlähteen muodostama välkkyminen tai raitakuviot kumotaan, ja lopputuloksena on täydellisesti valottunut valokuva.

Palaa ajassa taaksepäin Pro Capturella

Laukaisinpainike painettuna puoliväliin - puskuriin tallennetaan 14 otosta
Hetki, jolloin laukaisin painetaan pohjaan

Taltioi tarkasti juuri haluamasi hetki E-M5 Mark III -kameran Pro Capture -toiminnolla. Se aloittaa kuvaamisen sillä hetkellä, kun painat laukaisimen puoliväliin, ja taltioi puskuriin jopa 14 ruutua. Kun painat laukaisimen pohjaan, katkeamaton taltiointi alkaa. Tämä tarkoittaa, että voit palata taaksepäin ja valita haluamasi otoksen.

Kohteen seurantanäyttö

Tämä edistynyt toiminto helpottaa liikkuvien kohteiden tarkentamista E-M5 Mark III -kameran AF-seurantatoimintoa käyttäen. Se hyödyntää näytöllä näkyviä seurantakenttiä tarkkuuden ja nopeiden tulosten takaamiseksi.

Nopea mekaaninen suljin

Hyödynnä defokusointitehosteita kirkkaassa ulkoilmassa kuvatessasi. Tämä on mahdollista E-M5 Mark III:n mekaanisella sulkimella, jonka lyhin valotusaika on jopa 1/8 000 sekuntia. Saat oikein valottuneita kuvia myös valovoimaisilla objektiiveilla täydellä aukolla ilman harmaasuodinta.

Käsitarkennusavustin

Tehoa manuaalitarkennukseen
Käsitarkennuksen ei tarvitse olla hankalaa, erityisesti E-M5 Mark III -kameran käsitarkennusavustinta käytettäessä. Se suurentaa alueen, jonka haluat tarkentaa, ja varmistaa näin hyvän lopputuloksen.

Huippuluokan suorituskykyä
E-M5 Mark III sisältää myös toisen hyödyllisen toiminnon käsitarkennukseen, ja sen nimi on Focus Peaking. Se korostaa kulloinkin tarkennetut reunaviivat näytöllä, jotta saat tarkennuksen kohdalleen.

AF-rajoitin

Kätevä toiminto, josta on hyötyä jokaiselle valokuvaajalle: AF-rajoitin. Sen avulla voit rajoittaa automaattitarkennuksen aluetta estääksesi E-M5 Mark III -kameraa tarkentamasta kuvan muihin kohteisiin, jolloin tarkennus tapahtuu nopeammin. Voit määrittää jopa kolme AF-aluetta ja mukauttaa toimintoa välitöntä aktivointia varten.

Huippuluokan käytettävyys

AF-kosketuspaneeli
E-M5 Mark III antaa enemmän vapauksia sähköisellä etsimellä (EVF) tapahtuvaan kuvaamiseen muuttamalla kosketusnäytön kosketuspaneeliksi, jonka avulla voit sijoittaa automaattitarkennuspisteen haluamaasi paikkaan - kohdistimen tavoin. Sinun ei tarvitse siirtää katsettasi pois kameran sähköisestä etsimestä, ja voit vaihtaa tarkennuspistettä nopeasti.

Tarkennus ja laukaisu koskettamalla
E-M5 Mark III:n kosketusherkkä LCD-näyttö antaa sinun määrittää automaattitarkennuksen intuitiivisesti sormen kosketuksella ja liu'uttamalla - ja kuvan voit ottaa yhdellä napautuksella.

- Kevyt ja kompakti kamera muuttaa matkakuvauksen luonnetta ratkaisevasti. Minulle uusi E-M5 Mark III on merkinnyt tuota ratkaisevaa muutosta. Voin mennä käytännöllisesti katsoen minne tahansa, ja mukanani on kaikki tarvittava.

Tehty videokuvaukseen ja vloggaukseen

Etuja videokuvaajille ja vloggaajille

Vaihda lennossa valokuvauksesta videokuvaukseen tai vloggaukseen, milloin ikinä haluat. E-M5 Mark III taltioi laadukasta videokuvaa ja sisältöä vakaasti ja luotettavasti.

5-akselinen kuvanvakaaja videokuvaukseen

Tehokas vakain (IS) on erittäin tärkeä, jopa ehdoton ominaisuus erityisesti käsivaraisessa videokuvauksessa. Kameraa panoroidessasi tai kävelyn aikana se vakauttaa videokuvan teräväksi ja selkeäksi tärinät kompensoivan kuvanvakaajan avulla. E-M5 Mark III:n vakaa videokuva tekee sinut vapaaksi gimbaleista tai muista kookkaista ja painavista vakauslisävarusteista, ja tarjoaa miellyttävän katselukokemuksen videon yleisölle.

Korkealaatuinen 4K-video

E-M5 Mark III on ihanteellinen autenttiseen videotuotantoon, sillä se tukee 4K-kuvaformaattia (3 840 x 2 160) ja C4K-kuvaformaattia (4 096 x 2 160). Tuetut ruutunopeudet ovat 30p, 25p ja 24p 4K-kuvaformaatissa ja 24p C4K-kuvaformaatissa. Suurin bittinopeus on 237 Mb/s, joten voit tallentaa 4K-elokuvastandardin mukaista videokuvaa.

Mikrofoniliitäntä

Jos haluat tehostaa videosi tai vlogiesi ääntä ulkoisella mikrofonilla*, sen liitäntä on sijoitettu kätevästi E-M5 Mark III -kameran kylkeen. Taltioi laadukasta ääntä LS-P4 Movie KIT-tallentimella, joka voidaan kiinnittää suoraan salamakenkään.

Mikrofoniliitäntä

*Edellyttää erikseen hankittavaa salamakenkäkiinnikettä.

Sääsuojaus

Sade, pakkanen tai pöly - E-M5 Mark III selviytyy kaikesta tästä. Se sisältää tunnetun Olympus-sääsuojauksen, joka suojaa sen täysin ulkoisilta sääilmiöiltä. Voit siis kuvata huoletta kaikissa olosuhteissa.

Kattava lisävarustevalikoima

Kompaktin ME-31-Gun-mikrofonin ja LS-P4-tallentimen* ohella E-M5 Mark III voidaan varustaa myös ulkoisella ECG-5-kahvalla. Se tarjoaa luotettavamman otteen ja mahdollistaa laukaisimen ja säätöpyörän käytön.

*Edellyttää erikseen hankittavaa salamakenkäkiinnikettä.

- E-M5 Mark III antaa käyttööni välineet herättää tunteita katsojassa. Oma näkökulmani luontoon hyötyy tehokkaasta ja tarkasta automaattitarkennuksesta, ja sen avulla saan kohteelle juuri oikeanlaisen boken.

Yleistä hyödyllisyyttä

Käyttöavustimet

E-M5 Mark III on suunniteltu tekemään valokuvaajan elämästä helpompaa. Se sisältää useita hyödyllisiä toimintoja ja käyttöä helpottavia ominaisuuksia, joten vapaudu taakoistasi ja nauti mistä tahansa kuvaustyylistä.

Sähköinen etsin hyvällä näkyvyydellä

Sähköisen etsimen (EVF) kylläiset värit ja suuri kontrasti merkitsevät, että E-M5 Mark III on kuvaustyökalu vailla vertaa. Noin 2,36 miljoonan kuvapisteen OLED-näytössä on 1,37x suurennus, joten sitä on helppo katsoa. Silmän etäisyys on noin 27 mm, joten se soveltuu myös silmälasien käyttäjille.

Mukautettu tila

Pääset välittömästi käsiksi useimmin käyttämiisi toimintoihin - säätimen pyöräytyksellä tai napautuksella. C-tilaan voit taltioida suosikkiasetuksesi, kuten kuvausasetukset tai -tilat, nopeaa ja vaivatonta käyttöä varten. Pääset valikon kautta nopeasti käsiksi myös kahteen muuhun usein käytettyyn asetukseen taltioimalla ne.

Helppo Wi-Fi ja Bluetooth®

E-M5 Mark III -kamera on yhdistettävissä langattomasti Wi-Fi- tai Bluetooth®-yhteydellä muihin laitteisiin - kuten OI.Share-ohjelmistolla varustettuun tablettiin tai älypuhelimeen - joten käytettävissäsi on enemmän vapauksia kuvaamiseen ja kuvien siirtoon ilman hankalia johtoja.

Kätevä USB-lataus

Kun valintasi on E-M5 Mark III, käytettävissäsi on OM-D, joka on riippumaton olinpaikkasi sähköverkon jännitteestä kätevän USB-latauksen ansiosta. Lataa autossa, hotellihuoneessasi tai lentokentällä. Voit myös ladata akut varavirtalähteen avulla.

Aihetilat ja taidesuotimet

Sormiesi ulottuvilla on kuusi teemaa, joissa on yhteensä 22 valittavissa olevaa aihetilaa kulloinkin E-M5 Mark III -kameralla kuvaamasi aiheelle sopivien asetusten valitsemiseksi - muotokuvauksesta yökuvaukseen, sisäkuvaukseen ja lähikuvaukseen. Anna kuvallesi lopullinen silaus valitsemalla haluamasi 16 taidesuotimesta.

Vertaile E-M5 Mark III -kameraa

E-M5 Mark III
E-M10 Mark IV
E-M10 Mark III S
Vertaile nyt

M.Zuiko Digital -objektiivit

Lue lisää

Kameravarusteet

Lue lisää

Ohjelmisto

Lue lisää

Sound for video

Lue lisää
Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua
 • test-and-wow

  Testaa nyt

  Tutustu kameramallistoomme ja etsi lähin jälleenmyyjä.

  Testaa nyt
   
   
  test-and-wow

  Testaa nyt

  Tutustu kameramallistoomme ja etsi lähin jälleenmyyjä.

  Testaa nyt
   
   
 • storelocator

  Ostopaikat

  Haluatko mieluummin henkilökohtaista palvelua? Löydä nopeasti lähin OLYMPUS-jälleenmyyjä asuinpaikastasi riippumatta

  Etsi jälleenmyyjä
   
   
 • cart

  Osta verkosta

  Hyödynnä helppo ja kätevä 24/7 kauppa - osta uusi OLYMPUS-tuotteesi verkkokaupastamme jo tänään.

  Osta verkosta
   
   

MyOLYMPUS-uutiskirje

Päivitä ja tehosta OM Digital Solutions-kokemustasi ensimmäisten joukossa.

Asiakastuki

Valitse alla olevasta luettelosta ongelma, johon tarvitset tukea.