Mobiiliversio Piilota

Käytät ilmeisesti Internet Explorer 6 -selainta. Se on jo vanhentunut.
Turvallisemman ja luotettavamman käytön takaamiseksi suosittelemme, että päivität selaimesi johonkin seuraavista:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

 • Suomi

  Maakohtaiset sivut

 
 

E-M5 Mark II

ILMAISE ITSEÄSI VARIOIMALLA.
 
x

OM-D-video: kuvaa vapaalla tyylillä.

Hanki maailman tehokkain kuvanvakautusjärjestelmä (IS)*: E-M5 Mark II ja OM-D-video. Seuraa toimintaa läheltä, siirry aivan kohteen tuntumaan ja kuvaa kiehtovista kuvakulmista - samalla kun kävelet - ja taltioi samanaikaisesti vakaita, teräviä videoita. Ilman ulkoista vakainjärjestelmää! *CIPA-standardi, tiedot joulukuulta 2014

*CIPA-standardin mukaan. Tiedot helmikuulta 2015.

OM-D-video: kuvaa laadukkaasti.

Kuvaa vaikuttavia Full HD -videoita E-M5 Mark II -kameralla - jopa 77Mbps bitratella ja useilla eri kuvataajuuksilla 24p:stä 60p:hen. Selkeä liike takaa, että ne näyttävät hyvältä myös suurella TV-ruudulla. Ylimääräisenä lisänä kameran korkealuokkainen rakenne ja intuitiivisesti sijoitetut hallintapainikkeet takaavat, että voit hyödyntää luovuuttasi täysipainoisesti jokaisessa otoksessa.

 

OM-D-video: kuvaa vapaasti

Kompaktin ja kevyen E-M5 Mark II -kameran ominaisuuksia on optimoitu ja se tarjoaa entistä laadukkaampia videoita. Roiskevesi-, pöly- ja pakkassuojatun rakenteen ansiosta voit kuvata vapaasti ajasta ja paikasta riippumatta - taltioi luovia videoita luonnonvoimien armoilla. Siirry aiheen tuntumaan huomiota herättämättä.

0

pienempi*

0

kevyempi*

*verrattuna tavalliseen DSLR-kameraan

 •  
  Terävät aiheet
 •  
  Selkeää laatua
 •  
  Osana toimintaa

Tee videoistasi parempia kuin koskaan ennen

E-M5 Mark II -kamerasi laiteohjelmistopäivitys antaa käyttöösi kehittyneen työkalun, jolla voit tallentaa vaikuttavia videoita vaivattomasti suurella tarkkuudella.

 • Nyt myös tarkennustasojen pinontatoiminnolla

  Optimoidun muistitoiminnon ansiosta voit nyt hyödyntää tarkennustasojen pinontatoimintoa E-M5 Mark II -kamerassa. Voit lisätä kuviesi syvyyttä selkeyden kärsimättä, ja saavuttaa haluamasi taiteellisen vaikutelman.*

 • Uusi Bleach Bypass -taidesuodin

  Muistuttaa menneistä ajoista, jolloin värifilmin kehitys oli vielä voimissaan: Bleach Bypass -taidesuodin lisää lämpimän ja mystisen ilmapiirin kaikkiin kuvausaiheisiin. Samanaikaisesti se korostaa autojen, koneiden ja muiden kohteiden metallipintoja.

*Yhteensopiva seuraavien objektiivien kanssa: M.Zuiko Digital ED 12–100mm 1:4.0 PRO, M.Zuiko Digital ED 7–14mm 1:2.8 PRO, M.Zuiko Digital ED 12–40mm 1:2.8 PRO, M.Zuiko Digital ED 40–150mm 1:2.8 PRO, M.Zuiko Digital ED 8mm 1:1.8 Fisheye PRO, M.Zuiko Digital ED 30mm 1:3.5 Macro, M.Zuiko Digital ED 60mm 1:2.8 Macro, M.Zuiko Digital ED 300mm 1:4.0 IS PRO
Ominaisuudet
 • Älykäs sähköinen etsin

  Hienosäädä asetuksia ja näe kuva lopullisena etsimessä, ennen kuin kuvaat.

   
  270° kääntyvä LCD-näyttö

  Pyöritä mihin tahansa suuntaan ja koe todellinen vapaus jokaista kuvaa tai videota tallentaessasi.

   
  Hanki kristallinkirkas näkymä.

  Voit tarkastella kuvausaihetta kahdella eri tavalla: käännä LCD-näyttö lähes mihin tahansa kulmaan, jos haluat kuvata uusista perspektiiveistä. Vaihtoehtoisesti voit käyttää erittäin suurta sähköistä etsintä (EVF). Optisista etsimistä poiketen tämä OLYMPUS-etsin tuo luovien asetusten vaikutuksen suoraan näkyviin sähköisessä etsimessä. Lisäksi kirkkaus säätyy automaattisesti, joten kuvaaminen ei rasita silmiä missään tilanteessa.

 • Ei herätä huomiota.

  Elektronisessa zoomobjektiivissa on tukeva rakenne, joka ei hölsky eikä takertele zoomattaessa - se on lisäksi äänetön kuin kuiskaus.

 • Pro-tasoinen videokuvaus.

  Pro-tasoisen editoinnin suhteen E-M5 Mark II sisältää kaiken, mitä tarvitset: bittinopeus jopa 77 Mb/s. Mitä enemmän dataa taltioit, sitä parempi videolaatu ja laajemmat jälkikäsittelyvaihtoehdot sinulla on käytettävissäsi.

 • Enemmän videointimahdollisuuksia.

  E-M5 Mark II tarjoaa sinulle enemmän joustavuutta eri kuvataajuusvaihtoehdoilla: valittavana 60p, 50p, 30p, 25p tai 24p. Voit taltioida pehmeästi liikkuvia toimintajaksoja, elokuvallisia hidastuksia ja time-lapse-videoita tai TV-laatuisia videoita.

  • 24

   fps

  • 25

   fps

  • 30

   fps

  • 50

   fps

  • jopa

   60

   fps

 • Pidempi kuvausaika.

  Liitä ulkoinen näyttö E-M5 Mark II -kameran HDMI-liitäntään ja katsele videotasi pakkaamattomana suurella näytöllä tallennuksen aikana. Voit myös liittää kameran HD-tallentimeen, jolloin kuvausaika pitenee.

 • Titaaninvärinen. OM-perinteen ainutlaatuinen ilmentymä.

  Esittelyssä uusi E-M5 Mark II Limited Edition, jonka titaaninvärinen runko tuo erehdyttävästi mieleen OM-3Ti-mallin. Titaaninväri on osoitus OM-malliston tavoitteesta tarjota lisäarvoa, ja se tekee tästä OM-D E-M5 Mark II -mallista poikkeuksellisen. Erikoismallia valmistetaan vain 7 000 kappaletta maailmanlaajuisesti. Mukana toimitetaan omistajan kortti, korkealuokkainen Special Edition -nahkahihna sekä korttitasku.

   

  E-M5 Mark II Limited Edition

  Titaaninvärinen

  maailmanlaajuinen 7 000

  OMISTAJAN KORTTI
  TASKU

  NAHKA-
  HIHNA

Enemmän ominaisuuksia Piilota ominaisuudet

Ylimääräiset liitännät lisävarusteille.

Kiinnitä ulkoinen mikrofoni kameraan parantaaksesi videosi ääntä. Voit kuunnella ääntä liittämällä kuulokkeet lisävarusteena saatavaan HLD-8-akkukahvaan.

Handsfree-hallintaa videointiin.

Voit käyttää Wi-Fi-ominaisuudella varustettua älypuhelintasi kauko-ohjaimena tallennuksen aloittamiseksi ja pysäyttämiseksi jopa 30 fps:n ruutunopeudella - eikä sinun tarvitse liikuttaa kameraa sen jälkeen kun olet asetellut sen juuri oikein.

Edistykselliset aikakoodiasetukset.

Voit helpottaa jälkikäsittelyä syöttämällä manuaalisesti aloitusajan aikakooditunnistusta varten, tai käyttämällä Drop Frame -aikakoodia entistä suurempaa tarkkuutta silmällä pitäen.

 

käyttäjätkin ovat samaa mieltä

Lisää

Steve Huff

No, kamerahan on todella kaunis ja korvaa hienosti vanhan E-M5-mallin...

Lisää
Lisää

MirrorLessons

Matkustajan luottokumppani (...) Lähes kaikista sen ominaisuuksista voi olla hyötyä retken eri vaiheissa.

Lisää

OM-D E-M5 Mark II -kameran tekniset tiedot

 • Omd camera front
Näytä lisää teknisiä tietoja
Kaikki objektiivit ja varusteet, mitä tarvitset.

Taltioi vaivatta luovat visiosi erinomaisilla ZUIKO-objektiiveilla ja laadukkailla OLYMPUS-varusteilla. Ne tarjoavat käyttöösi monipuolisuutta, jonka avulla voit nostaa kuvauksesi täysin uudelle tasolle.

Laadukas objektiivivalikoima.

Makro-objektiiveista laajakulmaisiin ja teleobjektiiveihin - OLYMPUS valmistaa objektiiveja kaikkiin luoviin tarpeisiin.

Lisätarvikevalikoima.

Paranna kuviasi tai videoitasi sekä OM-D-kokemustasi kaikkiin tyyleihin sopivilla lisätarvikkeilla.

 • test-and-wow

  Testaa nyt

  Tutustu kameramallistoomme ja etsi lähin jälleenmyyjä.

  Lisää
   
   
  test-and-wow

  Testaa nyt

  Tutustu kameramallistoomme ja etsi lähin jälleenmyyjä.

  Lisää
   
   
 • storelocator

  Ostopaikat

  Haluatko mieluummin henkilökohtaista palvelua? Löydä nopeasti lähin OLYMPUS-jälleenmyyjä asuinpaikastasi riippumatta

  Etsi jälleenmyyjä
   
   
 • cart

  Osta verkosta

  Hyödynnä helppo ja kätevä 24/7 kauppa - osta uusi OLYMPUS-tuotteesi verkkokaupastamme jo tänään.

  Osta verkosta
   
   

Laajenna tuotteesi takuuta

Liity MyOLYMPUS-palveluun ja laajenna valikoitujen rekisteröityjen tuotteiden takuuta.

Rekisteröi nyt
 
 

Asiakastuki

Valitse alla olevasta luettelosta ongelma, johon tarvitset tukea.