Mobiiliversio Piilota

Käytät ilmeisesti Internet Explorer 6 -selainta. Se on jo vanhentunut.
Turvallisemman ja luotettavamman käytön takaamiseksi suosittelemme, että päivität selaimesi johonkin seuraavista:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

Valitse OM- tai OM-D-kamerasi

Luokkansa johtavalla kuvanvakautuksella varustetut OM- ja OM-D-järjestelmät ovat maailman kompakteimmat, olipa valokuvaamisesi millä tasolla hyvänsä. Saat käyttöösi kaikki ammattilaisten edellyttämät ja aloittelijoiden arvostamat kuvausominaisuudet kevyessä ja kompaktissa kokonaisuudessa. Etsi itsellesi sopiva OM-D:

Ammattilaisille

Parhaat OM- ja OM-D-kamerat, jotka täyttävät vaativimmat kuvaustarpeet. Suorituskykyisintä teknologiaa, kuten jopa 1 053 ristikkäisellä pisteellä varustettu, tarkan ja terävän kuvantamisen takaava automaattitarkennus sekä jopa 120 ruudun sekuntinopeus, jonka avulla taltioit oikean hetken joka kerta.

Harrastajille

Korkealuokkaiset OM- ja OM-D-kamerat, joiden keveys ja kompakti rakenne helpottavat luovien visioiden muuttamista todeksi. Nopea kenno ja kuvaprosessori. Runkovakaaja. Runko maineikkaalla sääsuojauksella. Vain muutaman nimetäksemme.

Inspiroituneille vasta-alkajille

Huikeat OM- ja OM-D-kamerat, jotka tekevät laadukkaasta kuvaamisesta ja videoinnista nautinnollista joka kerta. Helppokäyttöiset järjestelmät korkealla kuvanlaadulla - ensiluokkaisiin kuviin ja videoihin, jotka kelpaavat jaettaviksi.

Mikä OM tai OM-D sopii sinulle?

Tarjolla on kattava valikoima OM- ja OM-D-kameroita, joista löydät takuulla valokuvaustarpeitasi ja -tyyliäsi parhaiten vastaavan mallin.

 • UUTUUS

  OM-1

  Mahdotontako? Ei. OM on jälleen täällä.

  Kaikki, mitä lippulaivakameralta odotetaan, on tässä. Kompakti ja kevyt rakenne sääsuojauksella ja edistyneillä ominaisuuksilla, jotta voisit nostaa luovuutesi uudelle tasolle.

 • OM-D E-M1 Mark III

  Pro-tason toimijoille.

  Ketterän kuvaamisen uusi airut E-M1 Mark III tarjoaa keveyttä, kompakti n rakenteen ja pro-tason ominaisuudet, joiden avulla nostat käsivarakuvauksesi uudelle tasolla - ilman rajoja.

 • OM-D E-M1X

  Vakaville ammattilaisille.

  E-M1X on luotettava kamerajärjestelmä, joka on täynnä uudenaikaista suorituskykyä, jota ammattilaiskuvaavat tarvitsevat - helposti käsiteltävässä kokonaisuudessa.

  • E-M1X
 • OM-D E-M5 Mark III

  Seikkailuhenkisille harrastajille.

  Kompakti ja kevyt E-M5 Mark III vapauttaa sinut isojen ja kömpelöiden laitteiden kahleista ja antaa silti käyttöösi kaiken tarvittavan, jotta voit nostaa kuvaamisesi uudelle tasolle.

 • OM-D E-M10 Mark III S

  Reissubloggareille.

  Kevyt E-M10 Mark III S on ihanteellinen matkakumppani, jolla taltioit laadukkaat kuvat neulanterävällä 5-akselisella kuvanvakaajalla ja taittuvalla näytöllä, ja jaat ne sitten Wi-Fi-yhteyden kautta.

 • OM-D E-M10 Mark IV

  Selfiekuvaajille.

  Erityisen selfienäytön ja helppojen yhteystoimintojen ansiosta tarkkojen ja terävien kuvien ottaminen ja jakaminen on ilo kompaktilla E-M10 Mark IV -kameralla.

 • test-and-wow

  Testaa nyt

  Tutustu kameramallistoomme ja etsi lähin jälleenmyyjä.

  Testaa nyt
   
   
 • storelocator Ostopaikat

  Haluatko mieluummin henkilökohtaista palvelua? Löydä nopeasti lähin OLYMPUS-jälleenmyyjäsi ympäri maailmaa.

  Löydä jälleenmyyjä
   
   
 • cart Osta verkosta

  Hyödynnä helppo ja kätevä 24/7 kauppa - osta uusi OLYMPUS-tuotteesi verkkokaupastamme jo tänään.

  Osta verkosta
   
   

Laajenna tuotteesi takuuta

Liity MyOLYMPUS-palveluun ja laajenna valikoitujen rekisteröityjen tuotteiden takuuta.

Rekisteröi nyt
 
 

Asiakastuki

Valitse alla olevasta luettelosta ongelma, johon tarvitset tukea.