Mobiiliversio Piilota

Käytät ilmeisesti Internet Explorer 6 -selainta. Se on jo vanhentunut.
Turvallisemman ja luotettavamman käytön takaamiseksi suosittelemme, että päivität selaimesi johonkin seuraavista:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

MONOCULAR I

Monocular i: kompakti monokulaari, jonka avulla voit nauttia tehokkaasta suurennuksesta kaikkialla
 • Korkealaatuinen, kuusinkertainen suurennusteho
 • Trendikäs ja kompakti muotoilu, sopii pieneenkin taskuun
 • Vesitiivis | Huurtumaton | Likaa hylkivä

Monocular i

 • Teatteri

  Muodikas valko-beigenvärinen malli kerää ihailevia katseita teattereissa, kabareissa tai näyttelyissä, ja se tarjoaa poikkeuksellista suorituskykyä 6x-suurennuksella. Liukuvan tarkennussäätönsä ansiosta sitä on helppo ja näppärä käyttää, sillä voit tarkentaa haluamaasi kohteeseen luotettavasti ja nopeasti.

 • Museo

  Erittäin kompakti, mitoiltaan vain 87x38x25 mm (PxLxK), mikä merkitsee , että se mahtuu mukavasti myös pieneen laukkuun tai takin taskuun, joten se on hetkessä käyttövalmis. Vain 70 g:n painonsa ansiosta tämä tuote kulkee mukanasi kaikkialle, ja voit nauttia museoista täysipainoisesti ilman että sinun tarvitsee kantaa mukanasi raskaita varusteita.

 • Konsertti

  Kristallinkirkas näkymä on taattu kaikissa tilanteissa korkealaatuisen, halkaisijaltaan 16 mm:n linssijärjestelmän ansiosta. Runko on täytetty typpikaasulla huurtumisen estämiseksi – mikä takaa, että Monocular i -käyttäjät voivat nauttia täydellisistä näkymistä konserttisaleissa kauan ennen kuin muut, joilla ei ole käytettävissään tätä arvokasta etua. Vesitiiviin rakenteen ansiosta voit nauttia siitä myös ulkoilmakonserteissa sateella.

OM Digital Solutions uusi Monocular i -malli on helposti mukana kulkeva ratkaisu kaukaisten kohteiden suurentamiseen yhdelle silmälle.
Uusi tuote tuottaa kaksiulotteisen kuvan, ja se tarjoaa saman suurennustehon ja kirkkaan kuvan kuin tavalliset kiikarit poikkeuksellisen pienessä koossa.
Koko on uuden Monocular i:n tärkein valtti. Sen tilavuus ja paino on likimain puolet kiikareiden vastaavista. Olitpa sitten oopperassa, teatteriesityksessä, taidenäyttelyssä tai seminaarissa, tämä tyylikäs malli on täydellinen ratkaisu käyttäjille, jotka haluavat nauttia 6x-suurennuksesta (ilman suuren ja raskaan kiikarin mukanaan tuomia haittoja.)

Lue lisää