Mobiiliversio Piilota

Käytät ilmeisesti Internet Explorer 6 -selainta. Se on jo vanhentunut.
Turvallisemman ja luotettavamman käytön takaamiseksi suosittelemme, että päivität selaimesi johonkin seuraavista:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

Miksi E-M1X?

Täyttää erityisesti ammattilaiskuvaajien vaatimukset

Todellisten ammattilaisten tarpeet täyttävä E-M1X tarjoaa ehdotonta luotettavuutta, jota kaikki valokuvaajat odottavat laitteiltaan, ja sen hallittavuus, ergonomia ja vakaus ovat ensiluokkaiset pitkissäkin kuvaussessioissa. Tämän kehittyneen järjestelmän innovatiivinen teknologia ja ominaisuudet nostavat sen täysin uudelle tasolle.

Luotettavuutta ja siirrettävyyttä vailla vertaa

 • VESI
 • JÄÄ
 • HIEKKA

Vapautta ilman kompromisseja

Olipa kuvaustoimeksiantosi tapahtumapaikkana erämaavaellus, urheilutapahtuma tai studio, E-M1X sisältää ammattimaiset ominaisuudet, jotka soveltuvat kaikille kuvaustyyleille - joka tilanteessa.

Yhdysrakenteinen pystykuvauskahva

Yhdysrakenteisella pystykuvauskahvalla varustettu E-M1X tarjoaa kaiken tarvitsemasi yhdessä kokonaisuudessa. Sekä vaaka- että pystykuvauskahvassa on sama muotoilu, joten kuvaaja voi hyödyntää samoja intuitiivisia kädenliikkeitä sekä pysty- että vaakakuvauksessa. Kahden akkunsa ansiosta kamera soveltuu ihanteellisesti pitkäkestoisiin kuvaustoimeksiantoihin.

Maailman paras kuvanvakaaja (IS)

Olympuksen insinöörit ovat vieneet kuvanvakautuksen askelta pidemmälle uudistuneella gyroanturilla. Se tarjoaa E-M1X-kameran edellyttämää tarkkuutta ja tuloksia, joihin muut kamerat eivät pysty. Kehittynyt teknologia kompensoi tärinää jopa 7,5 valotusaika-askelen verran, joten käsivarakuvaus on mahdollista tilanteissa, jotka muuten edellyttäisivät jalustaa.

(Perustuu CIPA-standardiin, järjestelmäkameroiden luokassa, kun E-M1X-runkoa käytetään yhdessä M.Zuiko Digital ED 12–100mm F4.0 IS PRO -objektiivin kanssa. Tietojen paikkansapitävyys tarkistettu 1/2019.)

Maailman parhaiten sääsuojattu runko

E-M1X sisältää OM-D:n kuuluisan säätiivistyksen, joten ammattilaiskuvaajat voivat huoletta viedä sen mihin tahansa kuvaustilanteeseen - sateeseen, tuiskuun tai hiekkamyrskyyn. Rungossa on nyt lisätiivistys SD-muistikorttipaikassa ja muissa suojakansissa sekä kaukolaukaisukaapelin, mikrofonin ja kuulokkeiden liitännöissä.

(Perustuu IEC-standardiin 60529, käytettäessä vedenkestävän M.Zuiko-objektiivin kanssa. Tietojen paikkansapitävyys tarkistettu 1/2019.)

Haptiset painikkeet ja parannettu ergonomia

Jokaisella yksittäisellä painikkeella ja säätöpyörällä on oma erityinen korkeus, muoto ja ominaisuudet, jotta tuntisit ja erottaisit ne helposti voidaksesi keskittyä kuvaamiseen nostamatta katsettasi etsimeltä. Painikkeiden asettelua ja käyttöä on parannettu ergonomian parantamiseksi, mistä on hyötyä erityisesti pitkissä kuvaussessioissa.

Luokkansa johtava Supersonic Wave Filter (SSWF) -suodatin

Luokkansa paras on nyt entistä parempi. Kehittyneen SSWF-suodattimen luotettavuus on korkeampi objektiiveja vaihdettaessa. Lika ja pöly haittaavat kuvia ja laitteita nyt entistäkin harvemmin.

Sulkimen pitkä käyttöikä

Vaativat testit läpäissyt E-M1X-kameran suljinverho tarjoaa luokkansa johtavan 400 000 laukaisun käyttöiän.

Kaksi muistikorttipaikkaa

Kahden UHS-II-korttipaikan ansiosta voit aina olla varma siitä, että kameran suorituskyky ei heikkene, vaikka yksi muistikortti olisikin jo täynnä. Ammattilaiset voivat tallentaa otokset molemmille muistikorteille, joten kuvasta on aina olemassa varmuuskopio tuhoutumisen estämiseksi.

USB-lataus

E-M1X on ensimmäinen Olympus-kamera, joka tukee jopa 100 W:n USB-virransyöttöä. Näin ollen et enää ole riippuvainen virtalähteestä, missä ikinä matkaatkin, ja voit halutessasi ladata akut virtapankin avulla. Kamera tukee kahta akkua, ja molemmat akut voidaan ladata kamerassa samanaikaisesti vain kahdessa tunnissa.

Pitkä akunkesto

Jopa 2 580

Kahden akun ansiosta kameralla voidaan ottaa jopa 2 580 kuvaa ennen uudelleenlatausta, joten se soveltuu ihanteellisesti pitkiin kuvaussessioihin ja syrjäisissä kohteissa tapahtuvaan kuvaukseen.

- Tarvitsen actionkuvaukseen kameran, joka on kestävä, kevyt, helppo ottaa mukaan, laadukas ja nopea - ja OM-D E-M1X täyttää kaikki vaatimukseni.

Fernando Marmolejo
Olympus-visionääri, Espanja

Katso video

Uusittu automaattitarkennusjärjestelmä

Tarkkuutta oikealla toiminnolla

OM-D:n automaattitarkennusjärjestelmä (AF) on kokonaan uusittu E-M1X-malliin. AF-järjestelmä antaa valokuvaajan keskittyä kuvan sommitteluun tarjoamalla käyttöön eri toimintoja lisätarkennuspisteistä aina eri aiheohjelmiin.

Älykäs automaattitarkennus kohteentunnistuksella

Tämä luonnon ja nopeasti liikkuvien luontokappaleiden kuvaamiseen soveltuva toiminto tunnistaa kohteet neulanterävää tarkennusta ja seurantaa silmällä pitäen. Laiteohjelmistopäivityksen 2.0 ansiosta käytössäsi on nyt Linnuntunnistus-AF. Se tunnistaa linnun silmän ja tarkentaa siihen, jotta voit keskittyä kuvan sommitteluun.

AF-tunnistuksen valoisuuden alaraja

Jopa -6 EV-askeleen saavuttava toiminto vie huolet pois hämäräkuvauksesta. Herkkä automaattitarkennus tarkentaa luotettavasti myös heikossa valossa.

(Perustuu M.Zuiko Digital ED 45mm F1.2 Pro -objektiiviin S-AF-tilassa, ISO 100)

Monivalitsin (ohjaustikku)

Tämä molemmissa kahvoissa sijaitseva intuitiivinen monivalitsin nopeuttaa ja helpottaa AF-aluevalintaa sarja- ja videokuvauksessa erityisesti etsimen läpi katsottaessa.

AF-kohdetila

Yksittäinen AF / pienen kohteen AF

Kahva soveltuu ihanteellisesti pienten kohteiden taltiointiin missä tahansa kuvaustilanteessa. Pienen kohteen AF -toiminnolla tarkennus on mahdollista kohdistaa hiuksenhienosti makrokuvauksessa.

5 pisteen ryhmä

Tämä tarkennustila kehitettiin ensisijaisesti urheilukuvaukseen, jossa kohteena on ihmisryhmä ja tavoitteena on saada keskisuuri alue tarkennettua liikkuvasta kohteesta.

9 pisteen ryhmä

Tämä suuremmille liikkuville kohteille, urheilukuvaukseen tai kaikenlaisiin tapahtumiin soveltuva tarkennustila tarkentaa 9 pisteen suurennetulle alueelle.

25 pisteen ryhmä

Mihin tahansa kohteeseen tai kuvausaiheeseen mukautettava AF-kohdetila sisältää myös 25 pisteen tarkennuksen tilanteissa, joissa 121 pistettä muodostaa liian leveän alueen.

121 pistettä

Automaattitarkennuksen suurin pistemäärä mahdollistaa nopeat otokset erityisesti tilanteissa, joissa koko kuvattavan alueen poikki liikkuu ryhmä kohteita.

Oma valikko

Mukauta valikkoon useimmin käyttämäsi asetukset - enintään 35 kappaletta - jolloin ne ovat aina sormiesi ulottuvilla ilman häsläystä. Käyttöliittymä on suunniteltu yhdessä ammattikuvaajien kanssa.

Pro Capture

 • Hetki, jonka haluat taltioida

  Erityisesti actionkuvaukseen kehitetty Pro Capture aloittaa ruutujen tallennuksen - jopa 35 kappaletta täyden tarkkuuden RAW-muodossa - ennen kuin laukaisin on painettu pohjaan asti. Näin valokuvaaja saa taltioitua tarkan hetken erittäin korkealla kuvanlaadulla.

Suuritarkkuuksinen kuva käsivaralta

Suunniteltu kuvaajille, jotka haluavat vapaaksi jalustan asettamista rajoitteista tai joiden kuvaustoimeksiannot kuljettavat heidät paikkoihin, joissa jalustaa ei voi käyttää: tämä toiminto mudostaa yksittäisen suuritarkkuuksisen kuvan, joka vastaa 50M-kennolla taltioitua kuvaa - ilman tärinän aiheuttamaa epätarkkuutta.

Live ND

Live ND -toiminnon avulla valokuvaajat voivat hyödyntää pitkän valotusajan tehostetta ilman kallista ulkoista suodinta. Vaikutus voidaan tarkistaa etsimestä ja tehostetta voidaan muokata jo ennen varsinaisen kuvan taltiointia.

Kenttäanturijärjestelmä

Tämä ominaisuus on erityisen hyödyllinen valokuvaajille, jotka tarvitsevat kuvaustietoja tehokkaaseen kuvienhallintaan. E-M1X-kamerassa on yhdysrakenteinen järjestelmä, joka taltioi sijaintisi, ajan, korkeuden ja suunnan.

Wi-Fi-kuvaus

Hyödynnä liitetyn kuvauksen edut - ilman että kameraa tarvitsee liittää tietokoneeseen. Voit siirtää kuvat E-M1X-kamerasta tietokoneelle Wi-Fi-yhteyden avulla ilman johtoja. Näin valokuvaajat voivat kuvata vapaammin erityisesti studiossa.

- Ammattilaiset etsivät aina mahdollisimman suorituskykyistä kameraa, jolla on mahdollista saada laadukas lopputulos nopeassa purskekuvauksessa, joka tarjoaa supernopean automaattitarkennuksen sekä laajan valikoiman ammattilaisobjektiiveja. E-M1X tarjoaa minulle kaiken tämän.

Laurent Vu
Olympus-visionääri, Ranska

Katso video
 • Laiteohjelmistopäivitys 2.1

Ota enemmän irti kuvaamisestasi.

Lataa uusin laiteohjelmistopäivitys E-M1X-kameraasi ja näe, miten uudet keskeiset toiminnot tehostavat valo- ja videokuvaamistasi.

 • Linnuntunnistus-AF

  Tämä toiminto on ihanteellinen lentävien ja levossa olevien lintujen kuvaamiseen, sillä se tarkentaa lintuun, vaikka se olisi osittain lehtien tai metsän peitossa - parantaa käsivaralta tapahtuvan lintukuvauksen joustavuutta ja helpottaa sommittelua. Toiminto tunnistaa kohteeksi valitsemasi linnun silmän ja tarkentaa siihen jatkuvasti puolestasi. Jos silmää ei havaita, järjestelmä seuraa päätä tai kehoa. Linnuntunnistus-AF toimii Pro Capture -tilassa ja kaikilla M.Zuiko Digital -objektiiveilla.

 • RAW-videon tuki ja parannettu kuvanvakautus

  Uusimpien toimintojen ansiosta videokuvauksen lopputulos paranee entisestään. Laiteohjelmistopäivitys 2.1 tukee RAW-videota ulkoiseen Atomos Ninja V -tallentimeen HDMI-liitännän kautta, jolloin voit hyödyntää ammattimaisia jälkikäsittelyprosesseja. Vienti tapahtuu 12-bittisenä 4K 24/25/30P tai Cinema 4K 24P -muodossa. Et tarvitse gimbaalia kuvatessasi ulkoisen monitorin kanssa E-M1X-kameran parannetun käsivaravideokuvauksen kuvanvakautuksen ansiosta.

 • Tarkennusilmaisin

  Manuaalitarkennustoiminto avaa uusia luovia mahdollisuuksia - tarkennusilmaisin puolestaan antaa käyttöösi tarvittavat tiedot. Kun pyörität tarkennusrengasta, tarkennusilmaisintoiminto ilmaisee tarkennussuunnan ja likimääräisen tarkennusasennon. Tiedot näkyvät selvästi E-M1X-kameran näytöllä.

Ensiluokkainen videolaatu

Elämä on jatkuvassa liikkeessä

Ammattilaislaatuisten kuvien lisäksi E-M1X on mestari videokuvauksessa. Siinä on kaikki lisäominaisuudet, joita filmintekijät tarvitsevat taltioidakseen tärkeät hetket juuri silloin, kun ne tapahtuvat.

C4K-video

Erittäin korkean tarkkuuden C4K-videolaatu (4 096 x 2 160) merkitsee, että filmintekijät saavat käyttöönsä kaikkien aikojen korkeimman tallennusresoluution sekä joustavuutta jälkikäsittelyyn.

Full HD Ultra HD (4K) C4K

Maailman paras kuvanvakautus (IS)

Liikkuva kuva edellyttää joustavaa kuvanvakautusjärjestelmää, joka säätelee vakautusta kameran panorointitavalle sopivaksi. E-M1X on maailman ensimmäinen kamera, joka tarjoaa tämän joustavuuden videokuvaajalle - laatutasolla, jota kukaan muu markkinatoimija ei pysty tarjoamaan.

(Perustuu CIPA-standardiin, järjestelmäkameroiden luokka, käytettäessä E-M1X-kameraa yhdessä M.Zuiko Digital ED 12–100mm F4.0 IS PRO -objektiivin kanssa. Tietojen paikkansapitävyys tarkistettu 1/2019)

Maailman paras vedenkestävä runko

E-M1X on täysin suojattu sadesäältä, pakkaselta ja pölyiseltä ilmalta. Myös kaukolaukaisinjohdon, mikrofonin ja kuulokkeiden liitännöissä on lisätiivistys, minkä ansiosta hankalaa sadesuojaa ei tarvitse käyttää.

(Perustuu IEC-standardiin 60529, käytettäessä yhdessä vedenkestävän M.Zuiko-objektiivin kanssa. Tietojen paikkansapitävyys tarkistettu 1/2019)

OM400-log

Dokumentaarisessa ja luontokuvauksessa tyypillisiä vaihtelevia valoisuusolosuhteita silmällä pitäen E-M1X tarjoaa log-kuvausmahdollisuuden. OM400-log mahdollistaa filmit, joissa yksityiskohdat eivät kärsi varjoissa, eivätkä kirkkaat kohdat pala puhki. Sen ansiosta videoissa voidaan hyödyntää entistä laajempaa luovuutta värimäärittelyn kautta.

Suuri nopeus, 120 ruutua/s

Tämä toiminto on saatavilla Full HD -tallennuksen yhteydessä, ja se mahdollistaa elokuvamaisen lopputuloksen hidastusvaikutelmalla. Kohteen liikkeitä voidaan pidättää dynaamisuuden lisäämiseksi filmiin.

- Ensiluokkainen kuvanlaatu, käsiteltävyys, kestävyys ja erityisesti vakautus, joka on yksi E-M1X-kameran ehdottomista vahvuuksista, antavat minulle vapaammat kädet kuvauspaikalla ja mahdollisuuden rakentaa kuvaustilanteet juuri haluamallani tavalla.

Janne Amunét
Olympus-visionääri, Suomi

Katso video

Tutustu E-M1X:n muihin ominaisuuksiin

Vertaile nyt

Tutustu Pro-objektiiveihin

Lue lisää

Hanki Pro Service

Lue lisää

Hanki takuu

Lue lisää
Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua
 • test-and-wow

  Testaa nyt

  Tutustu kameramallistoomme ja etsi lähin jälleenmyyjä.

  Lisää
   
   
  test-and-wow

  Testaa nyt

  Tutustu kameramallistoomme ja etsi lähin jälleenmyyjä.

  Lisää
   
   
 • storelocator

  Ostopaikat

  Haluatko mieluummin henkilökohtaista palvelua? Löydä nopeasti lähin OM Digital Solutions-jälleenmyyjä asuinpaikastasi riippumatta

  Etsi jälleenmyyjä
   
   
 • cart

  Osta verkosta

  Hyödynnä helppo ja kätevä 24/7 kauppa - osta uusi OLYMPUS-tuotteesi verkkokaupastamme jo tänään.

  Osta verkosta
   
   

MyOLYMPUS-uutiskirje

Päivitä ja tehosta OM Digital Solutions-kokemustasi ensimmäisten joukossa.

Asiakastuki

Valitse alla olevasta luettelosta ongelma, johon tarvitset tukea.