Mobiiliversio Piilota

Käytät ilmeisesti Internet Explorer 6 -selainta. Se on jo vanhentunut.
Turvallisemman ja luotettavamman käytön takaamiseksi suosittelemme, että päivität selaimesi johonkin seuraavista:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

 

OM-D E-M1 Mark III
NO LIMITS. BREAK FREE.

Miksi E-M1 Mark III?

Kuvaa käsivaralta entistä enemmän

Helposti mukana kulkeva kokonaisuus ja ammattiluokan kuvanlaatu kaikissa kuvausolosuhteissa merkitsevät, että E-M1 Mark III on ihanteellinen valinta haluttaessa henkeäsalpaavia lopputuloksia. Nosta valokuvauksesi taso uusiin korkeuksiin - keskityitpä sitten luontoon ja maisemiin, yökuvaukseen tai videoihin - ilman raskaan kaluston taakkaa.

Kevyt ammattikalusto

Henkeäsalpaavia kuvia ilman raskaan kaluston haittapuolia

OM-D E-M1 Mark III on ammattilaistason malli, joka taltioi korkealaatuisia kuvia kompaktista ja kevyestä rakenteestaan huolimatta, mikä mahdollistaa huippuluokan kuvaustulokset kaikissa tilanteissa.

Kevyt ja kompakti

Puolta pienempi ja puolta kevyempi*

Suurempaa liikkumisen vapautta
Kompakti ja kevyt E-M1 Mark III ja M.Zuiko Digital -objektiivijärjestelmä antavat sinun keskittyä täysin itse kuvaamiseen. Kuvaustoimeksiannot haastavissa maasto-olosuhteissa helpottuvat, kun jokainen nousu sujuu helpommin kevyemmän järjestelmän ansiosta - tämä puolestaan mahdollistaa kuvien taltioinnin parhaasta paikasta.

*Vaihto-objektiivikamerat, tiedot helmikuulta 2020.

Kuvaa pidempään ilman rasitusta
Käsivaralta kuvaaminen ei rasita eikä väsytä yhtä paljon E-M1 mark III -kameran ja M.Zuiko Digital -objektiivien alhaisen painon ansiosta. Ne myös mahtuvat helposti pieneen tai keskikokoiseen kamerareppuun, joten voit kuljettaa kuvauskalustoasi käsimatkatavaroissa.

Miellyttävä kahva
Saat entistä varmemman otteen E-M1 Mark III:n kahvasta, joka soveltuu erityisesti käsivaralta kuvaamiseen ja käyttöön teleobjektiivien kanssa. Rakenne on ergonominen ja intuitiivinen, joten yletyt helposti painikkeisiin, monivalitsimeen ja säätöpyöriin.

Maailman paras kuvanvakaaja*

5-akselinen runkovakaaja
Gyroanturilla varustettu E-M1 Mark III:n 5-akselinen runkovakaaja on ihanteellinen käsivarakuvaukseen ja yöaiheisiin. Se tuottaa jopa 7,0 valotusaskelen vakautustehon tai jopa 7,5 valotusaskelen vakautustehon yhdessä yhteensopivien objektiivien 5-akselisen Sync IS -vakaajan kanssa.**

*Vaihto-objektiivikamerat, tiedot helmikuulta 2020.

**7,0 valotusaskelta M.Zuiko Digital ED 12‒40mm F4 PRO -objektiivilla 40 mm:n polttovälillä (kinovastaavuus 80 mm); 7,5 valotusaskelta M.Zuiko Digital ED 12‒100mm F4 PRO -objektiivilla 100 mm:n polttovälillä (kinovastaavuus 200 mm), vakautus puolivälin laukaisulla POIS, ruutunopeus: korkea. Molemmat tiedot CIPA-vaatimusten mukaiset 2 akselilla korjattuna (pystyakseli ja poikkiakseli).

Ilman kuvanvakaajaa

Kuvanvakaajalla

Hämmentävää selkeyttä
5-akselinen kuvanvakaaja tuottaa myös selkeän kuvanlaadun käsivaralta alhaisilla ISO-herkkyyksillä kuvattaessa, kuten heikossa valossa tai yöaikaan. Vakautustehon ansiosta "käsivarakuvaus jopa 4 sekunnin valotusajalla"** on mahdollista ilman jalustaa.

*Vaihto-objektiivikamerat, tiedot helmikuulta 2020.

**Olympuksen suorittamissa kuvausolosuhteissa. Kuvausolosuhteet voivat vaihdella eikä lopputulosta voida taata.

Selkeä ja terävä kuvanlaatu

TruePic IX -kuvaprosessori
Monipuoliset kuvaustoiminnot ovat mahdollisia, sillä E-M1 Mark III sisältää uusimman kuvaprosessorin, TruePic IX:n. Korkearesoluutiokuva käsivaralta, Live ND, Tähtitaivas-AF yms. ovat nyt mahdollisia vain yhdellä tehokkaalla prosessorilla. Saman korkean lopputuloksen saavuttamiseksi E-M1X-mallissa on oltava kaksi TruePic VIII -prosessoria.

20M Live MOS -kenno
20MP:n Live MOS -kenno sekä TruePic IX -prosessori tuottavat ensiluokkaisia kuvia yhdessä M.Zuiko Digital Pro -objektiivien korkean optisen suorituskyvyn kanssa. Kenno taltioi objektiivin välittämän valon ja lopputuloksena on värikylläiset kuvat, joissa on selkeät yksityiskohdat. Kennon pinnalla on heijastuksia estävä AR-pinnoite, joka vähentää myös haamukuvia.

Kattava valikoima M.Zuiko Digital -objektiiveja
Objektiivivalikoimassa on yli 20 M.Zuiko Digital -objektiivia, joten voit kulloiseenkin kuvaustoimeksiantoon parhaiten sopivan vaihtoehdon. Olipa kyseessä zoom tai kiinteäpolttovälinen objektiivi, kalansilmä tai ultratele - kehittyneet objektiiviteknologiat takaavat yksityiskohdiltaan ensiluokkaiset kuvat kuvaustilanteesta ja -aiheesta riippumatta.

Korkearesoluutiokuvaus

Suuritarkkuuksinen kuva käsivaralta
Tämä toiminto on suunniteltu tilanteisiin, joissa jalustan käyttö ei ole mahdollista tai käytännöllistä, ja se tuottaa erottelukykyisiä kuvia ja alhaisemman kohinatason jopa 50 MP:n kuvaresoluutiota vastaavilla yhdistelmäkuvilla. Yhteensä 16 otoksesta koostuva kuva soveltuu erityisesti maisemakuvaukseen, jossa terävät yksityiskohdat ovat erityisen tärkeät.

Lataa esimerkki korkearesoluutiokuvasta

Miten suuritarkkuuksinen kuva käsivaralta toimii
Käsivaralta kuvattaessa tapahtuu luonnollisesti hyvin pientä liikettä. Selkeän ja terävän lopputuloksen tuottamiseksi kamera hyödyntää tätä otosten välistä pientä liikettä ja tuottaa yksittäisen korkearesoluutiokuvan, joka vastaa 50 MP:n kennolla otettua kuvaa.

Suuritarkkuuksinen kuva

Suuritarkkuuksinen kuva jalustalta
Tämä toiminto soveltuu erityisesti maisemakuvaukseen, ja se tuottaa yksittäisen korkearesoluutiokuvan, jonka resoluutio vastaa 80 MP:n kennolla otettua. E-M1 Mark III:n kuvakennoa siirretään 0,5 pikselin välein 8 otoksen taltiointiin, jotka yhdistetään lopuksi. Samanaikaisesti toiminto vähentää erilaisia kuva-artefakteja, kuten veden väreilyä.

Lataa esimerkki korkearesoluutiokuvasta

Live ND

Säästä tilassa ja painossa. Yhdysrakenteinen Live ND -toiminto mahdollistaa pitkät valotukset kirkkaassa ulkoilmassa ja poistaa erilllisen suotimen tarpeen. Taso voidaan valita ND2:sta (1 valotusaskel) ND32:een (5 valotusaskelta) ja valotusajan vaikutus näkyy tosiaikaisesti joko etsimessä tai näytössä ennen kuvan taltiointia.

Tom Ormerod
Olympus-visionääri, Iso-Britannia

“Aurinko oli juuri laskenut ja valo osui vielä pilviin, kun kaupungin valot alkoivat syttyä. Taltioin näkymän kaikki yksityiskohdat käsivara-suuritarkkuuskuvatoiminnolla.”

Katso video

Luotettava työkalu

Vapautta kuvaamiseen

Eri kuvausolosuhteissa työskentelevien ammattilaisten tarpeisiin kehitetty EM-1 Mark III:n runko on magnesiumseosta, ja se on varustettu sääsuojauksella ja maineikkaalla pölynpoistojärjestelmällä.

Kuvaamista kaikissa olosuhteissa

Sääsuojattu rakenne
Kuvaa missä tahansa ilmastossa tai ympäristössä - ilman hankalaa sadesuojaa. E-M1 Mark III:n pölyn- ja roiskeenkestävä IPX1-runko täyttää ammattikuvaajien vaatimukset ja kestää myös pakkasta –10 °C:een.*

*Valitse säänkestävä M.Zuiko Digital -objektiivi varmistaaksesi järjestelmän säänkestävyyden.

Runko magnesiumseosta
Magnesiumseoksesta valmistetun runkonsa ja kehittyneen sääsuojauksensa ansiosta E-M1 Mark III on erittäin kestävä mutta samalla kevyt. Tämän ansiosta voit kuvata vapaammin haastavissa olosuhteissa ja ympäristöissä.

Pitkäikäinen suljinyksikkö
E-M1 Mark III täyttää paljon kuvaavien ja täydellisen otoksen taltioimisesta nauttivien ammattivalokuvaajien vaatimukset, ja sen suljinyksikön nimelliskesto on jopa 400 000 laukaisua*.

*Olympus-testien mukainen.

Nopea USB-virransyöttö

Jos kuvaustoimeksiantosi pitää sinut tien päällä tai vie sinut syrjäisiin tai kylmiin kohteisiin, voit vain kytkeä E-M1 Mark III -kameraasi varavirtalähteen virransyöttöominaisuudella. Sen avulla voit ladata kameran akun nopeimmillaan kahdessa tunnissa 45 W:n enimmäistehon ansiosta - tai voit käyttää sitä virtalähteenä ja jatkaa kuvaamista.

*2. Edellyttää 9V 3A-, 15V 2A- tai 15V 3A -virtalähdettä. Lataaminen on käytettävissä vain silloin, kun kameran virta on kytketty pois.

Pölyttömät kuvat

Vaihda objektiivi ilman huolta. E-M1 Mark III:n SSWF-pölynpoistotoiminto vähentää lian ja pölyn kertymistä kennolle ja ehkäisee näin läiskien syntymistä kuviin. Toiminto värisyttää kennoa erittäin nopeasti ja irrottaa välittömästi kaikki hienot hiukkaset kennon pinnalta. Tämä Olympuksen alkujaan kehittämä pölynpoistojärjestelmä ja E-M1X:ssä käytetty, pölyä vähentävä erityispinnoite on käytössä nyt myös E-M1 Mark III:ssa.

Pro-tason näyttövalikko

Oma valikko
EM-1 Mark III muuntautuu juuri sinun tarpeidesi mukaiseksi kuvaustyökaluksi. Mukauta vain haluamasi asetukset - jopa 35 kappaletta - ja käytä niitä nopeasti Oma valikko -toiminnolla. Tallenna, poista tai lajittele Oma valikko -kohteita Movie-painiketta painamalla.

Käyttäjän omat kuvaustilat
Käyttöliittymän avulla pääset nopeasti ja helposti käsiksi neljään omaan kuvaustilaan. Voit tallentaa jokaiseen tilaan C1-C4 suosikkiasetuksesi usein kuvaamiasi kohteita varten tai kuvausmieltymystesi mukaan.

Optimoitu ohjauspaneelinäyttö
E-M1 Mark III -kamera antaa sinulle laajat vapaudet hallita kuvaamista ja kuvaustyyliäsi. Takanäytön ohjauspaneelitila näyttää kameran tärkeimmät asetukset yhdellä vilkaisulla.

LV-tehostus
Voit säätää Live-esikatselun (LV) näyttökuvan kirkkautta tilanteen mukaan. Tämä helpottaa kohteiden tarkkailua hämärässä, kuten yöllä tähtiä kuvattaessa. LV-tehostuksen päälle- ja poiskytkentä voidaan ohjelmoida Fn-painikkeeseen E-M1 Mark III:ssa, ja asetusta voidaan muuttaa säätöpyörällä samalla, kun painiketta painetaan.

Kuvien hallinta ja varmuuskopiointi

Kuvien nopea valinta
Voit valita useita kuvia kerralla vain kääntämällä säätöpyörää samalla, kun painat Movie-painiketta. Näin kuvien jakaminen, hallinta ja poistaminen on tehokkaampaa.

Kaksi muistikorttipaikkaa
Ehdoton luotettavuus ilmenee myös korkean kuvakapasiteetin muodossa. Käytettävissäsi on kaksi muistikorttipaikkaa, joista toinen tukee UHS-II- ja toinen UHS-I-nopeusluokkaa. Tämä merkitsee, että voit jatkaa kuvaamista E-M1 Mark III:lla, vaikka ensimmäinen muistikortti olisikin jo täynnä. Halutessasi voit tallentaa kuvasta kopiot molemmille muistikorteille, jolloin käytettävissäsi on aina varmuuskopio, etkä enää hukkaa yhtään valokuvaa.

Geraint Radford
Olympus-visionääri, Iso-Britannia

“Työskentely pienillä etäisyyksillä tuottaa hyvin rajallisen syväterävyysalueen. Määritin siis E-M1 Mark III -kamerani pinoamaan tarkennuksen 9 otoksesta. Tuloksena syntyi paljon laajempi syväterävyys taustan pysyessä silti epäterävänä.”

Katso video

Pro-tason automaattitarkennus

Suorituskykyä ilman kompromisseja

E-M1 Mark III:n automaattitarkennusjärjestelmä on nostettu uudelle tasolle kehittyneellä AF-algoritmilla, joka taltioi otoksen juuri oikealla hetkellä - myös liikkuvia kohteita kuvattaessa.

121 tarkennuspistettä

Automaattitarkennusjärjestelmä kattaa 75 % kuva-alasta pystysuunnassa ja 80 % vaakasuunnassa, joten E-M1 Mark III kykenee seuraamaan liikkuvia kohteita laajalla alueella tarkasti. Erityinen ristikkäistyyppinen asettelu tarkentaa kohteen tai kuvausaiheen tarkasti ja mahdollistaa taltioinnin terävänä ja erottelukykyisenä - keskellä ruutua ja myös sen reuna-alueilla.

Ultranopea sarjakuvaus

AF/AE-seuranta sarjakuvauksessa jopa 18 ruudun sekuntinopeudella
Taltioi oikea hetki tarkalla automaattitarkennuksella, joka seuraa kohdetta luotettavasti nopean sarjakuvauksen aikana. Kuvaa 20,37 milj. tehollisella kuvapisteellä jopa 76* RAW-kuvaa 18 ruudun sekuntinopeudella - tai hyödynnä enintään 286* RAW-kuvan puskurimuistia 10 ruudun sekuntinopeudella.**

*32 Gt:n SD-muistikortilla, äänetön sekventiaalinen L C-AF -tila, 1/1000 s valotusaika, suurin aukko, kasvoprioriteetti pois. Kuvausnopeus laskee käytettäessä ISO 8000 -herkkyyttä tai suurempaa.

**L-sarjakuvaustilassa.

AF/AE-sarjakuvaus enintään 60 ruudun sekuntinopeudella
Tämä toiminto soveltuu kiinteän pisteen tarkennukseen erittäin nopeasti liikkuvia kohteita kuvattaessa sekä sekunnin murto-osissa tapahtuvien muutosten taltiointiin, joita ihmissilmä ei näe. Nopea sarjakuvaus taltioi jokaisen hetken suurella 60 ruudun sekuntinopeudella.

Joystick-valitsin

Hallitse haluaamasi sommittelua joystick-valitsimella. Sen avulla voit siirtää automaattitarkennuksen sijaintia nopeasti etsimen läpi katsoessasi. Voit siirtää tarkennuspistettä nopeasti liikkuvan kohteen mukaan sarjakuvauksen ja videotallennuksen aikana.

Tähtitaivas-automaattitarkennustilat

Tähtikuvauksessa käytetään tavallisesti manuaalitarkennusta, mutta nyt voit saavuttaa tarkan lopputuloksen myös Starry Sky -automaattitarkennuksella. Tämä toiminto on oiva apuväline kaikille tähtikuvauksesta kiinnostuneille kuvaajille.

Kehittynyt kasvojen/silmien tunnistus

Entistä parempi suorituskyky muotokuvauksessa
Kasvojen ja silmien tarkennusprioriteetin tarkkuus on parantunut oleellisesti. Tunnistuksen ja tarkennuksen suorituskyky on kehittynyt TruePic IX -kuvaprosessorin suuren prosessointitehon ja tarkennusalgoritmin parannusten ansiosta.

Soveltuu kaikille muotokuvaustyyleille
Kehittyneet kasvojen tarkennusprioriteetti ja silmien tarkennusprioriteetti soveltuvat hyvin sekä freestyle- että studiokuvaukseen. Toiminto seuraa jopa pienikokoisia kasvoja luotettavasti - myös kuvaustilanteissa, jossa tunnistus ei normaalisti onnistu, kuten pään sivuprofiilia kuvattaessa.

Erilaiset automaattitarkennusvaihtoehdot

Yksittäinen AF / pienen kohteen AF
Kun näkymässä on pienikokoisina erottuvia kohteita, Yksittäinen AF -tilan ruudukko toimii ihanteellisesti. Se toimii myös Pienen kohteen AF:n yhteydessä makrokuvauksessa, jossa kuvan onnistuminen edellyttää hiuksenhienoa tarkennusta pieneen pisteeseen.

5 pisteen ryhmä
Jos valokuvaat urheilua tai nopeasti liikkuvia kohteita, tämän tilan avulla voit tarkentaa keskikokoiseen pisteeseen ihmisryhmässä.

9 pisteen ryhmä
Voit suurentaa tarkennusalueen 9 pisteeseen esimerkiksi suurikokoisten liikkuvien kohteiden tai kaikenlaisten tapahtumien kuvaamiseen valitsemalla tämän tilan.

25 pisteen ryhmä
Mitä enemmän pisteitä valitset, sitä suurempi tarkennusalue. Tämä tila soveltuu erityisesti suurikokoisille ja nopeasti liikkuville kohteille.

Kaikki pisteet
Kun kohteesi on ryhmä, joka liikkuu koko kuvausalalla, tämä tila soveltuu otoksen nopeaan taltiointiin.

Kohteen seurantanäyttö
Tämä liikkuville kohteille soveltuva toiminto helpottaa tarkennusta E-M1 Mark III:n AF-seurantatoiminnolla. Kohteen kanssa liikkuvan seurantanäytön avulla varmistat, että kohteesi on tarkka. E-M1 Mark III sisältää myös Super-pistetarkennustilan makrokuvaukseen ja käsintarkennusta helpottavan Peaking-toiminnon.

Muut automaattitarkennustoiminnot

Oma AF-kohdetila
Tällä toiminnolla mukautat AF-kohdealueen kuvaamasi kohteen mukaan. Valitse haluamasi 11 pysty- tai vaakapisteestä ja kolmesta eri liikeasetuksesta automaattitarkennuksen pysty- ja vaaka-alueella.

C-AF-herkkyys

-2

-1

0

1

2

Säilyttää tarkennuksen pääkohteessa samalla, kun muut kohteet liikkuvat sen edessä.

Vakio (suositus)
Paras asetus monille eri kohteille.

Parantaa entisestään automaattitarkennuksen suorituskykyä kuvattaessa liikkuvia kohteita, jotka muuttavat suuntaansa äkillisesti.

C-AF-herkkyys

Viivästetty

Nopea

AF-vasteaika

Tasainen

Ennakoimaton

C-AF-herkkyysasetukset
Voit parantaa tarkennuksen luotettavuutta viisiportaisen seurannanherkkyysasetuksen avulla kohteen tai kuvausaiheen mukaan.

AF-rajoitin
AF-rajoitin nopeuttaa tarkennusta rajaamalla automaattitarkennuksen ulottuvuutta, jolloin E-M1 Mark III ei tarkenna muihin kohteisiin alueella. Voit asettaa jopa kolme AF-ulottuvuutta ja määrittää sen haluamaasi säätimeen, josta se on välittömästi kytkettävissä päälle ja pois.

Automaattitarkennuksen pysty-/vaakakuvausalueiden mukautus
Voit määrittää AF-kohdetilan ja AF-alueet erikseen pysty- ja vaakakuvausta varten. Pystykuvausmukavuus paranee oleellisesti HLD-9-akkukahvalla, jossa on erillinen nuolipainike, säätöpyörät ja toimintopainikkeet.

AF-tunnistuksen valoisuuden alaraja
Tämä toiminto lisää tarkkuuden luotettavuutta hämärässä tai kontrastiltaan heikoissa kohteissa jopa -6 valotusaskelen* verran.

*Kun käytössä on S-AF-toiminto, ISO 100 ja M.Zuiko Digital Pro F1.2 -objektiivi.

Denis Smith
Olympus Visionary, Australia

Videokuvaajia varten

Elokuvamaiset videot

Ensiluokkaisten valokuvien ohella E-M1 Mark III taltioi myös laadukkaita videoita. Tehokas kuvanvakaaja toimii myös videokuvauksessa ja pitää kuvan terävänä käsivaralta kuvattaessa.

Katso video

4K käsivara- ja Cinema 4K -tallennus

Tallenna vakaata videokuvaa joka tilanteessa - 5-akselinen kuvanvakaaja (kennon siirto) ja erityisesti videokuvaukseen tarkoitettu sähköinen vakaaja huolehtivat vakaudesta. Toiminnon avulla kuvaat käsivaralta 4K-videokuvaa ja digitaalista Cinema 4K -kuvaa (4096 x 2160) ilman lisäkalustoa.

Full HD Ultra HD (4K) C4K

OM-Log400

Luonnollinen

OM-Log400 + värimäärittely

OM-Log400
Hyödynnä entistä suurempaa luovuuden vapautta värimäärittelyssä OM-Log400-tilan avulla. Tämä jälkikäsittelyyn ja editointiin tarkoitettu tila mahdollistaa uudenlaisen vapauden kuvaustilanteessa, eikä sinun tarvitse huolehtia puhkipalamisesta tai yksityiskohtien häviämisestä valoissa ja varjoissa.

Videokuvauksen automaattitarkennus

Yksittäinen AF / pienen kohteen AF
Kun näkymässä on pienikokoisina erottuvia kohteita, Yksittäinen AF -tilan ruudukko toimii ihanteellisesti. Se toimii myös Pienen kohteen AF:n yhteydessä makrokuvauksessa, jossa kuvan onnistuminen edellyttää hiuksenhienoa tarkennusta pieneen pisteeseen.

9 pisteen ryhmä
Voit suurentaa tarkennusalueen 9 pisteeseen esimerkiksi suurikokoisten liikkuvien kohteiden tai kaikenlaisten tapahtumien kuvaamiseen valitsemalla tämän tilan.

25 pisteen ryhmä
Mitä enemmän pisteitä valitset, sitä suurempi tarkennusalue. Tämä tila soveltuu erityisesti suurikokoisille ja nopeasti liikkuville kohteille.

Kaikki pisteet
Kun kohteesi on ryhmä, joka liikkuu koko kuvausalalla, tämä tila soveltuu otoksen nopeaan taltiointiin.

Nopea videokuvaus (120 ruutua sekunnissa)

Lisää videokuvaasi elokuvamaista dynamiikkaa hidastamalla kohteesi liike. Kuva taltioidaan Full HD -takrkuudella (1920 x 1080), ja lopputulos on ensiluokkainen Full HD -näytöltä katsottaessa.

Ulkoisten laitteiden liitännät

HDMI-näyttöliitäntä
Ammattikuvaajat voivat liittää kameraan HDMI-näytön autenttisia videotuotantoja varten. 4:2:2-tuki antaa vapaammat kädet värinkorjaukseen. Monitoritilan avulla voit käyttää ulkoista näyttöä ja tallennustilan avulla voit tallentaa ulkoiseen tallennuslaitteeseen.

Suuritarkkuuksinen äänentallennus LS-P4:llä
Liitä E-M1 Mark III:een PCM-tallennin LS-P4 ja nauti terävämmästä ja selkeämmästä äänenlaadusta videoissasi. Zoomaa äänilähteeseen säätämällä mikrofonin suuntavuutta. Ihanteellinen luonnon äänien, kuten lintujen kutsuhuutojen, taltiointiin metsässä yhdessä teleobjektiivin kanssa.

Brooke Bartleson
Olympus Visionary, USA

Katso video

Laskennallisen valokuvauksen ominaisuudet

Pro Capture

 • Kun laukaisin painetaan puoliväliin, puskurimuistiin taltioidaan enintään 35 kuvaa. Kun painat laukaisimen pohjaan

  Hetki, jonka haluat taltioida

Olet aina valmistautunut oikeaan hetkeen. Pro Capture aloittaa ruutujen tallentamisen - jopa 35 täyden tarkkuuden RAW-tilassa - ennen kuin laukaisin painetaan kokonaan pohjaan. Näin valokuvaaja voi taltioida äkkiarvaamatta tapahtuvia hetkiä korkealla kuvanlaadulla joka tilanteessa.

Kaikkiin kuvaustilanteisiin

Live Composite / Live Bulb / Live Time -tilat
Nämä kolme toimintoa antavat täyden hallinnan pitkiin valotuksiin. Live Composite, Live Bulb ja Live Time mahdollistavat pitkän valotuksen seurannan suoraan näytöltä tai etsimeltä, ja voit lopettaa valotuksen otollisella hetkellä haluamasi kuvan taltioimiseksi.

Tarkennuksen pinoaminen ja haarukointi
Laajenna syväterävyysaluetta makrokuvissasi tai maisemakuvauksessa. Tarkennuksen pinoaminen mahdollistaa lopullisen kuvan koostamisen 3 - 15 otoksesta. Tarkennuksen haarukointi taltioi jopa 999 kuvaa, jotka voidaan jälkikäsittelyvaiheessa yhdistellä Olympus Workspacessa vielä suuremman syväterävyyden saavuttamiseksi.

Välkkymisenestokuvaus ja Flicker Scan -toiminto
Välkkymisenestokuvaustila vähentää välkkymistä, jota ilmenee usein keinovalossa. E-M1 Mark III voi tunnistaa keinovalon välkkymistaajuuden, ja se aktivoi sulkimen kirkkaimmalla hetkellä eri ruutujen välisten valotus- ja värierojen tasaamiseksi.

Kuvanmuokkaus kamerassa

Kalansilmäkompensointi pois

Kalansilmäkompensointi päällä

Kalansilmäkompensointi
Hyödynnä neljää objektiivia yhdessä. Voit käyttää M.Zuiko Digital ED 8mm F1.8 Fisheye PRO -objektiivia sellaisenaan tai poistaa kalansilmätehosteen ja käyttää objektiivia laajakulmaobjektiivina yhdellä kolmesta aukkovaihtoehdosta. Korjauksen vaikutus on nähtävissä E-M1 Mark III:n näytön tai etsimen Live-esikatselutilassa.

Ilman keystone-kompensaatiota

Keystone-kompensaatio

Keystone-kompensointi
Taltioi arkkitehtuuria suorine linjoineen ja lisää kuviisi sama tehoste kuin tilt-objektiivilla kuvattaessa. Tehoste on nähtävissä Live-esikatselutilassa, ja voit lisätä samanaikaisen trapetsoidikompensaation ja perspektiivitehostuksen kuvaan pysty- ja vaakasuunnassa.

Nopea sähköinen etsin

Nopea sähköinen etsin
Nopea sähköinen etsin pysyy nopeasti liikkuvien urheilijoiden ja eläinten vauhdissa jopa 120 ruudun sekuntinopeudella ja vain 0,005 sekunnin minimiviiveellä. Optisen etsimen simulointitoiminto (S-OVF) helpottaa kohteen yksityiskohtien tarkastelua vastavalossa ja hämärässä.

Vertaile E-M1 Mark III -kameraa

Vertaile nyt

Tutustu Pro-objektiiveihin

Lue lisää

Hanki Pro Service

Lue lisää

Laajenna takuuta

Lue lisää

Tutustu ohjelmistoon

Lue lisää

Tehosta videon ääntä

Lue lisää

Lisää varusteita

Lue lisää
 • test-and-wow

  Testaa nyt

  Tutustu kameramallistoomme ja etsi lähin jälleenmyyjä.

  Lisää
   
   
  test-and-wow

  Testaa nyt

  Tutustu kameramallistoomme ja etsi lähin jälleenmyyjä.

  Lisää
   
   
 • storelocator

  Ostopaikat

  Haluatko mieluummin henkilökohtaista palvelua? Löydä nopeasti lähin OM Digital Solutions-jälleenmyyjä asuinpaikastasi riippumatta

  Etsi jälleenmyyjä
   
   
 • cart

  Osta verkosta

  Hyödynnä helppo ja kätevä 24/7 kauppa - osta uusi OLYMPUS-tuotteesi verkkokaupastamme jo tänään.

  Osta verkosta
   
   

MyOLYMPUS-uutiskirje

Päivitä ja tehosta OM Digital Solutions-kokemustasi ensimmäisten joukossa.

Asiakastuki

Valitse alla olevasta luettelosta ongelma, johon tarvitset tukea.

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua