Mobiiliversio Piilota

Käytät ilmeisesti Internet Explorer 6 -selainta. Se on jo vanhentunut.
Turvallisemman ja luotettavamman käytön takaamiseksi suosittelemme, että päivität selaimesi johonkin seuraavista:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

 

OM-D E-M10 Mark II
LUOMISVOIMAA

 • *Vain runko, akku ja muistikortti

  Pieni ja kevyt, ajatonta muotoilua

  E-M10 Mark II on pieni ja kevyt, ergonomiselta muotoilultaan täydellinen kamera tinkimättömään makuun. Kokonsa puolesta se on myös täydellinen matkakumppani, liikuitpa missä tahansa. Laadultaan vaikuttavalla metallirunkoisella rakenteella on painoa vain 390 g, joten se kulkee vaivattomasti mukana. Kaunis, klassinen muotoilu on ajanmukainen, ja uusin teknologia takaa parhaimman mahdollisen kuvanlaadun.

 • 5-akselinen kuvanvakaaja

  Täydellisiä otoksia myös hämärässä ja liikkeessä: E-M10 Mark II:n tehokkaan 5-akselisen kuvanvakaajan (IS) ansiosta
  saat käsivarallakin heilahtamattomia kuvia. Näin voit nauttia upeista, korkealaatuisista ja neulanterävistä otoksista kaikissa tilanteissa. OLYMPUKSEN tehokas 5-akselinen kuvanvakaaja on rakennettu kameran sisään, jotta järjestelmästä on saatu tehokkaampi ja kevyempi.

 • Yllä oleva kuva on julkaistu vain havainnollistamistarkoituksessa

  Sisäinen Wi-Fi

  E-M10 Mark II tekee kuvien jakamisesta helppoa. Voit ladata kuvat välittömästi älypuhelimeesi OLYMPUS Image Share (OI.Share) -sovelluksella ja jakaa ne vaivattomasti ystäviesi ja perheesi kanssa. Sisäänrakennetun
  Wi-Fi-yhteyden ansiosta voit hallita useita eri asetuksia koskematta lainkaan itse kameraan – aivan kuten jalustalta kuvattaessa laukaisin on välttämätön, jos kamera on ulottumattomissa tai kuvaaminen tapahtuu haastavassa ympäristössä.

 •  
  Pieni ja kevyt
 •  
  5-akselinen
 •  
  Wi-Fi
 • E-M10 Mark II
  LIMITED EDITION

  Fox Brown

  Hienostunut
  ja pätevä.

  Tyylin uusi ulottuvuus: E-M10 Mark II Limited Edition. Fox Brown -nahalla viimeistelty laadukas OM-D, jonka voit ottaa mukaasi kaikkialle yksilöllisen tyylisi ilmentämiseksi. Sisältää laadukkaan nahkahihnan ja elegantin, hopeanvärisen objektiivisuojuksen, joka viimeistele elegantin lookkisi. Kameraa valmistetaan vain 3 500 kappaletta maailmanlaajuisesti, joten tästä tulee haluttu keräilykappale.

   

  Vain 3 500 kappaleen valmistuserä

  HOPEANVÄRINEN OBJEKTIIVISUOJUS

  LAADUKAS NAHKAHIHNA

Ominaisuudet

 • Upea OM-D-kuvanlaatu

  Poikkeuksellisen korkea resoluutio, OLYMPUS Micro Four Thirds -kennon huikeat ominaisuudet ja edistynyt kuvantallennusteknologia vetävät vertoja D-SLR-kameroille. Yhdessä huipputehokkaan kuvanvakaajan kanssa tämä tekniikka saa esiin M.ZUIKO-objektiivien parhaat puolet, joten tuloksena on innoittavia, teräviä valokuvia ja videoita. Kokeile E-M10 Mark II -kameraa ja anna sen kuvanlaadun hämmästyttää!

  Visionääri: Andreas Wonisch

 • Sähköinen etsin

  Entistäkin yksinkertaisempi kuvanmuodostus: 2,36 miljoonan pisteen sähköinen OLED-etsin takaa huipputarkan kuvanmuodostuksen kohteesta. Lisäksi säätöjä voidaan tarkkailla reaaliajassa, joten voit hallita laitetta yksityiskohtaisesti ja saada siten valokuvaamisestasi kaiken irti.

  2,36

  milj. kuvapistettä

  OLED EVF

 • Laaja valikoima objektiiveja

  Laaja valikoima huippulaatuisia objektiiveja, joiden optiset ominaisuudet mukailevat E-M10 Mark II -kamerasi tyyliä ja suorituskykyä. Voit käyttää makro-, kauko-, laajakulma- tai kalansilmäobjektiivia - mitä ikinä haluat.

  Yli

  40

  Micro Four Thirds -objektiivit

 • 4K Time Lapse

  Time Lapse -tilassa voit luoda kuvasarjoja ja yhdistää ne myöhemmin 4K-videoksi, jolloin näyttää siltä kuin aikaa olisi nopeutettu. Luo hämmästyttäviä videoita, joissa on mahtavia yksityiskohtia. Voit kuvata mitä tahansa kohteita, kuten maisemia, luontoa, kaupunki- tai teollisuusympäristöä: 4K Time Lapse -videoissa on taikaa!

  Time Lapse

 • Hidastus

  E-M10 Mark II:n standardienmukainen, monikuvanopeudella tapahtuva videokuvaus mahdollistaa hidastetun toiston (4x) erittäin tasaisesti. Yksityiskohtaisen tarkka kuva sopii erityisesti graafisten tai nopeasti liikkuvien kohteiden taltiointiin.

  Hidastus (VGA)

Muut ominaisuudet

Automaattitarkennusalusta

Intuitiivinen tarkennuksenhallinta katsottaessa etsimen läpi: Voit muuttaa automaattitarkennusta kuvauskohteen mukaan kameran takana sijaitsevalta kosketusnäytöltä. Kosketa näyttöä sormella ja siirrä tarkennuspiste haluamaasi kohtaan. Samalla voit edelleen seurata tapahtumia etsimen kautta.

Tarkennuksen haarukointi

Tässä toimintotilassa E-M10 Mark II ottaa useampia kuvia käyttäen jokaisessa eri tarkennusasetuksia. Toiminto on kätevä erityisesti lähikuvissa ja makrokuvauksessa.

Yhdysrakenteinen salama

E-M10 Mark II:n tehokas, integroitu salama antaa lisää joustavuutta kuvaukseen. Sen avulla saat kauniita kuvia olosuhteista riippumatta, etkä joudu kantamaan mukanasi painavia tarvikkeita.

Hiljainen suljin -toiminto

Nyt voit olla tapahtumien keskipisteessä ilman, että olet huomion keskipisteenä. Hiljainen suljin -toiminto takaa, että laukaisinta painettaessa ei kuulu minkäänlaista ääntä, vaan voit kuvata täysin hiljaa.

Live Composite -toiminto

Live Composite -toiminnon avulla voit ottaa kauniita yö- ja hämäräkuvia. Kuvatessasi voit jopa nähdä kuvan muodostumisen näytöllä, joten voit päättää hämäräkuvien valotuksesta itse.

OM-D E-M10 Mark II Tekniset tiedot

 • Omd camera front 83,1mm 46,7mm 119,5mm
Muut tekniset tiedot
Kaikki objektiivit ja varusteet, mitä tarvitset.

Taltioi vaivatta luovat visiosi erinomaisilla ZUIKO-objektiiveilla ja laadukkailla OLYMPUS-varusteilla. Ne tarjoavat käyttöösi monipuolisuutta, jonka avulla voit nostaa kuvauksesi täysin uudelle tasolle.

Laadukas objektiivivalikoima.

Makro-objektiiveista laajakulmaisiin ja teleobjektiiveihin - OLYMPUS valmistaa objektiiveja kaikkiin luoviin tarpeisiin.

Lisätarvikevalikoima.

Paranna kuviasi tai videoitasi sekä OM-D-kokemustasi kaikkiin tyyleihin sopivilla lisätarvikkeilla.

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua
 • test-and-wow

  Testaa nyt

  Tutustu kameramallistoomme ja etsi lähin jälleenmyyjä.

  Lisää
   
   
  test-and-wow

  Testaa nyt

  Tutustu kameramallistoomme ja etsi lähin jälleenmyyjä.

  Lisää
   
   
 • storelocator

  Ostopaikat

  Haluatko mieluummin henkilökohtaista palvelua? Löydä nopeasti lähin OM Digital Solutions-jälleenmyyjä asuinpaikastasi riippumatta

  Etsi jälleenmyyjä
   
   
 • cart

  Osta verkosta

  Hyödynnä helppo ja kätevä 24/7 kauppa - osta uusi OLYMPUS-tuotteesi verkkokaupastamme jo tänään.

  Osta verkosta
   
   

Laajenna tuotteesi takuuta

Liity MyOLYMPUS-palveluun ja laajenna valikoitujen rekisteröityjen tuotteiden takuuta.

Rekisteröi nyt
 
 

Asiakastuki

Valitse alla olevasta luettelosta ongelma, johon tarvitset tukea.