Mobiiliversio Piilota

Käytät ilmeisesti Internet Explorer 6 -selainta. Se on jo vanhentunut.
Turvallisemman ja luotettavamman käytön takaamiseksi suosittelemme, että päivität selaimesi johonkin seuraavista:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

 

OM-D E-M1 Mark II
VALLANKUMOUKSELLINEN. JOKA TAVOIN.

Nopeaa suorituskykyä

Koe sarjakuvausnopeus, joka jättää DSLR-kamerat jälkeensä reilusti. E-M1 Mark II tarjoaa sekä AF/AE-seurannan että lukituksen korkealla, jopa 20,4 megapikselin tarkkuudella terävin yksityiskohdin. Rinnakkaisprosessoinnin ansiosta jopa nopeasti liikkuvat kohteet 60 ruudun sekuntinopeudella piirtyvät selkeästi ja terävästi.

 • Yksitt. ruudun automaattitarkennus

  Valitse tarkasti, milloin sarjakuvauksen tulee käynnistyä Single AF (S-AF) -tilassa - E-M1 Mark II kuvaa jopa 60 ruudun sekuntinopeudella, kun seuraat nopeasti liikkuvaa kohdetta sähköisellä etsimellä. Kaikki kuvat taltioidaan täyden tarkkuuden RAW-muodossa.

  60

  fps

  RAW

 • Jatkuva automaattitarkennus

  Kuvaa huolettomasti Continuous AF (C-AF) -tilassa. AF/AE-seurantatoiminto tarkkailee kohdetta herkeämättä ja tarjoaa käyttöösi 18 ruudun sekuntinopeuden aina, kun huomaat, että hetki on oikea. Kaikki kuvat taltioidaan täyden tarkkuuden RAW-muodossa.

  18

  fps

  RAW

 • Hetki, jonka haluat taltioida

  Pro Capture

  Pro Capture aloittaa kuvaamisen heti, kun painat laukaisimen puoliväliin, ja puskuriksi voidaan määrittää jopa 35 ruutua täydellä tarkkuudella. Sarjakuvaus alkaa heti, kun painike painetaan pohjaan. Voit valita juuri oikean kuvaushetken ilman viivettä, sillä voit palata ajassa taaksepäin jopa 35 ruudun verran.

Tarkkuutta ja funktionaalisuutta

E-M1 Mark II -kameran suurinopeuksinen automaattitarkennusjärjestelmä (AF) on kehitetty tarkentamaan liikkuvaan kohteeseen sekunnin murto-osien tarkkuudella. Edistyksellisten ominaisuuksien ansiosta näet kohteesi selkeästi joka hetki.

 • 121 ristikkäistyyppistä pistettä

  Mitä enemmän, sitä parempi. Tämä pitää paikkansa erityisesti luotettavan seurantainformaation osalta. Tästä syystä E-M1 Mark II -kameran vaihetunnistukseen perustuvassa tarkennusjärjestelmässä on jopa 121 ristikkäistyyppistä pistettä. Ristikkäistyyppinen kenno havaitsee sekä pysty- että vaakaviivat.

  Ristikkäistyyppinen kenno (havaitsee pysty- ja vaakaviivat)

 • Kohteen seurantanäyttö

  Näytössä näkyvän seurantakenttäryhmän ansiosta kehittynyt kohteen seurantaryhmänäyttö helpottaa liikkuvien kohteiden tarkennusta AF-seurantatilassa.

 • AF Target -tila

  AF Target -tila tuottaa ammattimaisen tarkennustuloksen entistä helpommin ja nopeammin. AF Target -tila on valittavissa sekä S-AF- että C-AF-kuvaustiloissa, ja se tarkentaa kohteen entistä suuremmalla tarkkuudella parhaan lopputuloksen takaamiseksi actionkuvauksessa. Esimerkiksi makrokuvauksessa Small AF Target on suunniteltu tarjoamaan parhaan tarkennustuloksen pienikokoisissa kohteissa, kun taltioit lähikuvia luontokappaleista. Vain viisi tärkeintä asetusta ja yksittäinen toimintopainike - jotta saisit juuri haluamasi otokset nopeasti AF Target -tilan avulla.

Liikkuvuus ja luotettavuus

Dokumentoitpa seuraavaa projektiasi tai matkasitpa häikäisevien maisemien läpi, E-M1 Mark II -kameralla taltioit hienoja otoksia vaivatta. Se on kevyt ja rakenteeltaan säätiivis, ja edistyksellisen akun ansiosta se soveltuu täydellisesti kaikkiin kuvaustoimeksiantoihin.

 • Kompakti koko

  E-M1 Mark II on tavallisia kinokoon kameroita kevyempi ja pienempi jopa M.Zuiko Digital Pro -superteleobjektiivi kiinnitettynä, ja se tarjoaa enemmän vapautta ja vaivattomuutta käsivaralta kuvattaessa.

 • Akunkesto:
  440 kuvaa

  Latausaika:
  2 tuntia

  Pitkäkestoinen akku

  Älä hukkaa ainutlaatuista kuvausmahdollisuutta. Uusi Li-Ion-akku mahdollistaa enemmän kuvia E-M1 Mark II -kameralla yhdellä latauksella ja merkittävästi lyhyemmällä latausajalla. Prosenttinäytön avulla voit seurata jäljellä olevaa lataustasoa.

Tukeva rakenne

Älykäs tiivistejärjestelmä tekee E-M1 Mark II -kamerasta roisketiiviin, pölytiiviin ja pakkasenkestävän –10 °C:een asti. Voit siis jatkaa kuvaamista säästä riippumatta kaikissa olosuhteissa.

Erinomainen kuvanlaatu

E-M1 Mark II on todellinen tekninen tehopakkaus. Kompaktissa kamerassa on 20M Live MOS -kenno ja kehittynyt TruePic VIII -kuvaprosessori, joka sisältää kuuluisaa Olympus-suunnitteluosaamista. Yhdessä ne tuottavat elokuvamaisia, selkeitä valokuvia ja videoita.

 • 20.4M Live MOS -kenno ja 50M korkearesoluutiotila

  Tämä suurinopeuksinen ja matalan virrankulutuksen kenno edistää optista laatua pikselitasolla ja tuottaa värikylläiset liukumat sekä entistä paremman kuvanlaadun myös suuren herkkyysasetuksen kuvauksessa. Kennossa on lisäksi heijastuksia ja haamukuvia estävä AR-pinnoite. Vielä suurempaa tarkkuutta haluttaessa saatavilla on 50M korkearesoluutiotila, joka yhdistelee kahdeksan otosta yhdeksi suuren tarkkuuden kuvaksi, jonka resoluutio vastaa 50 megapikseliä.

 • TruePic VIII -kuvaprosessori

  E-M1 Mark II on varustettu myös tällä kehittyneellä kuvaprosessorilla, jossa on kaksi neliydinjärjestelmää ja erillinen AF-laskentapiiri. Yhdessä 20M Live MOS -kennon kanssa ne tuottavat vaikuttavan automaattitarkennusnopeuden ja kuvanlaadun.

 • OM-D 4K-videotallennus

  E-M1 Mark II tukee 4K-kuvausta (3840 x 2160) ja C4K-kuvausta (4096 x 2160), joten kamera soveltuu myös autenttiseen elokuvatuotantoon. Valittavissa on 30P:n tai 24P:n ruutunopeus jopa 237 Mb/s:n bittinopeudella, joten voit kuvata digitaalisen elokuvastandardin mukaisella 4K-tarkkuudella.

 • 5-akselinen kuvanvakaaja

  E-M1 Mark II -kameramallissa ensimmäisen kerran markkinoille tullut uudistettu kuvanvakaajamekanismi korjaa tärähdyksiä jopa 6,5 valotusaika-askelen* verran, joten se vakauttaa tärähdykset luotettavasti. Tämä vallankumouksellinen vakaajajärjestelmä on täydellinen kumppani E-M1 Mark II -kameran video-ominaisuuksille ja tekee tästä OM-D-kamerasta ihanteellisen valinnan käsivarakuvaukseen kaikissa valaistusolosuhteissa ja käsivaralta tapahtuvaan videokuvaukseen.

  *Yhdessä uuden M.Zuiko Digital ED 12-100mm 1:4.0 IS PRO -objektiivin kanssa

Enemmän hyödyllisiä ominaisuuksia

 • Äänetön suljintila

  Sulkimen ääni ja kaikki elektroniset äänet voidaan vaimentaa, ja tuloksena on täysin äänetön kuvaustapahtuma. Näin ollen voit kuvata luonnonkappaleita, kuten lintuja, äänettömästi.

 • Tarkennuksen haarukointi ja pinonta

  Tämä erityisesti makrokuvaukseen soveltuva toiminto mahdollistaa usean otoksen ottamisen kohteesta, minkä jälkeen se yhdistää otokset yksittäiseksi, reunasta-reunaan tarkaksi kuvaksi pinoamalla ne.*

 • Live Composite -tila

  Live Composite -toiminnon avulla voit ottaa kauniita yö- ja hämäräkuvia. Kuvatessasi voit jopa nähdä kuvan muodostumisen näytöllä, joten voit päättää hämäräkuvien valotuksesta itse.

 • Olympus Capture

  Olympus Capture on kehitetty tarjoamaan ammattilaisille saumattoman kuvaamismahdollisuuden tietokoneohjatusti. Kuvat siirtyvät vaivatta aivan uuden USB 3.0 Type C -portin kautta E-M1 Mark II -kamerasta PC- tai Mac-tietokoneeseen.

E-M1 Mark II ja E-M1X

Katso, miten E-M1 Mark II ja E-M1X suoriutuvat korkeimmalla suorituskykytasolla. Vertaile niiden ominaisuuksia erillisellä vertailusivulla ja tee oikea valinta juuri omiin tarpeisiisi.

E-M1 Mark II -mallin tekniset tiedot

 • Omd camera front
Muut tekniset tiedot
 • test-and-wow

  Testaa nyt

  Tutustu kameramallistoomme ja etsi lähin jälleenmyyjä.

  Lisää
   
   
  test-and-wow

  Testaa nyt

  Tutustu kameramallistoomme ja etsi lähin jälleenmyyjä.

  Lisää
   
   
 • storelocator

  Ostopaikat

  Haluatko mieluummin henkilökohtaista palvelua? Löydä nopeasti lähin OM Digital Solutions-jälleenmyyjä asuinpaikastasi riippumatta

  Etsi jälleenmyyjä
   
   
 • cart

  Osta verkosta

  Hyödynnä helppo ja kätevä 24/7 kauppa - osta uusi OLYMPUS-tuotteesi verkkokaupastamme jo tänään.

  Osta verkosta
   
   

MyOLYMPUS-uutiskirje

Päivitä ja tehosta OM Digital Solutions-kokemustasi ensimmäisten joukossa.

Asiakastuki

Valitse alla olevasta luettelosta ongelma, johon tarvitset tukea.