Mobiiliversio Piilota

Käytät ilmeisesti Internet Explorer 6 -selainta. Se on jo vanhentunut.
Turvallisemman ja luotettavamman käytön takaamiseksi suosittelemme, että päivität selaimesi johonkin seuraavista:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

DS-2600:

Yksinkertaista ja huoletonta sanelua ammattilaislaadulla.

Laita äänesi töihin

Työskenteletkö paljon kotoa käsin tai onko työpaikkasi pienehkö lääkärikeskus, asianajotoimisto tai muu sellainen? DS-2600 sopii ihanteellisesti henkilökohtaisiin työnkulkuihisi.

Löydä digitaalisen sanelun hyödyt

Analoginen sanelu ei tule enää kysymykseen ja haluaisit löytää yksinkertaisen digitaalisen sanelun järjestelmän? Siirry digitaalisen sanelun maailmaan helposti uudella DS-2600:lla.

Uudet yrittäjät ovat jatkuvasti liikkeessä

Oletko juuri perustanut yrityksen ja etsit nyt helppoa ja nopeaa apua digitaaliseen saneluun? Anna DS-2600:n auttaa sinua menestymään. Helposti ja nopeasti.

Taltioi tapaamiset ja kokoukset

Ravaatko jatkuvasti kokouksissa? Viekö jatkuva kirjoittaminen huomiosi pois itse aiheesta tai asiakkaasta? Kokeile uuden DS-2600:n kokoustoimintatilaa, joka tallentaa jokaisen sanan stereona.

Intuitiivinen neliasentoinen liukukytkin

Liukukytkin tekee laitteen käytöstä helppoa, jolloin voit keskittää kaiken huomiosi itse saneluun. Voit aloittaa ja lopettaa sanelun ja muokata aiempia saneluita helposti liukukytkimen avulla ilman, että sinun tarvitsee edes vilkaista laitetta. Näin sanelu onnistuu hyvin myös liikkeellä ollessasi.

Säästä aikaa: luo tekstiä helposti lukuisten muokkausasetusten avulla

Puheen muuttamiseen tekstiksi liittyy paljon muutakin kuin puheen taltiointi. Digitaalisen puheen standardi (DSS) mahdollistaa tiedoston nopean muokkauksen (lisäys, korvaus, liitäntä, poisto/leikkaus).

Korkealaatuinen mikrofoni alhaisella kohinatasolla

Uudessa DS-sarjassa on alhaisen kohinatason suuntaamattomat mikrofonit ja mikrofoniyksikön peittävä vaimennin, joka vähimmäistää mikrofonin käsittelystä syntyvät äänet.

Uutta! Mukana suuntaava stereotallennus

Puhetta kuuluu kokousten aikana usein monelta eri suunnalta, ja se voi olla epäselvää. Kukaan ei pysty tekemään muistiinpanoja niin nopeasti ja järjestelmällisesti. DS-2600 sopii erityisen hyvin kokousten taltiointiin. Voit taltioida kokoukset helposti laadusta tinkimättä.

Helppoa sanelunhallintaa DSS Player Standard -ohjelmistolla

DS-2600 on varustettu DSS Player Standard -ohjelmistolla (Mac ja PC). Saneluita on helppo tarkastella ja hallita käyttäjäystävällisessä ohjelmistossa. Lisäksi ohjelmisto tuo sanelut automaattisesti sanelulaitteesta tietokoneeseen.

Etsitkö tehokasta ratkaisua, joka muuttaa puheen tekstiksi ja sisältää WiFi-toiminnon sekä kattavat tietoturvaominaisuudet?

Siirry DS-9500-tuotesivulle ja tutustu tähän ammattimaiseen WiFi-toiminnolla varustettuun saneluratkaisuun. Työnkulut nopeutuvat entisestään, kun voit jakaa sanelutiedostosi langattomasti. Missä ikinä oletkin.

Lue lisää >
Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua