Mobiiliversio Piilota

Käytät ilmeisesti Internet Explorer 6 -selainta. Se on jo vanhentunut.
Turvallisemman ja luotettavamman käytön takaamiseksi suosittelemme, että päivität selaimesi johonkin seuraavista:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

RecMic II:

Älykäs ja joustava USB-mikrofoni.

RecMic II:

Suunniteltu tarkkoihin tuloksiin puheentunnistuksen kanssa. Myös meluisissa ympäristöissä.

RecMic II:

Kytke ja käytä

RecMic II -mallisto

KOE UUSI PUHEENTUNNISTUKSEN ULOTTUVUUS. Vaativimpien ammattilaisten tarpeisiin kehitetty RecMic II -mallisto tarjoaa ensiluokkaista käytettävyyttä ja tuloksia eri puheentunnistusjärjestelmissä. Uusi mallisto sisältää neljä eri mallia, joissa on innovatiivinen vastameluteknologia ainutlaatuisella kaksimikrofonijärjestelmällä joustavaa suuntaavuutta ja vastameluominaisuutta silmällä pitäen. Kaikissa malleissa on miellyttävä, UV-suojattu pinta ja äänettömät painikkeet häiritsevien runkoäänien vaimentamiseksi. Antibakteerinen pinta täyttää erityisesti terveydenhuoltoalan hygieniavaatimukset.

Hiljainen ympäristö

Etsitkö parasta tallennuslaatua kaikkiin ympäristöihin? Missä tahansa, milloin tahansa. Haluat valita paikkasi vapaasti ja nauttia avoimen ikkunan kautta virtaavasta raittiista ilmasta. Odottamattomien häiriöäänten mahdollisuus on silti olemassa.

Meluisa ympäristö

RecMic II pysäyttää odottamattomat hälyäänet lähes kokonaan. Taustahälyn heikentävä vaikutus tallennuslaatuun pienenee merkittävästi.

Keilanmuodostus

RecMic II -malliston innovatiivisen ja älykkään kaksoismikrofonijärjestelmän ansiosta mikrofoni vaimentaa aktiivisesti taustamelun, mikä takaa korkean puheentunnistuslaadun.

Suuntaavuus POIS

Mikrofonien voimakas suuntaavuus on tärkeää korkeatasoisen puheentunnistuslaadun saavuttamisessa. Kun suuntaavuus kytketään POIS, laite tallentaa myös ympäristön äänet.

Suuntaavuus PÄÄLLÄ

Kahden suuntaamattoman mikrofonin ansiosta RecMic II pystyy keskittymään pelkkään puhujaan ihmisen tavoin. Taustaäänet jätetään pääosin huomiotta.

Edistyksellinen vastamelutoiminto tunnistaa puheäänen ja taltioi sen muuttumattomana. Samalla se vaimentaa asiaankuulumattomat äänet puheääntä vääristämättä. Ajasta ja paikasta riippumatta.

Vastamelu- ja suuntaavuustoimintoja voidaan muokata RCT (RecMic Configuration Tool) -ohjelmistolla tai painikeyhdistelmillä ilman ulkoista ohjelmistoa (katso Pikaopas).

Lataa >

Saksalaisen DAZ Diktiertechnikin toimitusjohtajat Torsten Hein ja Carsten Schulthes: "Testilaitteen tallennuslaatu ja puheentunnistus ovat erinomaiset erittäin herkkien mikrofonien sekä taustahälyn tehokkaan vaimennuksen ansiosta. Ainutlaatuista tässä on mahdollisuus ohjelmoida näppäimet yksilöllisesti, joten sen yhteensopivuus ohjelmistojen kanssa on vertaansa vailla. Tietokoneet, jotka tunnistavat näppäimistön, tunnistavat myös Olympus RecMic II -laitteen. Tämä on älykäs ratkaisu Olympukselta säästää IT-resursseja ja saada uusia käyttäjiä."

Ranskalaisen DICMA:n teknisen työryhmän johtaja Romain Koenig: "Meluisissa ympäristöissä tekemämme testit osoittavat, että puheentunnistus toimii erinomaisesti. Melutoleranssia voidaan säätää sekunneissa painamalla mikrofonin kahta painiketta. Niiden avulla voit vaihtaa hiljaisesta ympäristöstä meluisaan ongelmitta. Uuden RecMic-laitteen HID-tilan avulla tekninen tiimimme voi määrittää asiakasratkaisut ilman lisäajureita. Ajurittomuus tarkoittaa sitä, että laite toimii kaikkien tavallisten käyttöjärjestelmien kanssa, ja järjestelmän kaatuminen on epätodennäköisempää."

Sveitsiläisen Voicepoint AG:n järjestelmäinsinööri Jürg Sprecher: "Teknologia vähentää ei-toivottua taustamelua ja tuottaat parhaat puhtaaksikirjoitus- ja puheentunnistustulokset. Toimitukseen sisältyvä RecMic Configuration Tool (RCT) -ohjelmisto näyttää nykyaikaiselta ja on helppo käyttää.“

Käy Voicepointin verkkosivulla >
Yhteensopivat tuotteet
 • dns.comfort.pro workflow, dns.comfort.basic workflow PLUS, dns.comfort.net PLUS, dns.comfort.local PLUS

 • Lexacom 3, Lexacom Echo, Lexacom Connect

 • VocalSoft

 • DictaPlus

 • Kaikki tuotteet ovat yhteensopivia

 • Kaikki tuotteet ovat yhteensopivia

 • MIRSK Speech Recognition & MIRSK SUITE

 • M*Modal Fluency Direct ®, M*Modal Fluency Flex ®

 • RM-4010P: Speech Recognition Family

 • Dictanet

 • Zenidoc

Ohjelmistokehittäjille: Tee-se-itse

Kehitätkö omat ohjelmasi? Haluatko integroida RecMic II -laitteeseen ilmeisten ja piilotettujen toimintojen täydet hallintaominaisuudet? Tarjoamme käyttöösi helppokäyttöisen SDK:n, jonka avulla voit integroida Olympus-sanelulaitteiston ohjelmaasi pienellä vaivalla. Hae uusin SDK napsauttamalla tätä linkkiä.

Käytä >