Käytät ilmeisesti Internet Explorer 6 -selainta. Se on jo vanhentunut.
Turvallisemman ja luotettavamman käytön takaamiseksi suosittelemme, että päivität selaimesi johonkin seuraavista:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

 • Suomi

  Maakohtaiset sivut

om_n_silver
om_n_black
 
 

E-M10: Pieni koko - iso suorituskyky

Uusi E-M10 on erittäin ohut, kauniisti muotoiltu ja kevyt järjestelmäkamera, joka tarjoaa poikkeuksellisen hinta-laatusuhteen luokkansa parhaalla suorituskyvyllä. Tämä Micro Four Thirds -kamera on täynnä uudenaikaista teknologiaa: suuri sähköinen etsin, suorituskykyinen kolmen akselin kuvanvakaaja ja nopea automaattitarkennus. Kamerassa on myös sisäinen salama ja WiFi-ominaisuus. E-M10 päihittää DSLR-kamerat sekä koon että kuvanlaadun puolesta.

 •  

  KOMPAKTI KOKO

 •  

  MONIPUOLISTA LUOVUUTTA

 •  

  ERINOMAINEN MUOTOILU

E-M10 Limited Edition Kit

Aidosti erilainen

Koe, miltä tuntuu sulkea käteen esine, joka näyttää ja tuntuu ensiluokkaiselta ja jonka värimaailma heijastelee juuri sinun tyyliäsi. Ultraohuella pannukakkuzoomilla varustettu E-M10 Limited Edition Kit* on kaikkea, mitä tarvitset - ja enemmän. Kokonaisuuden täydentävät yhdenmukaiset, aidosta nahasta valmistettu kantohihna ja objektiivisuojus, joiden ansiosta tämä kamera on aidosti erilainen.

OSTA NYT
 
 
OM-D E-M10 + OBJEKTIIVI Linssinsuojus NAHKAHIHNA
 
     

* Limited Edition Kit ei ole saatavana kaikissa maissa. Pyydä lisätietoja paikalliselta jälleenmyyjältä.

 

... ja käyttäjätkin vahvistavat tämän

Thomas Leuthard

Thomas Leuthard

Jos sinulla ei vielä ole OM-D:tä, nyt on hyvä hetki hankkia E-M10.

Lisää
Steve Huff

Steve Huff

Minun mielestäni Olympuksen uusimmat rungot ovat poikkeuksellisen hyviä siksi, että ne tarjoavat kaiken ja ne suoriutuvat hyvin ilman varsinaisia kompromisseja.

Lisää
Mirrorlessons

Mirrorlessons

Pidän Olympuksen ratkaisusta laajentaa OM-D-mallistoa, sillä se on aina saanut hyvän vastaanoton valokuvaajien keskuudessa.

Lisää

E-M10 - tärkeät ominaisuudet

E-M10-mallin erinomainen sähköinen etsin: tule lähemmäksi kuvaa

Lue lisää
 
 

E-M10: Parhaat tulokset hämäräkuvauksessa ja full HD -videoissa

Lue lisää
 
 

E-M10-kamerassa on yhdysrakenteinen WiFi, ja voit ohjata monia asetuksia suoraan älypuhelimellasi.

Lue lisää
 
 

Kuvaustilanteet eivät enää karkaa käsistäsi ultranopean tarkennusjärjestelmän ansiosta.

Lue lisää
 
 

Luo vaikuttava kuva yhdistämällä se useasta kuvasta.

Lue lisää
 
 

E-M10-mallin erinomainen sähköinen etsin: tule lähemmäksi kuvaa

Hallitse valokuvaustasi ja uppoudu näkemääsi. E-M10-mallin sähköisen etsimen valoisuustasot ovat luonnolliset, mikä helpottaa kuvan sommittelua erityisesti kirkkaassa auringonvalossa tai hämärässä. Voit tarkista ja valita kaikki kuvausasetukset: voit jopa valita parhaan kuvasuhteen kuvallesi ja tarkastella kuviasi nostamatta sähköistä etsintä pois silmältäsi.

Näe taidesuotimen tai luovan tehosteen vaikutus kohteeseen ennen lopullisen kuvan ottamista

 

E-M10: Parhaat tulokset hämäräkuvauksessa ja full HD -videoissa

Soveltuu erinomaisesti käsivaralta kuvaamiseen: E-M10-mallin yhdysrakenteinen kolmen akselin kuvanvakaaja. Voit kuvata heikossa valossa ja hyödyntää vallitsevaa valoa ilman että kuvista tulee epäteräviä. Rungossa olevan yhdysrakenteisen kuvanvakaajan ansiosta E-M10-mallin kuvanvakaaja myös toimii Olympus-objektiivimalliston kaikkien objektiivien kanssa. Merkittäviä etuja sekä stillkuvaukseen että full HD -videokuvaukseen: E-M10-mallin kuvanvakaaja korjaa automaattisesti ei-halutun liikkeen ja pienentää epäterävyyttä ja tärähdyksiä. Lopputuloksesta muodostuu tasainen ja laadukas - nauti E-M10-kameran keveydestä ja kätevyydestä ja jätä hankala jalusta kotiin.

E-M10-kamerassa on yhdysrakenteinen WiFi, ja voit ohjata monia asetuksia suoraan älypuhelimellasi.

Ota valokuvaus täydellisesti haltuusi älypuhelimellasi. Nyt voit jopa säätää aukkoa, valotusaikaa ja muita asetuksia sekä siirtyä eri kuvaustilojen välillä ja jopa tarkastella ja ottaa Live Bulb -otoksia suoraan puhelimesi näytöltä kameran tärähdysten estämiseksi. Uuden, ultrakompaktin M.ZUIKO DIGITAL ED 1:3.5-5.6 EZ 14 - 42 mm -objektiivin avulla voit jopa zoomata suoraan älypuhelimellasi! Tuo E-M10-kamerasi otokset älypuhelimeesi Olympus Image Share -sovelluksella ja jaa kuvasi välittömästi perheelle ja ystäville yhteisöverkostoissa. Voit myös liittää paikkatiedot kuviisi älypuhelimellasi.

Kuvaustilanteet eivät enää karkaa käsistäsi ultranopean tarkennusjärjestelmän ansiosta.

FAST AF -tarkennusjärjestelmä on ultranopea ja erityisen tarkka AF-järjestelmä, joka kattaa kaikki kuvaustarpeesi. Sen avulla voit hallita supernopean tarkennusjärjestelmän toimintaa täydellisesti aina pienimpien kohteiden tarkennusalueen valintaa myöten - vaivattomasti takanäyttöä hipaisemalla. Lisäksi tämä vallankumouksellinen tarkennusjärjestelmä seuraa liikkuvia kohteita täydellisesti, minkä ansiosta toiminnan kuvaaminen on nyt helpompaa kuin koskaan aiemmin. E-M10-kamerassa on myös tehokas sarjakuvaustoiminto jopa 8 kuvan sekuntinopeudella.

Luo vaikuttava kuva yhdistämällä se useasta kuvasta.

Live Composite -toiminnon avulla voit luoda henkeäsalpaavan kuvan usean pitkän valotuksen yhdistämällä. E-M10-kameran älykäs Live Composite -toiminto hyödyntää erityistä kirkkaudensäätöteknologiaa, mikä poistaa arvailun usean valotuksen kuvauksesta. Voit esikatsella lopputulosta ennen kuvaamista määrittääksesi valotusarvon ja -välin, mikä helpottaa kuvausta ja antaa tilaa luovuudelle.

Live Bulb

Olympuksen vallankumouksellisen Live Bulb -toiminnon avulla voit ottaa pitkiä valotuksia ja seurata reaaliajassa, miten kuva muodostuu kosketusnäytölle ja etsimeen. Tämä toiminto soveltuu erinomaisesti dramaattiseen hämäräkuvaukseen ja se säästää sinut normaaliin bulb-valokuvaukseen liittyviltä kokeiluilta ja epäonnistumisilta.

Sisäänrakennettu salama

E-M10-kamerassa on sisäinen salama, joka täyttää valaistustarpeesi matkoilla. Yhdysrakenteisen salaman ansiosta kuva ei koskaan jää ottamatta heikon valon vuoksi, ja se soveltuu erityistehosteeksi, täytesalamaksi matkakuvaukseen, potrettikuvaukseen ja moneen muuhun tilanteeseen.

Kolmen tuuman näyttö

Kolmen tuuman tehokas ja kallistuva, 1 037k kuvapisteen LCD-kosketusnäyttö tarjoaa käyttöösi selkeän kuvan ja entistä laajemmat kuvakulmat kuvaukseen sekä kuvien ja videoiden katseluun. Näyttöä kallistamalla voit kuvata korkeasta ja matalasta kuvakulmasta vaivattomasti. Tarkenna ja kuvaa koskettamalla näyttöä sormellasi.

Photo Story ja taidesuotimet

Tee hetkestä elävä muisto Photo Storyn avulla. Ota kohteesta useita eri kuvia eri kuvakulmista ja sommittele ne yhdeksi kokonaisuudeksi. Kokeile eri tehosteita käyttämällä E-M10-kameran eri taidesuotimia ja korosta kuviasi omalla luovalla tavallasi.

Valokuvien ja videoiden tallennus

Voit tallentaa valokuvia samalla kun kuvaat Full HD -videota. E-M10 tukee Full HD -tarkkuutta (1920 x 1080 kuvapistettä), joten tuloksena on entistä kauniimpia videoita. MPEG4-muotoisen Full HD 1080 -videotallennuksen lisäksi kamerassa on myös stereoäänitallennus ja kolmiakselinen kuvanvakaaja.

 • test-and-wow

  Testaa nyt

  Tutustu kameramallistoomme ja etsi lähin jälleenmyyjä.

  Lisää
   
   
 • storelocator

  Ostopaikat

  Haluatko mieluummin henkilökohtaista palvelua? Löydä nopeasti lähin OLYMPUS-jälleenmyyjä asuinpaikastasi riippumatta

  Etsi jälleenmyyjä
   
   
 • cart

  Osta verkosta

  Hyödynnä helppo ja kätevä 24/7 kauppa - osta uusi OLYMPUS-tuotteesi verkkokaupastamme jo tänään.

  Osta verkosta
   
   
Laajenna tuotteesi takuuta

Liity MyOLYMPUS-palveluun ja laajenna valikoitujen rekisteröityjen tuotteiden takuuta.

Rekisteröi nyt
 
 
Asiakastuki

Valitse alla olevasta luettelosta ongelma, johon tarvitset tukea.

Seuraa meitä

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua