Mobiiliversio Piilota

Käytät ilmeisesti Internet Explorer 6 -selainta. Se on jo vanhentunut.
Turvallisemman ja luotettavamman käytön takaamiseksi suosittelemme, että päivität selaimesi johonkin seuraavista:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

 

E-M5 Mark II

ILMAISE ITSEÄSI VARIOIMALLA.
 
x
Kuvanvakaajalla Ilman kuvanvakaajaa

E-M5 Mark II:

Paikoillanne, vakauta, kuvaa - hyödyntämällä maailman tehokkainta kuvanvakaajaa*. Tuottaa terävämmät kuvat ja videot heikossa valossa ilman jalustaa. Ylös, alas, sivulle, kulmittain, vinottain - suuntautuipa liike mihin tahansa, yhdysrakenteinen viisiakselinen VCM IS -vakaaja kompensoi kaikkea liike-epäterävyyttä. Se vakauttaa jopa etsinkuvan, joten sommittelu on helppoa.

*CIPA-standardin mukaan. Tiedot helmikuulta 2015.

0

pienempi*

0

kevyempi*

*tavalliseen DSLR-kameraan verrattuna

E-M5 Mark II: Tehoa kämmenelläsi.

E-M5 Mark II -kamera tarjoaa käyttöösi täysin suojatun järjestelmän mukaan otettavaksi. Kevyt, vain 417 g painava kamera on rakenteeltaan vertaansa vailla. Se on roiskeveden-/pölyn-/pakkasenkestävä, joten luontoäiti ei pääse yllättämään, kun kuvaat valokuvia tai videoita. Kompaktin kokoinen OM-D päästää sinut luonnollisesti sisään kuvausaiheeseen ilman että herätät huomiota.

E-M5 Mark II: Helppoa videokuvausta.

Vapauta itsesi hankalista ulkoisista vakaajista, joita tarvitaan tavallisesti elokuvamaisten videoiden kuvaamisessa. E-M5 Mark II sisältää maailman tehokkaimman viisiakselisen vakaajan* - kaiken, mitä tarvitset videointiin käsivaralta. Sen avulla voit kuvata vakaasti jopa liikkuessasi. Jopa 77 Mb/s bittinopeus ja useat eri kuvataajuusvaihtoehdot takaavat, että voit tallentaa vaivatta häikäiseviä toimintaotoksia Full HD -laadulla.

OM-D-video sisältäen maailman parhaan 5-akselisen kuvanvakaajan (videot saavat erityisen ominaisuussivun)

*CIPA-standardi, tiedot joulukuulta 2014
 •  
  Selkeät ja terävät kuvat
 •  
  Pieni koko - ota mukaan kaikkialle
 •  
  Mahtavat videot

Tee kuvistasi entistä paremmat

Uusin E-M5 Mark II -laiteohjelmistopäivitys uudistaa kuvaustyökalusi, jotta voit taltioida kauniita ja selkeitä kuvia helposti ja luovasti.

 • Nyt myös tarkennustasojen pinontatoiminnolla

  Optimoidun muistitoiminnon ansiosta voit nyt hyödyntää tarkennustasojen pinontatoimintoa E-M5 Mark II -kamerassa. Voit lisätä kuviesi syvyyttä selkeyden kärsimättä, ja saavuttaa haluamasi taiteellisen vaikutelman.*

 • Uusi Bleach Bypass -taidesuodin

  Muistuttaa menneistä ajoista, jolloin värifilmin kehitys oli vielä voimissaan: Bleach Bypass -taidesuodin lisää lämpimän ja mystisen ilmapiirin kaikkiin kuvausaiheisiin. Samanaikaisesti se korostaa autojen, koneiden ja muiden kohteiden metallipintoja.

*Yhteensopiva seuraavien objektiivien kanssa: M.Zuiko Digital ED 12–100mm 1:4.0 PRO, M.Zuiko Digital ED 7–14mm 1:2.8 PRO, M.Zuiko Digital ED 12–40mm 1:2.8 PRO, M.Zuiko Digital ED 40–150mm 1:2.8 PRO, M.Zuiko Digital ED 8mm 1:1.8 Fisheye PRO, M.Zuiko Digital ED 30mm 1:3.5 Macro, M.Zuiko Digital ED 60mm 1:2.8 Macro, M.Zuiko Digital ED 300mm 1:4.0 IS PRO
Ominaisuudet
 • Kuvaa uusista perspektiiveistä.

  Kääntyvä LCD-kosketusnäyttö voidaan asettaa vapaasti mihin tahansa kulmaan, joten voit kuvata vapaasti luovista perspektiiveistä. Ohjaa mikrofonia ja aikakoodia LCD-näytöltä tai hyödynnä vaivatta digitaalista vesivaakaa.

 • Tehosta erottelukykyä.

  Mitä yksityiskohtien tallennukseen tulee, mitä korkeampi erottelukyky, sitä parempi. Tästä syystä E-M5 Mark II on varustettu uudella 40M korkearesoluutiokuva -toiminnolla. Toiminto kuvaa kahdeksan yksittäistä kuvaa ja yhdistää ne, ja se soveltuu erityisesti taideteosten, maisemien ja muiden kohteiden kuvaamiseen uskomattomalla 40 megapikselin erottelukyvyllä.

 • Oheinen kuva on vain viitteellinen.

  Koe langattoman yhteyden vaivattomuus.

  Ota valokuvauksesi haltuun täysimittaisesti - ohjaamalla langattomasti älypuhelimellasi*. E-M5 Mark II sisältää yhdysrakenteisen Wi-Fi-ominaisuuden, joten voit säätää aukkoa, suljinaikaa ja muita asetuksia kameraan koskematta. Kun puhelimessasi* on OLYMPUS Image Share -sovellus, voit jakaa kuvat välittömästi sosiaalisessa modiassa. * iOS ja Android

   
 • Objektiivivalikoima

  Tutustu kompaktiin objektiivijärjestelmään, joka vapauttaa sinut: OLYMPUS Micro Four Thirds -järjestelmä. Yli 40 objektiivia - joista monet ovat pölyn-, roiskeveden tai pakkasenkestäviä - sisältävä järjestelmä soveltuu täydellisesti taiteellisten visioidesi toteuttamiseen aina makrokuvauksesta laajakulmaiseen ja telekuvaukseen. Niiden korkea laatu hyödyntää OM-D:n edistyksellistä teknologiaa, ja tuloksena syntyy selkeitä videoita tai valokuvia.

  Yli
  40
  Micro Four Thirds -objektiivi
 • Titaaninvärinen. OM-perinteen ainutlaatuinen ilmentymä.

  Esittelyssä uusi E-M5 Mark II Limited Edition, jonka titaaninvärinen runko tuo erehdyttävästi mieleen OM-3Ti-mallin. Titaaninväri on osoitus OM-malliston tavoitteesta tarjota lisäarvoa, ja se tekee tästä OM-D E-M5 Mark II -mallista poikkeuksellisen. Erikoismallia valmistetaan vain 7 000 kappaletta maailmanlaajuisesti. Mukana toimitetaan omistajan kortti, korkealuokkainen Special Edition -nahkahihna sekä korttitasku.

   

  E-M5 Mark II Limited Edition

  Titaaninvärinen

  maailmanlaajuinen 7 000

  OMISTAJAN KORTTI
  TASKU

  NAHKA-
  HIHNA

Enemmän ominaisuuksia Piilota ominaisuudet
Äänetön kuvaustila

Nyt voit olla tapahtumien keskipisteessä olematta kuitenkaan huomion keskipisteenä. Äänetön kuvaustila varmistaa, ettei suljin pidä ääntä, kun painat laukaisupainiketta - tuloksena täysin äänetön kuvaus.

Live Composite -tila

Muuta pitkään valotetut kuvauskohteet, kuten tähtitaivaskuvat, yksittäiseksi henkeäsalpaavaksi valokuvaksi. Live Composite hyödyntää erityistä kirkkaudensäätöominaisuutta onnistuneen lopputuloksen varmistamiseksi. Voit esikatsella lopputulosta ennen kuvausta.

Vedenalaiskotelo lisävarusteena

Erityisesti E-M5 Mark II -mallia varten suunniteltu sukelluskotelo on vesitiivis 45 metrin syvyyteen ja suojaa kameraasi luotettavasti, kun viet kuvaamisesi ja videointisi täysin uusiin syvyyksiin.

LAAJENNETTAVUUS

Hanki oikeat varusteet tavoittelemiasi kuvia ja videoita varten. Lukuisten M.ZUIKO DIGITAL -objektiivien lisäksi voit valita tarvitsemasi akkukahvoista, sovittimista, tehokkaista salamalaitteista ja monista muista varusteista.

OM-D E-M5 Mark II -kameran tekniset tiedot

 • Omd camera front
Näytä lisää teknisiä tietoja
Kaikki objektiivit ja varusteet, mitä tarvitset.

Taltioi vaivatta luovat visiosi erinomaisilla ZUIKO-objektiiveilla ja laadukkailla OLYMPUS-varusteilla. Ne tarjoavat käyttöösi monipuolisuutta, jonka avulla voit nostaa kuvauksesi täysin uudelle tasolle.

Laadukas objektiivivalikoima.

Makro-objektiiveista laajakulmaisiin ja teleobjektiiveihin - OLYMPUS valmistaa objektiiveja kaikkiin luoviin tarpeisiin.

Lisätarvikevalikoima.

Paranna kuviasi tai videoitasi sekä OM-D-kokemustasi kaikkiin tyyleihin sopivilla lisätarvikkeilla.

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua
 • test-and-wow

  Testaa nyt

  Tutustu kameramallistoomme ja etsi lähin jälleenmyyjä.

  Lisää
   
   
  test-and-wow

  Testaa nyt

  Tutustu kameramallistoomme ja etsi lähin jälleenmyyjä.

  Lisää
   
   
 • storelocator

  Ostopaikat

  Haluatko mieluummin henkilökohtaista palvelua? Löydä nopeasti lähin OM Digital Solutions-jälleenmyyjä asuinpaikastasi riippumatta

  Etsi jälleenmyyjä
   
   
 • cart

  Osta verkosta

  Hyödynnä helppo ja kätevä 24/7 kauppa - osta uusi OLYMPUS-tuotteesi verkkokaupastamme jo tänään.

  Osta verkosta
   
   
Laajenna tuotteesi takuuta

Liity MyOLYMPUS-palveluun ja laajenna valikoitujen rekisteröityjen tuotteiden takuuta.

Rekisteröi nyt
 
 
Asiakastuki

Valitse alla olevasta luettelosta ongelma, johon tarvitset tukea.