Käytät selaimena ilmeisesti Internet Explorer 6:ta. Tämä selain on nyt vanhentunut.
For safer, more reliable browsing it is recommended that you upgrade your browser to one of these browsers:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

 • Suomi

  Maakohitaset sivut

Lehdistökeskus

TiedotteetNäytä kaikki

 • 08.12.2016

  Olympus DM-720: Tehokasta ajanhallintaa nuorille yrittäjille

  Päivittäisiä liiketapaamisia, jatkuvaa liikkeelläoloa ja ideoita kuhiseva mieli: tämän päivän nuoret yrittäjät kokevat paineita monesta suunnasta. Tilanteen tasalla pysyminen edellyttää järjestelmällisyyttä ja tehokasta ajanhallintaa. Uusi Olympus DM-720 -sanelulaite pitää siitä huolen.

  Lue lisää Lisää latauksiin Suora lataus
 • 08.12.2016

  Äänitys yhdellä painikkeella – Olympus VN-541PC on täydellinen kumppani opiskelijoille

  Uusi tallentimemme on vastaus, kun etsit eri tapoja optimoida yliopisto-opiskelua. Olympus VN-541PC on digitaalinen äänitallennin, joka soveltuu luentojen, laajojen opiskelumateriaalien ja toistuvien tenttien hallintaan.

  Lue lisää Lisää latauksiin Suora lataus
 • 01.12.2016

  Uusi laiteohjelmistoversio takaa yhteensopivuuden

  Olympus on sitoutunut tarjoamaan käyttäjille uusimmat kehitysaskeleet ja jatkuvia parannuksia säännöllisten laiteohjelmistopäivitysten muodossa. Uusin laiteohjelmistopäivitys OM-D- ja PEN-F-kameroille sisältää uusia toimintoja ja takaa yhteensopivuuden uusimpien Olympus-tuotteiden kanssa.

  Lue lisää Lisää latauksiin Suora lataus
 • 02.11.2016

  Kompakti ja kevyt mutta kestävä STF-8 Macro -salama

  Olympus OM-D –sarja tarjoaa valokuvausammattilaisille ja -harrastajille juuri sitä, mitä he tarvitsevat. Uusi OM-D E-M1 Mark II ei lyö pelkästään nopeusennätyksiä, vaan koko järjestelmä on suunniteltu ohjaamaan kuvausammattilaiset ja -harrastajat valokuvauksen kevyemmälle puolelle.

  Lue lisää Lisää latauksiin Suora lataus
 • 02.11.2016

  OM-D E-M1 Mark II tulee saataville joulukuussa

  Uusi OM-D E-M1 Mark II ylittää epäilemättä kaikki järjestelmäkameralle asetettavat odotukset, ja se tarjoaa ammattilaisille ja -harrastajille kaiken, mitä he kameraltaan vaativat.

  Lue lisää Lisää latauksiin Suora lataus
 • 24.10.2016

  Taianomaisia hetkiä Olympus OM-D –järjestelmäkameroilla ja M.ZUIKO-objektiiveilla

  Hyödynnä Olympus OM-D -kameroiden ja M.ZUIKO DIGITAL -objektiivien hyvityskampanja, joka tuo valoa pitkiin talvi-iltoihin ja lyhentää joulunodotusta.

  Lue lisää Lisää latauksiin Suora lataus
 • 13.10.2016

  Avoin maailmanlaajuinen OLYMPUS-valokuvakilpailu 2016–2017

  Olympus Corporation julkistaa avoimen maailmanlaajuisen OLYMPUS-valokuvakilpailun 2016–17, joka alkaa 13. lokakuuta 2016.

  Lue lisää Lisää latauksiin Suora lataus
 • 03.10.2016

  Double your energy, enhance safety and speed: Olympus THUNDERBEAT Type S is incorporating all-new Intelligent Tissue Monitoring for superior dissection with optimal temperature control

  The new Olympus THUNDERBEAT Type S with Unique Hybrid Technology now incorporates Intelligent Tissue Monitoring. It ensures the probe temperature is optimally controlled during dissections by automatically stopping the energy output of the device as soon as the tissue transection is completed.

  Lue lisää Lisää latauksiin Suora lataus
 • 19.09.2016

  Uuden sukupolven peilitön OM-D E-M1 MARK II -kamera nostaa riman uudelle tasolle nopeudessa ja kuljetettavuudessa

  Olympus OM-D –sarja on tarjonnut valokuvausammattilaisille, harrastajille ja asiantuntijoille aina uusinta teknologiaa. Uusi OM-D E-M1 Mark II ylittää kaikki peilittömiin järjestelmäkameroihin kohdistuvat odotukset, sillä se tuottaa huippuluokan kuvanlaatua ennennäkemättömän nopeasti.

  Lue lisää Lisää latauksiin Suora lataus
 • 19.09.2016

  Kaarevia muotoja ja liitettävyyttä – uusi häikäisevän kaunis OLYMPUS PEN E-PL8

  Olympus PEN -mallisto on kasvanut päitä kääntävällä syysuutuudella: uusi E-PL8 yhdistää viimeistellyn designin bloggaajien, muoti-ihmisten ja milleniaalien saumattomiin sosiaalisiin taitoihin.

  Lue lisää Lisää latauksiin Suora lataus