Käytät ilmeisesti Internet Explorer 6 -selainta. Se on jo vanhentunut.
Turvallisemman ja luotettavamman käytön takaamiseksi suosittelemme, että päivität selaimesi johonkin seuraavista:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

  • Suomi

    Maakohtaiset sivut

ODDS: Ammattimaiset älypuhelinsanelut. Kaikkialla. Kaikkina aikoina.

ODDS – ammattimainen pilviratkaisu

sanelupalvelu (ODDS) hallinnoi Olympus Dictation -sovelluksen (iOS/Android) saneluiden siirtoja tilanteissa, joissa sanelulaitetta ei ole mukana.

Olympus Dictation for iPhone/Android

Olympuksen sanelupalvelu

ODMS Puhtaaksikirjoitusmoduuli

DSS-tiedosto

DSS-tiedosto

DSS-tiedosto

Pääkäyttäjä

Olympus-saneluportaali

ODDS-palvelin

https

S-posti / ftps

Puhtaaksikirjoittaja

Puhtaaksikirjoittaja

Puhtaaksikirjoittaja

Tietoturva ennen kaikkea

Yrityksissä tieto on usein tärkein omaisuus. Kun Olympus Dictation for iPhone tai Android yhdistetään ODDS-palvelimeen, organisaatio saa lukuisia turvallisuushyötyjä. Sanelut voidaan tallentaa DSS Pro -muodossa 256-bittisellä AES-salauksella. Tämä merkitsee, että sanelutiedostot ovat suojattuja jo ennen kuin ne lähetetään HTTPS- tai ftps-yhteyden kautta, eivätkä asiattomat henkilöt pääse kuuntelemaan niitä toimitusketjun missään vaiheessa.

Saumaton integrointi olemassa oleviin saneluprosesseihin

Audioformaatti DSS Pro, ammattimaisten puheenkäsittelyratkaisujen vakiintunut standardi, mahdollistaa saumattoman integroinnin ja jälkikäsittelyn puheen puhtaaksikirjoittamista varten kautta maailman. Metatiedot, kuten tekijän ID ja työtavat, tallennetaan sanelutiedoston mukaan. On myös mahdollista ohjata sanelut yrityksen ftp-palvelimelle, jotta puhtaaksikirjoittajat pääsevät niihin mistä päin maailmaa tahansa.

Olympus-saneluportaali

Olympus Dictation Portal (ODP) on vahvasti suojattu ja joustava web-pohjainen konfigurointityökalu, joka mahdollistaa pääkäyttäjille Olympus Dictation -sovelluksen ja siihen liittyvien ODDS-lisenssien keskitetyn hallinnan. Pääkäyttäjä säätää konfigurointiasiat, kuten sanelujen kohdeosoitteet ja salausasetukset, jolloin tekijät (loppukäyttäjät) voivat keskittyä itse saneluun sovelluksen avulla. Tämä pitää kaiken mahdollisimman yksinkertaisena ja käyttäjävirheiltä vältytään.

Ammattilaiskäyttö kohtaa puhelimien langattoman vapauden

Saneluista puheen ollen, ammattilaiset eivät aina halua toimia ilman erikoislaitteen mukavuutta ja käytettävyyttä, esimerkkinä ammattilaissanelin. Tällaiset käyttäjät ovat usein liikkeellä tilanteissa, joissa heidän on tehtävä nopeita saneluja ja lähetettävä ne heti puhtaaksikirjoitukseen. Siksi Olympus DS-7000 ja DS-3500 sanelimet tukevat Toshiba FlashAir™ -korttia. Tämän lyömättömän tiimin ja älypuhelimeen asennetun Olympus Dictation -sovelluksen avulla sanelut voidaan ladata langattomasti ja lähettää sitten matkapuhelinverkon kautta halutulle vastaanottajalle.

Sanelusovellus täyttää tiukimmat tietoturvastandardit

Salattu äänitys DSS PRO:lla (256-bittinen AES)
Suojatut siirtoprotokollat (HTTPS/FTPS/SFTP)

Sanele odottamaton

Sanele, merkitse ja lähetä. Olympus dictation for iPhone / Android on loistavan yksinkertainen tallennussovellus liikkeellä oltaessa tarvittavia saneluja varten. Helppo muokkaus ja lisäys, korvaus ja lähettäminen sanelutiedoston puhtaaksikirjoitusta varten. Yrityksille tämä merkitsee parempaa tehokkuutta, pienempiä kustannuksia ja enemmän valmista lyhyemmässä ajassa.

Olympus Dictation -sovellus
Android- ja iPhone-puhelimiin

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa

Ammattilaisen elämässä on monia tilanteita, joissa puhuttu sana saa arvoa vasta sitä tukevan visuaalisen ärsykkeen kanssa. Ja monissa kuvailevissa työprosesseissa kuvat ovat korvaamattomia. Nyt asiantuntijat, konsultit ja arvioijat voivat liittää kuvan saneluihinsa – käytettiinpä saneluun Olympus DS-7000/DS-3500 sanelinta tai Olympus Dictation -sovellusta – ennen kuin he lähettävät ne puhtaaksikirjoitettavaksi.

Sanelu ja kuvaliite