Mobiiliversio Piilota

Käytät ilmeisesti Internet Explorer 6 -selainta. Se on jo vanhentunut.
Turvallisemman ja luotettavamman käytön takaamiseksi suosittelemme, että päivität selaimesi johonkin seuraavista:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

 • Suomi

  Maakohtaiset sivut

 

Jaa intohimosi

OLYMPUS PEN E-PL8
Haluttavaa </br> muotoilua

Vuoden kohokohta

Etsitkö inspiraatiota? Tee uudesta OLYMPUS
PEN E-PL8 -kamerasta henkilökohtainen muusasi. Tämä digitaalikamera on vuoden kohokohta, ja se on saatavana tyylikkään ruskeana ja muissa ylellisissä väreissä. Moderni muotoilu yhdistelee helpon käytettävyyden klassisiin kaariin ja nahkapinnan laadukkaaseen metalliin, jotka yhdessä tekevät E-PL8-kamerasta kaltaisesi katseenvangitsijan. Rungon väreihin sopivat hihnat löydät Fashion Accessory Collectionista, kun haluat tehdä tästä ammattilaislaatuisesta kamerasta himoitun muotivarusteen.

Haluttavaa
muotoilua

Ilmaise itseäsi

Ilmaise itseäsi

Kaikki rakastavat selfiekuvia! Mutta jokainen, joka on yrittänyt ottaa hyvää selfietä tietää, että ne ovat oma taiteenlajinsa ja että onnistuminen on haastavaa. Uuden OLYMPUS
PEN E-PL8 -kameran avulla omakuvasi näyttää hyvältä heti ensimmäisellä laukaisulla. Taita kosketusnäyttö alas, niin peilitön kamera siirtyy automaattisesti selfietilaan. Hei hyvännäköinen, hyvästi outo ilmestys!

Jopa koko asusteesi kuvaaminen on helpompaa kuin aiemmin. Yhdistettynä älypuhelimeen tämä kompakti järjestelmäkamera on juuri se monipuolinen kuva-assistentti, josta PEN-ihailijmme ovat unelmoineet.

Selfiepäivitys

Elä intohimosi todeksi

Pehmeä valo, joka hyväilee huolellisesti aseteltuja kappaleita; takeaway-kahvi muuntuu taiteeksi; aterialuomukset ovat niin erityisiä, että haluat jakaa ne PEN Generationin ja koko muun maailman kanssa. OLYMPUS PEN E-PL8 -kameralla voit taltioida ja jakaa elämäsi taianomaiset hetket. Katso ohjeet PEN-julkaisuista. Taidesuodinten avulla voit herättää luovuutesi eloon ja luoda kuviisi erityisen tunnelman. Live-esikatselun avulla voit nähdä taidesuodinten vaikutuksen reaaliajassa ja valita haluamasi helpommin kuin koskaan aikaisemmin.

Selfiepäivitys

Laajenna luovuuttasi

Laajenna luovuuttasi

SYKKIIKÖ SYDÄMESI MUODILLE JA LIFESTYLE-TUOTTEILLE?

Inspiroidu ja aloita oma luova matkasi PEN-kameralla.

Halusitpa sitten kehittää someprofiiliasi, parantaa kuvaustaitojasi tai oppia lisää järjestelmästämme – meillä on sisältöä juuri sinua varten.

Löydä  
Lisää liikettä

Lisää liikettä

Joskus pelkkä valokuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Ja joskus lyhyt video kertoo enemmän kuin tuhat valokuvaa. Aina tulee olemaan hetkiä tai tapahtumia, jotka edellyttävät liikettä herätäkseen eloon. Videoleiketoiminnon ansiosta voit kuvata HD-laatuisena, yhdistellä useita lyhyitä videoita, lisätä musiikkia halutessasi ja jakaa lopputuloksen älypuhelimellasi.

Share beautifully

Share beautifully

Poikkeuksellisista hetkistä tulee entistä nautinnollisempia, kun voimme jakaa ne muiden kanssa. Tästä syystä tämä OLYMPUS PEN -kamera on varustettu yhdysrakenteisella WiFi-ominaisuudella, ja yhdessä OLYMPUS Image Share -sovelluksen kanssa voit jakaa intohimosi ystäviesi ja seuraajiesi kanssa milloin ja missä tahansa haluatkin. Korkealaatuiset kuvat nostavat Facebook-profiilisi ja Instagram-tilisi uudelle, vaikuttavalle tasolle.

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua
 • test-and-wow

  Testaa nyt

  Tutustu kameramallistoomme ja etsi lähin jälleenmyyjä.

  Lisää
   
   
  test-and-wow

  Testaa nyt

  Tutustu kameramallistoomme ja etsi lähin jälleenmyyjä.

  Lisää
   
   
 • storelocator

  Ostopaikat

  Haluatko mieluummin henkilökohtaista palvelua? Löydä nopeasti lähin OM Digital Solutions-jälleenmyyjä asuinpaikastasi riippumatta

  Etsi jälleenmyyjä
   
   
 • cart

  Osta verkosta

  Hyödynnä helppo ja kätevä 24/7 kauppa - osta uusi OLYMPUS-tuotteesi verkkokaupastamme jo tänään.

  Osta verkosta
   
   

Laajenna tuotteesi takuuta

Liity MyOLYMPUS-palveluun ja laajenna valikoitujen rekisteröityjen tuotteiden takuuta.

Rekisteröi nyt
 
 

Asiakastuki

Valitse alla olevasta luettelosta ongelma, johon tarvitset tukea.