Mobiiliversio Piilota

Käytät ilmeisesti Internet Explorer 6 -selainta. Se on jo vanhentunut.
Turvallisemman ja luotettavamman käytön takaamiseksi suosittelemme, että päivität selaimesi johonkin seuraavista:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

E‑M10 MARK IV

KUVAA. JAA. INSPIROI.
  • Pieni, kevyt ja helppokäyttöinen
  • Selfiekuvaukseen: alas taittuva kosketusnäyttö
  • Kateutta herättävä kuvanlaatu

Uusi selfiekamerasi

Nosta digitaalisen tarinasi ja selfiekuviesi taso uusiin ulottuvuuksiin Olympus E-M10 Mark IV -kameralla. Kun haluat taltioida selfien omakuvatilassa, taita kosketusnäyttö alas, poseeraa ja ota kuva napauttamalla. Yhden sekunnin viive takaa, että huomion keskipisteenä ovat kasvosi eikä kätesi.

Taianomaiset taidesuotimet

Jos haluat kertoa asiasi voimallisesti (tai, jos totta puhutaan, luoda paljon tykkäyksiä keräävän Instagram-postauksen), pyöräytä säätöpyörä ART-tilaan. Valitse haluamasi 16 eri taidesuotimesta, kuten nyt säädettävissä oleva Pop Art -suodin tai Soft Focus -suodin, ja päästä luovuutesi valloilleen. Jos haluat tavoittaa juuri tietynlaisen lookin, hienosäädä suodattimen tasoa haluamaksesi kameran kosketusnäytöllä ennen kuvan taltiointia.

Nostalginen vaikutelma

Uusin taidesuodin Instant Film lisää hienovaraista mutta erehtymättömän todentuntuista vintagea kuviisi. Käytä salaman kanssa tai ilman erilaisen vaikutelman luomiseksi.

Ota kuvausaihe haltuusi

Jokainen aihe ja kuvauskohde on erilainen. SCN-tilaa käyttäessäsi voit unohtaa oikeiden asetusten hakemisen, sillä toiminto optimoi asetukset erilaisten aihepiirien mukaisiksi - maisemakuvista muotokuviin ja kynttilänvaloon. Lopputulos: täydellinen otos joka kerta.

Uusi SCN-toiminto: Panoraama

Vuoristo. Ranta. Leuat loksauttava kaupunkipanoraama. Kytke panoraamatila käyttöön taltioidaksesi laajoja otoksia hämmentävällä kuvanlaadulla. Paina Olympus E-M10 Mark IV -kameran laukaisin pohjaan aivan kuin älypuhelimessa, ja liikuta kameraa sitten vaaka- tai pystysuunnassa. Valmista tuli!

Kuvaa 4K-videoita kotonasi

Voit kuvata muutakin kuin henkeäsalpaavia elämyksiä - voit kuvata 4K-videoita käsivaralta monipuolisella 4K-digitaalikamerallasi. E-M10 Mark IV:llä taltioit muistot ja hetket suuren tarkkuuden videoina. Tarvittaessa 5-akselinen kuvanvakaaja vakauttaa tilanteen. Videokuvasta tulee tällöin terävä ja tärinätön - myös liikkeessä kuvattaessa.

Shhh, äänetön kuvaustila

Äänetön kuvaustila - herkkiin tilanteisiin, joista haluat pysyvän muiston huomiota herättämättä. Tässä tilassa kaikki kameran äänet kytkeytyvät pois, ja voit huoletta jatkaa kuvaamista. Rauhaa ja hiljaisuutta rikkomatta.

Tarkkuutta tarkennukseen – seuranta

Olitpa rinteessä tai tien päällä, Olympus E-M10 Mark IV -kameran sarjakuvaus jatkuvalla tarkennuksella mahdollistaa ammattimaisen lopputuloksen perättäisiä otoksia kuvattaessa. Hienostunutta algoritmia hyödyntävä digitaalikamera lukitsee tarkennuksen kohteeseen ja seuraa sitä, tarkentaen uudelleen otosten välillä. Tukee jopa kuuden ruudun sekuntinopeutta sarjakuvauksessa.

Tarkkuutta sekunnin osissa – sarjakuvaus tarkennuksen lukituksella

Tiedätkö, missä tapahtuu? Taltioi tilanne E-M10 Mark IV -kameran sarjakuvauksella tarkennus lukittuna. Nopea automaattitarkennus huolehtii, ettet missaa sekunnin osaakaan. Voit kuvata jopa 15 ruudun sekuntinopeudella, kun automaattitarkennus on tarkentanut kerran kohteeseen.

Kehittynyt automaattitarkennuksen kasvojen priorisointi ja silmien priorisointi

Uuden sukupolven kasvojen priorisoinnilla ja silmien priorisoinnilla varustettu automaattitarkennus etsii kuvatessasi kasvoja ja silmiä, ja tarkentaa niihin. Muotokuvamaiseen lopputulokseen, joka kerta.

Wi-Fi- ja Bluetooth-yhteydet

Jaa kuvasi ja paljon muuta E-M10 Mark IV:n yhdysrakenteisella Wi-Fi-kamerayhteydellä. Aktivoi Bluetooth nopeasti ja helposti muodostaaksesi saumattoman yhteyden älypuhelimeesi. Jatkuvasti toimiva kuvien tuontitoiminto mahdollistaa kuvien jakamisen somessa käden käänteessä. Lataa vain puhelimeesi helppokäyttöinen OI.Share-sovellus.

OI. Share App >

Napsauta kaukaa

Sekä Wi-Fi että Bluetooth tarjoavat joustavan tavan kuvata etäohjatusti. Wi-Fi-yhteyden kautta ohjaus tapahtuu Live View Remote Control -toiminnolla. Voit myös käyttää akkua säästävää Bluetooth-ohjainta eli langatonta laukaisinta.

OI. Share App >

Opastevideot

Oletko utelias mutta kokematon? OI.Share-sovelluksessa on lukuisia hyödyllisiä opastevideoita, jotka opastavat E-M10 Mark IV -kameran monien toimintojen käytössä. Tutustu ja opi käyttämään uusia tai vierailta tuntuvia toimintoja. Kuvaat huikaisevia kuvia jo ennen kuin arvaatkaan.

OI. Share App >
Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua