Käytät selaimena ilmeisesti Internet Explorer 6:ta. Tämä selain on nyt vanhentunut.
For safer, more reliable browsing it is recommended that you upgrade your browser to one of these browsers:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

 • Suomi

  Maakohitaset sivut

Lehdistökeskus

TiedotteetNäytä kaikki

 • 17.05.2017

  Uusi, ultrakestävä Tough! TG-5 -kamera Olympukselta nostaa rimaa kautta linjan kaikissa olosuhteissa

  Kun tarvitset huippukestävän, ääriolosuhteita sietävän kameran tallentamaan seuraavan seikkailusi kohokohdat, luokkansa parhaasta tuli juuri entistäkin parempi. Olympus julkistaa Tough!-tuoteperheen uuden TG-5-lippulaivamallin, johon on saatu tärkeitä parannuksia.

  Lue lisää Lisää latauksiin Suora lataus
 • 15.05.2017

  Enemmän irti kesästä kampanjahintaisilla OM-D-kameroilla ja M.ZUIKO DIGITAL -objektiiveilla

  Tänä kesänä Olympus esittelee joukon erikoistarjouksia, jotka koskevat Olympus OM-D-kameroita ja M.ZUIKO DIGITAL -objektiiveja: kaikki 15.5.2017–15.7.2017 välisenä aikana ostetut kampanjatuotteet, joihin kuuluu kaksi kameramallia ja viisi objektiivia, oikeuttavat jopa 100 euron houkuttelevaan bonukseen kutakin ostettua tuotetta kohden – yhteensä jopa 550 euroa, jos kaikki tuotteet ostetaan.

  Lue lisää Lisää latauksiin Suora lataus
 • 08.05.2017

  Merkittävät laiteohjelmistopäivitykset tekevät Olympus OM-D E-M1 Mark II-, OM-D E-M5 Mark II- ja PEN-F-malleista entistä suorituskykyisempiä

  Uudet, merkittävät laiteohjelmistopäivitykset kompakteihin Olympus OM-D E-M1 Mark II-, OM-D E-M5 Mark II- ja Olympus PEN-F-järjestelmäkameroihin sekä M.ZUIKO DIGITAL -objektiiviin julkistetaan tänään.

  Lue lisää Lisää latauksiin Suora lataus
 • 08.12.2016

  Olympus DM-720: Tehokasta ajanhallintaa nuorille yrittäjille

  Päivittäisiä liiketapaamisia, jatkuvaa liikkeelläoloa ja ideoita kuhiseva mieli: tämän päivän nuoret yrittäjät kokevat paineita monesta suunnasta. Tilanteen tasalla pysyminen edellyttää järjestelmällisyyttä ja tehokasta ajanhallintaa. Uusi Olympus DM-720 -sanelulaite pitää siitä huolen.

  Lue lisää Lisää latauksiin Suora lataus
 • 08.12.2016

  Äänitys yhdellä painikkeella – Olympus VN-541PC on täydellinen kumppani opiskelijoille

  Uusi tallentimemme on vastaus, kun etsit eri tapoja optimoida yliopisto-opiskelua. Olympus VN-541PC on digitaalinen äänitallennin, joka soveltuu luentojen, laajojen opiskelumateriaalien ja toistuvien tenttien hallintaan.

  Lue lisää Lisää latauksiin Suora lataus
 • 01.12.2016

  Uusi laiteohjelmistoversio takaa yhteensopivuuden

  Olympus on sitoutunut tarjoamaan käyttäjille uusimmat kehitysaskeleet ja jatkuvia parannuksia säännöllisten laiteohjelmistopäivitysten muodossa. Uusin laiteohjelmistopäivitys OM-D- ja PEN-F-kameroille sisältää uusia toimintoja ja takaa yhteensopivuuden uusimpien Olympus-tuotteiden kanssa.

  Lue lisää Lisää latauksiin Suora lataus
 • 02.11.2016

  Kompakti ja kevyt mutta kestävä STF-8 Macro -salama

  Olympus OM-D –sarja tarjoaa valokuvausammattilaisille ja -harrastajille juuri sitä, mitä he tarvitsevat. Uusi OM-D E-M1 Mark II ei lyö pelkästään nopeusennätyksiä, vaan koko järjestelmä on suunniteltu ohjaamaan kuvausammattilaiset ja -harrastajat valokuvauksen kevyemmälle puolelle.

  Lue lisää Lisää latauksiin Suora lataus
 • 02.11.2016

  OM-D E-M1 Mark II tulee saataville joulukuussa

  Uusi OM-D E-M1 Mark II ylittää epäilemättä kaikki järjestelmäkameralle asetettavat odotukset, ja se tarjoaa ammattilaisille ja -harrastajille kaiken, mitä he kameraltaan vaativat.

  Lue lisää Lisää latauksiin Suora lataus
 • 24.10.2016

  Taianomaisia hetkiä Olympus OM-D –järjestelmäkameroilla ja M.ZUIKO-objektiiveilla

  Hyödynnä Olympus OM-D -kameroiden ja M.ZUIKO DIGITAL -objektiivien hyvityskampanja, joka tuo valoa pitkiin talvi-iltoihin ja lyhentää joulunodotusta.

  Lue lisää Lisää latauksiin Suora lataus
 • 13.10.2016

  Avoin maailmanlaajuinen OLYMPUS-valokuvakilpailu 2016–2017

  Olympus Corporation julkistaa avoimen maailmanlaajuisen OLYMPUS-valokuvakilpailun 2016–17, joka alkaa 13. lokakuuta 2016.

  Lue lisää Lisää latauksiin Suora lataus