Mobiiliversio Piilota

Käytät ilmeisesti Internet Explorer 6 -selainta. Se on jo vanhentunut.
Turvallisemman ja luotettavamman käytön takaamiseksi suosittelemme, että päivität selaimesi johonkin seuraavista:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

LS‑P5

ALL-IN-ONE High Resolution Audio
  • TRESMIC II
  • 96kHz/24bit
  • Bluetooth®

Uuden sukupolven äänenlaatua, myös kauempaa

Vaikuttava koko, ensiluokkainen audiosuunnittelu.

TRESMIC II suuntaavuuden hallintaan

Zoom-mikrofonilla varustettu tallennin mahdollistaa ainutlaatuisen audiohallinnan: kolmen mikrofonin taltioima ääni miksataan ja suuntaavuutta säädetään 21 eri tasolla äänenlaadun heikkenemättä. Valitse optimaaliset asetukset käyttötarkoituksen pohjalta linnunlaulun taltioinnista aina musiikin äänitykseen sekä luentojen tai kokousten tallennukseen.

96 kHz/24 bit, lineaarinen PCM ‑tallennus

Tallennin tukee jopa 96 kHz:n näytteenottotaajuutta ja lineaarista PCM-tallennusta jopa 24 bitin kvantisointinopeudella (tietoa tallentuu kolminkertainen määrä CD-levyn laatuun verrattuna). Valittavissa on myös häviötön FLAC-tallennus ja -toisto korkealuokkaisen äänen takaamiseksi ilman että tiedostokoko kasvaa suureksi. MP3-tallennus on saatavilla myös enintään 320 kilobitin sekuntinopeudella.

Bluetooth®-ominaisuus

Langaton äänen monitorointi ja kattava älypuhelinhallinta iOS- ja Android-laitteisiin soveltuvalla DVR.Remote ‑sovelluksella. Jopa 10 m etäisyydelle.

Lataa App Storesta >
Lataa Play Kaupasta >

125 dB SPL äänenpainetason mikrofonit

Tallentaa säröttömästi voimakkaan musiikin ja ympäristöäänet, kuten myöskin linnunlaulun ja luennot.

Tallennustiloina älykäs automaattitila, manuaalitila ja Smart-tallennus

Älykäs automaattitila säätää tallennustasot dynaamisesti automatiikan ohjaamana. Manuaalitila mahdollistaa tallennustason hienosäädön äänilähteen äänenvoimakkuuden mukaan. Uusi Smart-tila määrittää optimaalisen äänitason kuuntelemalla ympäristöä ennen tallennuksen aloittamista.

Bright sound ‑tila on ihanteellinen puheäänen tallennukseen

Uusi Bright Sound ‑tila tuottaa selkeämmät tallennukset puheäänestä esimerkiksi vlogien, luentojen tai kokousten tallentamista silmällä pitäen. Keskiääniä ja korkeita äänitaajuuksia korostava tallennus ehkäisee ympäristöäänten häiritsevää vaikutusta.

Mukautetut tallennustilat vaivatonta äänitystä silmällä pitäen

Voit nyt tallentaa mukautetut asetuksesi, minkä lisäksi LS-P5 tarjoaa 2 mikrofonia hyödyntävän melunvaimennustoiminnon meluisissa ympäristöissä tapahtuvaa äänitystä varten. Tämä tallennustila on nimeltään Noisy Situation. Suunniteltu puheen tallennukseen hyvin meluisissa ympäristöissä. Yksi mikrofoni kuuntelee taustamelua samalla, kun puhe tallennetaan toisella mikrofonilla.

Esiäänityksen ansiosta mitään ei jää tallentamatta

2 sekunnin esiäänitys varmistaa, että linnunlaulu tai luennon aloitus ei jää taltioimatta ohjausviiveen vuoksi. Tallenninta voidaan myös ohjata DVR.Remote-älypuhelinsovelluksella.

Composite USB -audiotila

Laite toimii USB-mikrofonina ja kaiuttimena. Ihanteellinen striimaukseen tai online-kokouksiin.

Koko, liitettävyys ja muisti

Kevyt laite, joka kulkee mukana vaivatta. Tallensitpa miten hyvänsä, tarvitset oikeat liitännät.

Pieni koko - iso ääni

Suorituskykyisistä mikrofoneista ja kahdesta akusta tai paristosta huolimatta tallentimen mitat ovat vain 39,6 x 112,2 x 16,1 mm ja paino vain 78 g.

16 Gt:n sisäinen muisti (+ MicroSD-muistikorttipaikka)

16 Gt:n sisäinen muisti mahdollistaa jopa 7 tunnin taltioinnin 96 kHz:n/24 bitin Hi-Res-laadulla tai 21 tunnin taltioinnin CD-laadulla. Laite tukee jopa 2 Tt:n kokoisia MicroSD-muistikortteja (XC-tyyppi I).

Jopa 37 tunnin toiminta-aika

Sisältää kaksi AAA-kokoista, ladattavaa Ni-MH-akkua, jotka voidaan ladata USB-yhteyden kautta. Power delivery ‑virtalähde tukee myös akun latausta samanaikaisesti laitteen käytön aikana.

Mikrofonin ja kuulokkeiden liitäntä

LS-P5:ssä on sekä mikrofoni- että linjatuloliitännät sekä kuulokkeiden lähtöliitäntä, joten voit liittää siihen ulkoisen mikrofonin tai käyttää sitä kameran mikrofonina.

Klaffiääni ja testiääni ovat hyödyllisiä videon äänilähteen tallentamiseen

Klaffiäänen avulla voit lähettää referenssisignaalin digitaalikameraasi editointivaiheen helpottamiseksi. Testiäänen avulla voit asettaa kameran äänentallennustasot.

Jalustakiinnike

LS-P5-tallentimessa on yleisesti käytetty ¼-tuuman kierrekiinnike, jonka avulla se voidaan kiinnittää kameraan (salamakenkäadapterilla) tai mikrofonijalustaan.

Yhdysrakenteiset muokkaus- ja toistotoiminnot

LS-P5-tallennin sisältää useita yhdysrakenteisia toimintoja, jotka eivät edellytä tietokonetta.

Normalisointi

Hiljaisissa tallenteissa voidaan käyttää normalisointitoimintoa, joka kasvattaa äänenvoimakkuutta laadusta tinkimättä ja särön lisääntymättä.

Äänitiedoston jako ja leikkaaminen

Yhdysrakenteisten muokkaustoimintojen avulla pitkät tallenteet voidaan jakaa ja niitä voidaan leikata LS-P5:llä ilman jälkikäsittelyn tarvetta. Voit myös lisätä äänitiedostoihin alku- ja loppuhäivytykset.

Löydä tallenteesi nopeasti kalenterihakutoiminnolla

Kalenterihakutoiminnolla tallentamasi äänitteisiin merkitään automaattisesti niiden tallennuspäivämäärä ja ne esitetään kalenterimuodossa, jolloin ne on helpompi löytää.

Lisätoistotoiminnot

LS-P5-tallentimessa on melunvaimennustoiminto, joka tuottaa korkealaatuisen äänenlaadun ja mahdollistaa tehokkaan puheäänen toiston: se ohittaa automaattisesti muut kuin puheääntä sisältävät osuudet ja toistaa vain puheääntä sisältävät osuudet tiedostosta ajan säästämiseksi ja toiston parantamiseksi puhtaaksikirjoituksen yhteydessä.

Järjestä tallenteesi vaivatta mukautettujen kansioiden avulla

Voit luoda kansioita ja antaa tallennuskansioille nimiä, kuten Kokous tai Luento. Voit myös muuttaa kansion ja tiedostojen nimiä DVR.Remote-älypuhelinsovelluksella.

Ei pelkkä sanelulaite, vaan kokonainen järjestelmä

LS-sarja sisältää useita eri varusteita. Muun muassa mikrofoneja, joustoripustimia, kaapeleita, koteloita ja virtalähteitä.

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua