Mobiiliversio Piilota

Käytät ilmeisesti Internet Explorer 6 -selainta. Se on jo vanhentunut.
Turvallisemman ja luotettavamman käytön takaamiseksi suosittelemme, että päivität selaimesi johonkin seuraavista:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

Digital Speech Standard (.dss)

Digital Speech Standard on Olympuksen, Grundigin ja Philipsin luoma yhtenäinen sanelustandardi ammattisaneluympäristöihin.

Lisätiedot

Tämän standardin tarkoituksena on varmistaa, että useiden valmistajien sanelimilla tallennetut tiedostot voidaan toistaa useammalla laitteella. Tämä varmistaa laajemmat markkinat, jossa loppukäyttäjällä on suurempi joustavuus ja valintamahdollisuus, sekä hallitun standardin tuoma turvallisuus.

Se tarjoaa erinomaisen äänenlaadun,. DSS-tiedostojen korkean pakkaussuhteen ja pienemmät tiedostojen koot verkkoliikenteeseen. Formaatti mahdollistaa myös lisätietojen, kuten asiakkaan / potilaan nimen ja asiakirjan tyypin sisällyttämisen tiedostoon, edelleen helpottaa tiedostojen hallinnointia.

DSS Pro (. DS2) formaatti on kehittynyt .DSS-formaatista, ja se tarjoaa paremman äänenlaadun esimerkiksi puheentunnistusta varten, sekä lisäksi paremman tiedostojen salauksen luottamuksellisia saneluja varten. Erityinen pakkaustekniikka helpottaa edelleen pitämään äänitiedostot pieninä, mikä on välttämätöntä kun saneluita lähetetään sähköpostitse, verkossa tai kun niitä arkistoidaan.

Ammattimaisiin sanelusovelluksiin .dss ja .ds2 ovat ehdoton valita standardoituna ja tulevaisuudessakin turvattuna tiedostomuotona.