Mobiiliversio Piilota

Käytät ilmeisesti Internet Explorer 6 -selainta. Se on jo vanhentunut.
Turvallisemman ja luotettavamman käytön takaamiseksi suosittelemme, että päivität selaimesi johonkin seuraavista:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

 • iF Design Award 2018 ‑voittaja

  iF Design Award on yksi maailman arvostetuimmista ja merkittävimmistä muotoilukilpailuista. Muotoilijat, valmistajat ja käyttäjät ovat vuodesta 1953 lähtien pitäneet iF-palkintoa merkkinä hyvästä muotoilusta. OM-D E-M10 Mark III voitti vuoden 2018 palkinnon seuraavilla arviointiperusteilla: innovaatio ja valmistus, toimivuus, estetiikka, vastuu, asemointi.

  Osallistu nyt

 • Red Dot Award: Product Design 2018 ‑voittaja

  Kansainvälinen Red Dot Award: Product Design ‑kilpailussa ammattilaistuomaristo valitsee vuoden parhaat tuotteet. Laatumerkki myönnetään vain sellaisille tuotteille, joiden ensiluokkainen laatu nostaa ne markkinoiden vastaavien tuotteiden yläpuolelle.

  Osallistu nyt

 • Vuoden 2017 lähtötason peilitön järjestelmäkamera

  ”E-M10 III on hyvin pieni ja kevyt, mutta se tarjoaa silti täydet käsisäädöt ja selkeän käyttöliittymän, joka sisältää paljon mukautusominaisuuksia – tämä kamera soveltuu ihanteellisesti kuvaajalle, joka aloittelee harrastusta ja haluaa kameran, joka jättää heille tilaa kasvaa.”

  Osallistu nyt

 • DPReview'n vuoden 2017 lukijoiden valinta: Paras perustason peilitön järjestelmäkamera

  ”Vaikka kamera on todella pieni, se sisältää täydet käsisäätömahdollisuudet, monipuoliset mukautusominaisuudet sekä paljon toimintoja. Kyllä, kyseessä on perustason kamera, mutta siitä huolimatta se sisältää tehokkaita ominaisuuksia, kuten 5-akselisen kuvanvakaajan, laadukkaan sähköisen etsimen ja 4K-videokuvauksen, joten se on yksi luokkansa monipuolisimmista kameroista.”

  Osallistu nyt

 • Paras keskitason peilitön kamera

  ”Olympus E-M10 III tarjoaa korkeatasoisen ergonomian, ensiluokkaisen valmistuslaadun ja mahtavan kuvanlaadun hintaluokassaan.” ”Jos etsit kameraa, jolla saat hyvälaatuisia kuvia sekä paljon kasvuvaraa edulliseen hintaan, tutustu ihmeessä Olympus E-M10 III ‑kameraan!”

  Osallistu nyt